Yıldırım Akbulut

Yıldırım Akbulut

Son dakika yıldırım akbulut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldırım akbulut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldırım akbulut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldırım Akbulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldırım akbulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 yıldırım akbulut haberi bulunmuştur. Tüm yıldırım akbulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı Bakan Soylu, telefonlarının dinlenildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Konuşmalarını kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiaya, CHP’ye yakın medyanın bir kısmının olağanüstü ilgi göstermesi. Neden acaba?
17.01.2022 Siyaset
İçişleri acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu
İçişleri acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu İçişleri Bakanlığı, Eren- 7 Operasyonu’nda yaralanan ve hastaneye kaldırılan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu şehit olduğunu duyurdu.
21.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Erzincan Havalimanının adı değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Erzincan Havalimanının adı değişti Erzincan Havalimanının isminin, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı olarak değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
30.06.2021 Gündem
Yıldırım Akbulut kimdir? Erzincan Havalimanı’nın adı değiştirildi!
Yıldırım Akbulut kimdir? Erzincan Havalimanı’nın adı değiştirildi! AK Parti Grup Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Yıldırım Akbulut’un adının Erzincan Havalimanı’na verileceği açıklamasının ardından, havalimanının adı Yıldırım Akbulut olarak değiştirildi. Yıldırım Akbulut kimdir?
23.04.2021 Gündem
Kritik toplantı sona erdi! İşte ele alınan konular
Kritik toplantı sona erdi! İşte ele alınan konular Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Yüksek İstişare Kurulunda yeni anayasa, antidemokratik girişimler ve sözde Ermeni soykırımı iftirası ele alındı.
22.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama:  '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan "Ne rakam doğru, ne rakama yüklenen anlam doğru, ne bu rakam üzerinden üretilen kampanya doğru. Diğer konularda dikiş tutturamayınca, şimdi yanlış olduğunu en iyi kendilerinin bildiği '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar." dedi.
21.04.2021 Siyaset
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınan ceneze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
15.04.2021 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli, vefat eden Akbulut'a rahmet  diledi
MHP Genel Başkanı Bahçeli, vefat eden Akbulut'a rahmet diledi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefat eden eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için taziye mesajı yayımladı.
14.04.2021 Siyaset
Yıldırım Akbulut kimdir? Yıldırım Akbulut'un biyografisi...
Yıldırım Akbulut kimdir? Yıldırım Akbulut'un biyografisi... Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut'ten acı haber... Yıldırım Akbulut tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 86 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Yıldırım Akbulut kimdir? Yıldırım Akbulut kaç yaşında ve nereli? İşte Yıldırım Akbulut'un biyografisi...
14.04.2021 Gündem
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut hayatını kaybetti
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut hayatını kaybetti Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 86 yaşında hayatını kaybetti.
14.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, Kurul üyeleri, eğitim ve kültür alanları ile bölgesel gelişmeler üzerine fikir teatisinde bulundu.
4.11.2020 Gündem
Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşındaydı? Mesut Yılmaz ne zaman başbakan oldu?
Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşındaydı? Mesut Yılmaz ne zaman başbakan oldu? Tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında vefat eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, akciğer ve beyninde tespit edilen tümör nedeniyle tedavi görüyordu. 72 yaşında vefat eden Mesut Yılmaz bir dönem Türk siyasetine damga vuran isimlerden biriydi. 36 yaşında siyasete girmiş bakanlık, başbakanlık yapmıştı. Peki, Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşındaydı? Mesut Yılmaz nereli? Mesut Yılmaz'ın hayatı hakkında merak edilenler...
1.11.2020 Gündem
Mesut Yılmaz kimdir? Mesut Yılmaz kaç kaşında?
Mesut Yılmaz kimdir? Mesut Yılmaz kaç kaşında? Eski başbakan ve eski Anavatan Partisi Genel Başkanı olan Mesut Yılmaz kimdir? 1991 ve 1999 yılları arasında toplam yaklaşık 2 yıl boyunca 3 kez başbakanlık ve çeşitli bakanlıklar yapmıştır. İşte Mesut Yılmaz'ın hayatı ile ilgili bilinmeyenler...
19.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli toplantı
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde önemli toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, Doğu Akdeniz, Libya ve Suriye başta olmak üzere dış politika gelişmeleri ele alındı.
2.09.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop eski Meclis Başkanlarının bayramını kutladı
TBMM Başkanı Şentop eski Meclis Başkanlarının bayramını kutladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, eski Meclis Başkanlarıyla görüşerek bayramlarını kutladı.
31.07.2020 Siyaset
2 Temmuz’da alınacak Danıştay kararından sonra Ayasofya'da namaz
2 Temmuz’da alınacak Danıştay kararından sonra Ayasofya'da namaz Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında dün Beştepe’de toplandı. Toplantıda kurul üyeleri Bülent Arınç, Cemil Çiçek, İsmail Kahraman, Köksal Toptan, Mehmet Ali Şahin ve Yıldırım Akbulut ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun yer aldı.
17.06.2020 Siyaset
Kritik toplantı sona erdi!
Kritik toplantı sona erdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, 1915 olayları hakkında Türkiye karşıtı asılsız iddialara karşı atılacak adımlar ele alındı.
16.06.2020 Siyaset
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık"
Sağlık Bakanı Koca duyurdu! "17 bin 689 atama ile ilgili hazırlıklarımızı yaptık" Fahrettin Koca; "Hangi bölümlere kaçar kişi alınmasıyla ilgili de talep, Cumhurbaşkanlığımıza gönderildi. Zannediyorum önümüzdeki haftalarda orada değerlendirilip karar çıktığında da kılavuz yayımlanmış olacak." dedi.
14.11.2019 Gündem
Eski Başbakan Yıldırım Akbulut hastaneye kaldırıldı
Eski Başbakan Yıldırım Akbulut hastaneye kaldırıldı Eski Başbakan Yıldırım Akbulut, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı. Ankara Valisi Vasip Şahin, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alınan Akbulut'un durumunun iyi olduğunu söyledi.
13.11.2019 Gündem
Çanakkale'de 10 Kasım anma töreninde sirenler erken çaldı
Çanakkale'de 10 Kasım anma töreninde sirenler erken çaldı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yılı dolayısıyla Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yapılan anma töreninde sirenler 6 dakika erken çaldı.
10.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olursa olur, olmazsa teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olursa olur, olmazsa teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Barış Pınarı Harekatı hakkında bilgiler verip "Salı gecesi süre bitiyor. Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz" ifadesini kullandı. Erdoğan konuşmasının sonunda asker selamı verdi.
19.10.2019 Gündem
Eski başbakanlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Barış Pınarı' telefonu
Eski başbakanlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Barış Pınarı' telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayan eski başbakanlardan Binali Yıldırım, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz ve Yıldırım Akbulut, 'Barış Pınarı Harekatı'nın başarıyla sonuçlanması dileğinde bulundu.
10.10.2019 Siyaset
Daha büyük işler yapacağız!
Daha büyük işler yapacağız! Başkan Erdoğan, Beştepe’de ‘Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde konuştu: Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Her alanda çok büyük hamleler yapacağız. Cumhuriyetimizi yeni bir yönetim anlayışıyla şahlandırmanın sözünü veriyoruz
9.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yıldırım Akbulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldırım akbulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.