Yılan Hikayesi

Yılan Hikayesi

Son dakika Yılan Hikayesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılan Hikayesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılan Hikayesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılan Hikayesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılan hikayesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 yılan hikayesi haberi bulunmuştur. Tüm yılan hikayesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gökçer, bir süredir sağlık problemi yaşıyordu.  Cüneyt Gökçer ile dünyaevine giren Ayten Gökçer'in Aslı Gökçer Oba adında kızı var. Peki, Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
14.05.2024 Magazin
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği
Cüneyt Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer yaşıyor mu, kaç yaşında, nereli, öldü mü? Ayten Gökçer Cüneyt Gökçer nasıl evlendi? Cüneyt Gökçer gençliği "Taçsız Kral", "Yılan Hikayesi" ve "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı yapımların da aralarında olduğu çok sayıda film, dizi ve tiyatro oyununda rol alan Ayten Gökçer hayata veda etti. Peki, Ayten Gökçer'in eşi Cüneyt Gökçer kimdi, nereli, kaç yaşında öldü? Cüneyt Gökçer'in gençliği...
14.05.2024 Magazin
Ayten Gökçer Türk sinemasına hangi filmlerde rol aldı? Ayten Gökçer'in eşi kim, kaç yaşında öldü? İşte Ayten Gökçer'in rol aldığı diziler
Ayten Gökçer Türk sinemasına hangi filmlerde rol aldı? Ayten Gökçer'in eşi kim, kaç yaşında öldü? İşte Ayten Gökçer'in rol aldığı diziler Ayten Gökçer'in Türk sinemasında önemli bir yeri vardı. Rol aldığı filmler hala hafızalardaki yerini koruyor. En bilinen dizisi ise Kanal D'de ekrana gelen Yılan Hikayesi olmuştu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ayten Gökçer kaç yaşındaydı? İşte Ayten Gökçer'in hayatı ve filmografisi.
14.05.2024 Gündem
Ayten Gökçer hayatını kaybetti
Ayten Gökçer hayatını kaybetti Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesinin, yarın eşi Cüneyt Gökçer'in yanına defnedileceği öğrenildi.
14.05.2024 Magazin
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi...
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi... Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre Türkiye'de bulunmayacak. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul New York'a yerleşmeye karar verdi.
19.08.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi!
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi! 1999-2002 yıllar arasında Yılan Hikayesi dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora, Londra'da buluştu. İkilinin pozlarına hayranlarından beğeni yağdı.
4.04.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mete Aymar'ı İbrahim Gündoğan'dan acı haber! Hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Mete Aymar'ı İbrahim Gündoğan'dan acı haber! Hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı Mete Aymar karakteri ile tanınan oyuncu İbrahim Gündoğan'dan kötü haber geldi. "İbrahim Gündoğan neden öldü?" sorusunun yanıtı da belli oldu. Ünlü isim geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
1.04.2022 Magazin
Sema Dinçer kimdir? Sema Dinçer neden öldü, kaç yaşındaydı? Filmleri ve dizileri…
Sema Dinçer kimdir? Sema Dinçer neden öldü, kaç yaşındaydı? Filmleri ve dizileri… Oyuncu Sema Dinçer hayatını kaybetti, haberi Haluk Levent duyurdu. Akciğer kanseri ile bir süredir mücadele eden oyuncu Sema Dinçer, hayatını kaybetti. Peki, Sema Dinçer kimdir, kaç yaşında?
1.11.2021 Gündem
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında?
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında? 11 Şubat 1977 yılında Mersin’de dünyaya gelen Mustafa Üstündağ, oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alarak başladı. Mustafa Üstündağ, Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlu karakterine hayat verdiği dizinin ardından birçok dizi ve tiyatro oyununda sahne aldı. Peki Mustafa Üstündağ kimdir, nerelidir? Kaç yaşında?
7.01.2020 Gündem
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim?
Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Mert Turak kimdir? Mucize filmindeki Aziz kim? Soruları Mucize 2 filminin vizyona girmesinden sonra yeniden araştırılmaya başlandı. Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ‘Mucize 2:Aşk’ filmindeki Aziz karakteri yine beğeni topladı. ‘’Yeşil Deniz’’, ‘’Beni Böyle Sev’’ gibi dizilerde de rol alan Mert Turak Mucize filminde sergilediği rolü sonrası ‘’Mucize filmindeki Aziz kim?’’, ‘’Mert Turak kim?’’ sorularının bir kez daha sorulmasına neden oldu.
7.12.2019 Gündem
Süleyman Turan hayatını kaybetti
Süleyman Turan hayatını kaybetti Yeşilçam'ın usta oyuncusu Süleyman Turan Kadıköy'deki evinde hayatını kaybetti. Turan'ın iki gün önce vefat ettiği belirlendi.
10.09.2019 Magazin
Falcao'da fotoğraf krizi bitmiyor!
Falcao'da fotoğraf krizi bitmiyor! Galatasaray, Falcao’yu alabilmek için çırpınıyor, ancak oyuncunun Albayrak ile çektirdiği fotoğrafın sıkıntısı bitmek bilmiyor.
29.08.2019 Galatasaray
Ferhat Yılmaz o diziye katıldı!
Ferhat Yılmaz o diziye katıldı! Ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna dahil oldu.
1.02.2019 Kültür Sanat
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki ayrılık birden!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki ayrılık birden! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 112. son bölümünde iki ayrılık birden yaşandı
24.10.2018 Televizyon
Yıllar sonra fenomen diziyle ekranlara dönüyor
Yıllar sonra fenomen diziyle ekranlara dönüyor Bir döneme damga vuran Yılan Hikayesi'nin Kürşat karakteri Tunca Aydoğan ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu.
1.10.2018 Televizyon
Yılan hikayesi! İş 21 milyon euroyla bitmiyor...
Yılan hikayesi! İş 21 milyon euroyla bitmiyor... Beşiktaş'ta geçirdiği başarılı iki yılın ardından hem kulübe hem de taraftarlara kesin olarak veda eden Anderson Talisca'nın son durumu 'pazara çıktı alıcı arıyor' şekline dönmüş durumda.
22.05.2018 Beşiktaş
Dublör kullanmadım 12 kas yırtığım var!
Dublör kullanmadım 12 kas yırtığım var! Emre Kınay ilginç bir itirafta bulundu. Set anılarını anlatan Kınay, “Bizde dunlör çok para. Hiç dublör kullanamadım. Setlerden dolayı 12 kas yırtığım var” dedi
16.03.2018 Magazin
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları...
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları... Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak akşamı ekrana gelecek olan fenomen program Beyaz Show'a kimlerin konuk olacağı belli oldu. Henüz fragmanı yayınlanmamış olan Beyaz Show yarın akşam da herkese eğlenceli anlar yaşatacak.
18.01.2018 Gündem
Beşiktaş rota değiştirdi!
Beşiktaş rota değiştirdi! Aboubakar’ın bonservisini almak için Porto’yla yaptığı görüşmelerden bir türlü sonuç alamayan Kartal, hedef değiştirdi. Yönetim, Swansea City’nin İspanyol yıldızı Fernando Llorente için harekete geçti. Geçen sezon Premier Lig’de 15 gol atan 1.95’lik kule için ilk temas kuruldu.
11.06.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Yılan Hikayesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılan hikayesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.