Yerel Sçeimler

Yerel Sçeimler

Son dakika yerel sçeimler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yerel sçeimler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yerel sçeimler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerel Sçeimler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerel sçeimler gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 yerel sçeimler haberi bulunmuştur. Tüm yerel sçeimler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul seçiminde ilçe seçim kurullarının araştırmaları  bekleniyor
İstanbul seçiminde ilçe seçim kurullarının araştırmaları bekleniyorYüksek Seçim Kurulunun (YSK) AK Parti ile MHP'nin İstanbul seçim sonuçlarına yaptığı olağanüstü itirazlarla ilgili bazı ilçe seçim kurullarına araştırma yapmaları için verdiği beşer günlük sürenin ardından İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili son kararın en geç 3 Mayıs Cuma günü verilmesi bekleniyor.
26.04.2019Siyaset
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Tunç Soyer kazandı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Tunç Soyer kazandıİzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Mustafa Tunç Soyer kazandı.
31.03.2019Siyaset
'Benim için öldü'
'Benim için öldü'17 Aralık'ı cemaatin AK Parti hükümetini sırtından hançerlemesi olarak değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Biz onları can bildik, kardeş bildik. Allah rızası için çalıştıklarını düşünerek her türlü desteği verdik. Başbakanımız için de öyleydi' dedi. Cemaatin İslam'a büyük darbe vurduğunu belirten Gökçek, 'Bu sebeple benim için hareket öldü' şeklinde konuştu.
29.09.2021Gündem
Kritik çağrı: İstifa etsinler
Kritik çağrı: İstifa etsinlerCHP’li gençler tarafından kurulan Eylem Örgütlenme Gençliği’nin sözcüsü Dönüş Gürbüz, partilerinin yerel seçimlerde başarısız olduğunu, bu nedenle CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ve başarısız olan il başkanlarının istifa etmesi gerektiğini belirterek, "Ortada bir genel başkanlık sorunu yok, en büyük sorun parti meclisi ve MYK’nın başarısızlığıdır. Partinin sola dönmesi için buradayız" dedi.
29.09.2021Gündem
Dünyada en çok seçim kaybeden kişi yine aday
Dünyada en çok seçim kaybeden kişi yine aday52 yıldır seçimlere katılan Subudhi, "Seçimlere katılıyorum, çünkü yolsuzluğa son vermek istiyorum" diyor.
6.04.2014Dünya
Seçimi kazandı ama...
Seçimi kazandı ama...MANİSA’nın Kula İlçesi’nde belediye başkanlığına seçilen MHP’li Hüseyin Tosun, görevi mevcut Belediye Başkanı Selim Aşkın’dan devralmak için belediyeye gelmedi...
29.09.2021Gündem
Pazar gecesine dikkat!
Pazar gecesine dikkat!Yerel seçimler dolayısıyla saatler 31 Mart Pazartesi günü 03.00'dan itibaren 1 saat ileri alınacak. Cep telefonunuza saat ayarlaması için güvenmeyin.
29.09.2021Gündem
MHP'ye çok sert tepki!
MHP'ye çok sert tepki!Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ahmet Şahin, partilerinin 3 adayının MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sözlü'yü desteklemek üzere adaylıktan çekilmesiyle ilgili, "MHP'ye karşı tepkiliyiz, üç şahsın istifasından faydalanarak BBP'nin MHP'yi destekliyor demelerini şiddetle kınıyoruz" dedi...
29.03.2014Siyaset
Türkiye'nin gözü bu oturumda!
Türkiye'nin gözü bu oturumda!Yerel seçimler nedeniyle ara tatile giren Meclis, yarın 4 eski bakan ile ilgili fezlekeler nedeniyle olağanüstü toplanacak.
29.09.2021Gündem
Isparta'da sürpriz aday!
Isparta'da sürpriz aday!ISPARTA’nın Yalvaç İlçesi’nde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan 48 yaşındaki Davut Tanrıverdi, "Siz hiç gariban bir vatandaşı bu makamlarda gördünüz mü" diyerek, 30 Mart yerel seçimlerinde Yalvaç Belediye Başkanlığı’na bağımsız adaylığını koydu.
16.02.2014Yaşam
Eski eşine mesaj gönderdi!
Eski eşine mesaj gönderdi!CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, gazetecilerin "Eski eşiniz Aylin Kotil, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı. İkinizin kazanması durumunda bir sıkıntı yaşanır mı?" sorusunu yanıtladı.
29.09.2021Gündem
Sarıgül'den iddialı sözler!
Sarıgül'den iddialı sözler!Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
26.12.2013Siyaset
Ankara ve İzmir'de sürpriz olabilir!
Ankara ve İzmir'de sürpriz olabilir!İki anket şirketinde son seçim değerlendirmesi...
24.12.2013Siyaset
Tıklayın hangi partiye üyesiniz öğrenin!
Tıklayın hangi partiye üyesiniz öğrenin!Seçimlere sayılı günler kala, siyasi partilerin çalışmaları da yoğunlaşıyor...
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yerel Sçeimler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerel sçeimler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.