Yılbaşı Kutlaması

Yılbaşı Kutlaması

Son dakika yılbaşı kutlaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılbaşı kutlaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılbaşı kutlaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılbaşı Kutlaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılbaşı kutlaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 yılbaşı kutlaması haberi bulunmuştur. Tüm yılbaşı kutlaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isimden riskli gruptaki kişiler ve yılbaşı kutlaması uyarısı: Maske takmak için en ideal dönemdeyiz
Uzman isimden riskli gruptaki kişiler ve yılbaşı kutlaması uyarısı: Maske takmak için en ideal dönemdeyiz Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, şu an Kovid dahil onlarca virüsün dolaşımda olduğunu ancak 2008'de büyük bir salgın yapan ve halk arasında Domuz gribi olarak bilinen H1N1'in baskın göründüğünü söyledi. Maske kullanmanın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Yavuz, “Şu anda bile grip açısından riskli olan gruplar henüz aşılarını olmamışsa grip aşısı yaptırabilir. Henüz hastalanmamış olanlar açısından aşı olmanın yanı sıra maske takmak için de en iyi zaman. Yılbaşı kutlamaları toplanmalarında da hastalık belirtisi taşıyanların riskli gruptaki kişilerle aynı ortama girmemesi gerekli" dedi.
27.12.2023 Sağlık
Yılbaşı ile Noel arasındaki fark nedir?  Noel nedir, ne zaman kutlanır?
Yılbaşı ile Noel arasındaki fark nedir? Noel nedir, ne zaman kutlanır? Noel'in ülkemizdeki yılbaşı kutlaması ile karıştırılması "Noel ile yılbaşı aynı şey mi?" sorusunu gündeme getirdi. Birbirleriyle sıkça karıştırılan iki kavram hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte 25 Aralık'ta kutlanan Noel ile aralık ayının son günü gece 00.00'da kutlanan yılbaşı arasındaki farklar...
25.12.2023 Gündem
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
Yılbaşını hastanede koronavirüs nöbeti tutarak geçirdiler
Yılbaşını hastanede koronavirüs nöbeti tutarak geçirdiler Sağlık çalışanları yılbaşı gecesini ailesi ve sevdikleriyle değil, koronavirüs gölgesinde hastalara şifa vererek görevlerinin başında geçirdi. Sağlıkçıların yeni yıldan en büyük beklentisi sağlıkta şiddetin bitmesi ve koronavirüsten kurtulup eski günlere geri dönebilmek oldu. Sağlıkçılar, yeni yıl gecesini kutlamalarla geçirenlere uyarıda bulundu.
1.01.2022 Sağlık
Kurumsal yeni yıl mesajları 2022! İş hayatı ve şirketler için resmi yılbaşı kutlama mesajları ile yılbaşı kutlaması için güzel sözler!
Kurumsal yeni yıl mesajları 2022! İş hayatı ve şirketler için resmi yılbaşı kutlama mesajları ile yılbaşı kutlaması için güzel sözler! Yeni yıl için saatler kaldı. Yılın son saatlerinde yılbaşı mesajları göndermek isteyenler arama motorlarına yönelerek etkileyici kurumsal yılbaşı mesajları araştırmasına başladı. Şirketler çalışanlarına özel yeni yıl temennisi göndermek kurumsal yeni yıl mesajlarını sorguluyor. İşte kurumsal resmi yılbaşı mesajları…
31.12.2021 Gündem
Yılbaşı kutlamak günah mı? Yılbaşı ağacı süslemek, pastasını yamak haram mı, yeni yıl kutlamak caiz mi?
Yılbaşı kutlamak günah mı? Yılbaşı ağacı süslemek, pastasını yamak haram mı, yeni yıl kutlamak caiz mi? Yılbaşı kutlamak günah mı, haram mı? 2022 yılı için az bir süre kala bu yıl da yılbaşı kutlamaları hakkında merak edilenler için araştırma yapıldı. Yeni yılı karşılamak için kutlama planı yapacaklar, yılbaşı ağacı süsleyecekler "Yılbaşı kutlamak günah mı?", "Yılbaşı ağacı süslemek caiz mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı konu hakkında açıklama yaptı. Peki, yeni yılı kutlamak haram mı? İşte yılbaşı kutlamaları ile ilgili merak edilen detaylar…
31.12.2021 Gündem
Okullar 31 Aralık tatil mi? 31 Aralık yarım gün mü, hangi güne denk geliyor?
Okullar 31 Aralık tatil mi? 31 Aralık yarım gün mü, hangi güne denk geliyor? Yeni yıla günler kala, öğrenciler ve veliler 31 Aralık günü okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Yılbaşı kutlaması için plan yapanlar 31 Aralık günü hakkındaki aramalarını arttırdı. Peki, Okullar 31 Aralık tatil mi? 31 Aralık yarım gün mü, hangi güne denk geliyor?
22.12.2021 Eğitim
Omar Elabdellaoui ilk açıklama: Daha iyiye gidiyorum
Omar Elabdellaoui ilk açıklama: Daha iyiye gidiyorum Yılbaşı kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması nedeniyle yaralanan ve hastanede tedavisi süren Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui, durumunun iyiye gittiğini duyurdu.
6.01.2021 Futbol
Yılbaşı partisinde ölüm! Deniz Büçkün soruşturmasında detaylar ortaya çıktı...
Yılbaşı partisinde ölüm! Deniz Büçkün soruşturmasında detaylar ortaya çıktı... Son dakika haberine göre; Yılbaşı gecesi kutlama yaparken alkolle birlikte uyuşturucu kullanarak hayatını kaybettiği açıklanan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Deniz Büçkün soruşturmasında, uyuşturucuyu satın alarak eve getiren üniversite öğrencisi Efe Ö’nün ifadesinde, “Yılbaşı kutlaması için uyuşturucu almaya karar verdik. 150’şer TL topladık. Ben de uyuşturucuyu satın aldım. Alkolle birlikte uyuşturucuyu kullandıktan sonra Deniz bir anda fenalaşarak yere yığıldı” dediği bildirildi.
6.01.2021 Gündem
Üniversitelilerin yılbaşı partisi ölümle bitti
Üniversitelilerin yılbaşı partisi ölümle bitti Yılbaşı akşamı kutlama yapmak için üniversiteli arkadaşlarıyla evinde parti yapan Deniz Büçkün, arkadaşı E.Ö.’nün verdiği uyuşturucu hapı alkolle içince fenalaşarak hayatını kaybetti. Arkadaşları, yeni yılın ilk saatlerinde Büçkün’ün bir anda yere yığıldığını söyledi. Uyuşturucuyu satan torbacı tutuklandı, E.Ö. adli kontrolle serbest.
5.01.2021 Yaşam
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı! Kulüpten ilk açıklama geldi...
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı! Kulüpten ilk açıklama geldi... Yılbaşı kutlamasında yaşanan kaza sonrası Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı. Havai fişeğin elinde patlaması sonrasında yıldız isim yaralandı. Galatasaray'dan konuyla ilgili açıklama yapıldı. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ise "Omar'ın gözlerinin içi yıkanacak ve o zaman net bulgular ortaya çıkacak." dedi.
1.01.2021 Galatasaray
Dünya genelinde koronavirüste son durum!
Dünya genelinde koronavirüste son durum! Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 83 milyon 448 bini, salgında hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyon 819 bini, iyileşenlerin sayısı 59 milyon 109 bini geçti.
31.12.2020 Dünya
Sevilmeyen komşu yandı! Cezası 3 bin 150 lira
Sevilmeyen komşu yandı! Cezası 3 bin 150 lira Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını ile komşuluk ilişkileri de değişti. Özellikle aparman dairesinde oturanlar ceza ödemek zorunda kalabilir. Evlerde gün, mevlit, taziye, yılbaşı kutlaması gibi etkinlikler koronavirüs nedeniyle yasaklanırken, kurallara uymayan komşularını şikayet edecek vatandaşlar çoğunlukta. Bazıları ise, “Şikayet etmem, tehdit ederim”, “Sevmediğim komşumsa şikayet ederim” diyor...
6.12.2020 Gündem
Misafirlik yasağı hangi illerde var? Eve misafir almanın cezası ve misafirlik yasaklanan iller…
Misafirlik yasağı hangi illerde var? Eve misafir almanın cezası ve misafirlik yasaklanan iller… Misafirlik yasak mı? Koronavirüs vakalarında yaşanan artış sonrası, sosyal mesafe ve maske kuralına uyulması gerekliliği daha da önemli oldu. Kamu sağlığı yetkililer sıklıkla misafirliğe gidilmemesi uyarısı yapıyor. Koronavirüs tedbirlerinin sıkı sıkıya uygulandığı ve denetlendiği son günlerde bazı illerde misafirlik yasaklandı. Misafirliğe gittiği ve misafir kabul ettiği tespit edilen kişilere ceza uygulanıyor. Misafirliğe gitmek hangi illerde yasak? Eve misafir almanın cezası nedir?
4.12.2020 Gündem
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı gelecek mi?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? sorusu aralık ayı ile birlikte hen çok araştırılan konuların başında geliyor. Koronavirüs önlemleri ve kısıtlamalarının yoğun olarak uygulandığı bugünlerde pek çok kişi yılbaşı yasaklarını araştırıyor. Peki, Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşı tatili kaç gün 2021? İşte yılbaşı yasakları ile ilgili son gelişmeler...
8.12.2020 Gündem
Sokağa çıkma  yasağı başladı! Saat kaçta sona erecek?
Sokağa çıkma yasağı başladı! Saat kaçta sona erecek? Koronavirüs ile mücadelede 81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 21.00 itibari ile başladı. Peki kimler bu kısıtlamadan muaf? Kısıtlama kaçta sona erecek? İşte detaylar...
2.12.2020 Gündem
Kamu kurumları çalışma saatleri değişti! Resmi kurumların çalışma saatleri!
Kamu kurumları çalışma saatleri değişti! Resmi kurumların çalışma saatleri! Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısından yeni tedbirlerin uygulanması kararı çıktı. Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Kabine'de alınan kararlar doğrultusunda; sokağa çıkma kısıtlamaları, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin değiştirilmesi, seyahat yasakları gibi pek çok tedbir kapsamlı olarak uygulanacak. İçişleri Bakanlığı da değişiklikleri, yasakları ve kısıtlamaları yayınladığı genelge ile duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarına da mesai konulu ilgili yazı gönderildi. Peki, Kamu kurumları çalışma saatleri kaç oldu? Kamu kurumları çalışma saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte banka, adliye ve tüm kamu kurumlarının çalışma saatleri ile ilgili detaylar...
1.12.2020 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Otobüse, minibüse, metrobüse binemeyecekler...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı! Otobüse, minibüse, metrobüse binemeyecekler... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerilerinin değerlendirildiği Kabine Toplantısı'nın ardından dün yeni tedbirleri açıklamış, İçişleri Bakanlığı ise koronavirüs önlemlerinin detaylarını içeren genelgeyi 81 ile göndermişti. Buna göre, bugün sokağa çıkma yasağı 21.00'da başladı. Sokağa çıkma yasağı sabah 05.00'a kadar sürecek. Koronavirüsle mücadeleye yönelik alınan tedbirler kapsamında hafta için sokağa çıkma yasağı her gün 21.00'da başlayıp sonraki gün 05.00'da sona erecek. Hafta sonu yasağı ise cuma günü 21.00'de başlayıp pazartesi sabahı 05.00'e kadar yürürlükte kalacak. İşte yeni koronavirüs tedbirlerinin uygulamasına ilişkin kritik ayrıntılar...
1.12.2020 Gündem
Camiler açık mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni tedbirler sıralandı!
Camiler açık mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni tedbirler sıralandı! Koronavirüs vakalarındaki artışın ardından birçok yeni yasak ve kısıtlama hayat geçince camilerin açık olup olmayacağı da araştırılmaya başlandı. Koronavirüs başlangıcında cemaatle vakit namazlarının ve Cuma namazlarının kılınmasına ara verilince arama motorlarından yeni kısıtlamalar sonrası ‘’Camiler açık mı?’’ sorusuna da yanıt aranıyor.
1.12.2020 Gündem
5-6 Aralık sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkmak yasağı uygulanacak mı?
5-6 Aralık sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkmak yasağı uygulanacak mı? 5-6 Aralık sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkmak yasağı uygulanacak mı? Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlerden biri olan sokağa çıkma kısıtlaması vaka sayılarının artmasıyla sınırlı bir şekilde yeniden uygulanmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması cuma akşam saat 21:00'den pazartesi sabahı 05:00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. '' dedi.
1.12.2020 Gündem
Hafta sonu marketler açık olacak mı? Yasakta marketler açık mı?
Hafta sonu marketler açık olacak mı? Yasakta marketler açık mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sonra erdi. Geçtiğimiz hafta alınan koronavirüs tedbirleri ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan alınacak yeni önlemleri açıkladı. Erdoğan, koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla yeni tedbirleri devreye aldıklarını açıkladı. Peki, Hafta sonu marketler açık olacak mı? Yasakta marketler açık mı? İşte detaylar...
30.11.2020 Gündem
Kuaför ve berberler kapanacak mı? Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı yeni tedbirleri sıraladı!
Kuaför ve berberler kapanacak mı? Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı yeni tedbirleri sıraladı! Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı. Yeni tedbirlere göre hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumartesi-Pazar artık evlerimizdeyiz" diyerek, "Hafta içi her gün gece saat 21 ile sabah 5 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacaktır." açıklamasında bulundu. Peki kuaför ve berberler kapanacak mı?
30.11.2020 Gündem
Mevlit, taziye, yılbaşı kutlamalarına kısıtlama!
Mevlit, taziye, yılbaşı kutlamalarına kısıtlama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına ilişkin tedbirlerin ele alındığı kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Evlerde gün, mevlit, taziye, yılbaşı kutlaması gibi insanların bir araya geleceği etkinlikler yapılamayacaktır."
30.11.2020 Gündem
20 yaş altı ve 65 yaş üstü otobüse, minibüse, metrobüse binemeyecek...
20 yaş altı ve 65 yaş üstü otobüse, minibüse, metrobüse binemeyecek... İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde yayınladığı genelge ile 65 yaş ve üstünde bulunan vatandaşların belirli saatler dışında sokağa çıkmasını yasaklamıştı. Yurt genelinde geçerli olacak genelgeye göre 65 yaş ve üstünde bulunan vatandaşlar sadece 10.00 ile 13.00 saatleri arasında sokağa çıkabiliyordu. Ancak artan koronavirüs vakalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüse karşı alınacak yeni tedbirleri sıraladı.
30.11.2020 Gündem
65 yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? 65 yaş üstüne getirilen yasaklar!
65 yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? 65 yaş üstüne getirilen yasaklar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında 65 yaş üstü için önemli kararlar alınmıştı. Koronavirüs tedbirleri ve vaka sayılarındaki artışın değerlendirildiği toplantıdan 65 yaş üstü için yeni kararlar çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni koronavirüs tedbirlerini ve 65 yaş üstüne getirilen kısıtlamaları açıkladı. Peki, 65 Yaş üstüne toplu taşıma yasak mı? İşte 65 yaş üstüne getirilen yasaklar
3.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Kutlaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılbaşı kutlaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.