Yerel Gazete

Yerel Gazete

Son dakika yerel gazete haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yerel gazete ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yerel gazete haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerel Gazete

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerel gazete gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.193 yerel gazete haberi bulunmuştur. Tüm yerel gazete haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
İdamından kaçtı ama dışarıda yine öldü! Bir ceset, iki senaryo...
İdamından kaçtı ama dışarıda yine öldü! Bir ceset, iki senaryo... Dağ yürüyüşüne çıktılar, yol üzerinden geçen arabaya bindiler. Bindikleri aracın içinde hayatlarını değiştirecek olaylar yaşayacaklarını bilmiyorlardı. İdam cezası verilen genç, hapiste ölüm gününü beklerken kaçış planını devreye aldı. İdamına günler kala hapisten kaçsa da ölümden kurtulamadı. İşte detaylar...
30.12.2022 Dünya
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe girdi. Düzenlemenin detayları merak edilirken Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlarla ilgili uygulanacak hükümler de yer aldı. Peki, Sosyal medya yasası nedir? Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlara hapis cezası var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Gündem
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar Sosyal Medya Yasası olarak da bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam ediyor. 40 maddelik düzenlemenin geçtiğimiz günlerde 12 maddesinin daha TBMM'de kabul edilmesiyle şu ana kadar 14 maddesi yasalaşmış durumda.
12.10.2022 Gündem
Türk polisi başardı Almanlar hayran kaldı: Olmayacak şeyi yaptınız!
Türk polisi başardı Almanlar hayran kaldı: Olmayacak şeyi yaptınız! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun raporu üzerinden Milliyet'in açtığı “telefon dolandırıcılığı” dosyasında dikkat çeken detaylar var. “Telefon dolandırıcılığı” dosyasında, Emniyet Genel Müdürlüğü ayağı da mercek altına alındı. Şubat 2022’de sadece dolandırıcılığa odaklanacak “Dolandırıcılık Şubesi”ni kuran Emniyet, bu mücadelede yürüttükleri yeni konsepti anlattı. Almanya’daki Türk ve Alman vatandaşlarını dolandıran İzmir merkezli şebeke kıskıvrak yakalanarak 500 milyonluk mal varlığına el konuldu. Emniyet yetkilileri, “Alman emniyet yetkilileri operasyonumuza hayran kaldılar. ‘Bunu nasıl çözdünüz, olmayacak şeyi yaptınız’ diyerek görüşmelerimizde bize sordular” ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Gündem
'Teksas Katliamı'nın raporu yayınlandı! Polisin saldırgana 77 dakika sonra müdahale ettiği ortaya çıktı...
'Teksas Katliamı'nın raporu yayınlandı! Polisin saldırgana 77 dakika sonra müdahale ettiği ortaya çıktı... Dünyayı dehşete düşüren okul katliamının detayları ortaya çıktı. ABD'nin Texas eyaletindeki bir okulda, 21 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili bir soruşturma raporu yayınlandı. Raporda, yetkililerin olaya müdahalede yetersiz kaldığı ve kolluk kuvvetlerinin saldırgana zamanında müdahale etmediği aktarıldı.
18.07.2022 Dünya
Saat Kulesi'ndeki orijinal saat 1976'da bakım görmüş
Saat Kulesi'ndeki orijinal saat 1976'da bakım görmüş Antalya'nın simgelerinden tarihi Saat Kulesi'ndeki çalınan orjinal saat ile parçalarının bulunması için ilgili tüm kamu kurumları nezdinde arşiv taraması başlatıldı. İncelemede, kent tarihçisi Hüseyin Çimrin'in 'Kent Kronolojisi' adlı kitabında; 1976 tarihli bir yerel gazete haberini kaynak gösterdiği ve kuledeki orijinal saatin 28 Şubat 1976'da bakımdan geçip, kadranı değiştirildiği ortaya çıktı. Arşiv belgelerde, 1985 yılında yapılan kontrolde saatin orijinal olduğu belirtilirken, plastik saatle değişimin bu tarihten sonra olabileceği üzerinde duruluyor.
7.06.2022 Gündem
Putin'in yatı Alman sularını terk etti! Yaptırım sinyalini alınca demir aldı
Putin'in yatı Alman sularını terk etti! Yaptırım sinyalini alınca demir aldı Rusya Devlet Başkanı Vladrimir Putin’e ait olduğu belirtilen 82 metre uzunluğundaki lüks yatın, Batı’nın Moskova’ya yaptırım uygulayabileceği endişesiyle, demir attığı Hamburg limanından acil bir şekilde ayrıldığı yazıldı.
10.02.2022 Dünya
Alec Baldwin “Rust” filminin görüntü yönetmenini öldürdü
Alec Baldwin “Rust” filminin görüntü yönetmenini öldürdü Rust filminin setinde dehşet. ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin görüntü yönetmenini kazayla öldürdü.Yaralanan filmin yönetmeni Joel Souza ise yoğun bakımda.
22.10.2021 Dünya
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var ABD kamuoyu aylardır Nxivm isimli topluluğu tartışıyor. Kişisel gelişim seminerleri kisvesinde bir saadet zinciri olan Nxivm'un kurucusunun da onlarca kadının cinsel ilişki kölesi olarak kullanıldığı bir tarikatın lideri olduğu ortaya çıktı. Biz de gerçek olamayacak kadar tüyler ürpertici bu hikayeyi tüm detaylarıyla masaya yatırdık.
12.09.2021 Gündem
Genç YouTuber'ın feci sonu! Kanalı için video çekerken...
Genç YouTuber'ın feci sonu! Kanalı için video çekerken... Danimarkalı YouTuber Albert Dyrlund, İtalyan Alpleri'nde video çekerken düşerek hayatını kaybetti.
1.08.2021 Dünya
Eli yanlışlıkla Kırkpınar Ağası'nın yüzüne geldi, ortalık karıştı!
Eli yanlışlıkla Kırkpınar Ağası'nın yüzüne geldi, ortalık karıştı! Edirne'de yemekli toplantı düzenleyen 660'ıncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim müzik eşliğinde oynarken, yüzüne yanlışlıkla yerel gazete muhabiri Hüsnü Sarıgül'ün eli geldi. Bunu saldırı sanan Selim'in oğlu Melih Selim, gazeteci Sarıgül'ü yumrukladı.
8.07.2021 Haber
Eli yanlışlıkla Kırkpınar Ağası'nın yüzüne geldi, ortalık karıştı!
Eli yanlışlıkla Kırkpınar Ağası'nın yüzüne geldi, ortalık karıştı! Edirne'de yemekli toplantı düzenleyen 660'ıncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim müzik eşliğinde oynarken, yüzüne yanlışlıkla yerel gazete muhabiri Hüsnü Sarıgül'ün eli geldi. Bunu saldırı sanan Selim'in oğlu Melih Selim, gazeteci Sarıgül'ü yumrukladı.
8.07.2021 Gündem
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a  Pulitzer ödülü
ABD'de George Floyd cinayetini görüntüleyen Frazier'a Pulitzer ödülü ABD'nin Minnesota eyaletinde George Floyd'un polis tarafından gözaltına alınırken öldürüldüğünü cep telefonunun kamerasıyla görüntüleyen Darnella Fraizer, Pulitzer ödülüne layık görüldü.
11.06.2021 Dünya
Yasaklara uymayan 170 kişi ile 6 işletmeye 86 bin TL ceza
Yasaklara uymayan 170 kişi ile 6 işletmeye 86 bin TL ceza MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, koronavirüs salgınıyla mücadele yasaklarına uymayan 170 kişi ve 6 işletmeye 85 bin 540 TL ceza kesildi.
7.04.2020 Corona Virüsü
Fransa'da 600 askerin Kovid-19 testi pozitif çıktı
Fransa'da 600 askerin Kovid-19 testi pozitif çıktı Fransa'da 600 askerin yeni tip corona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.
4.04.2020 Corona Virüsü
Dudullu Postası TV'de ilk kez Kanal D'de
Dudullu Postası TV'de ilk kez Kanal D'de Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.
30.03.2020 Televizyon
35 bin doları çöpe attıran öksürük! Hemen tutuklandı
35 bin doları çöpe attıran öksürük! Hemen tutuklandı ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki market sahibi, bir kadının yiyeceklerin üzerine kasten öksürmesi üzerine, koronavirüs bulaşabileceği korkusu ile 35 bin dolar değerindeki ürünü çöpe attı.
27.03.2020 Dünya
'Zona hastalığında erken teşhis önemli'
'Zona hastalığında erken teşhis önemli' Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Emel Hazinedar, zona hastalığında erken teşhisin çok önemli olduğunu belirterek, "Genellikle beli bölgede kızarıklık ve kaşıntı gibi belirtilerle başlar. Ağrılar arttığında mutlaka bir uzmana danışılmalı. Erken teşhis edildiğinde iyileşme oranı daha hızlı olabiliyor" dedi.
10.01.2020 Sağlık
Şirketin bürosu kurşunlandı! 3 gözaltı...
Şirketin bürosu kurşunlandı! 3 gözaltı... Edirne'nin Keşan ilçesinde yerel gazeteyi kurşunladığı iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.
30.11.2019 Gündem
Gazete patronuna feci dayak!
Gazete patronuna feci dayak! Iğdır'da yerel gazete sahibi Metin Işık, 15 kişilik bir grup tarafından feci şekilde dayak yedi.
29.11.2019 Gündem
İmamoğlu, CNN TÜRK’te soruları yanıtladı
İmamoğlu, CNN TÜRK’te soruları yanıtladı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CNN TÜRK’te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını cevapladı.
21.05.2019 Siyaset
ABD'deki FETÖ okulunda "yolsuzluk" soruşturması
ABD'deki FETÖ okulunda "yolsuzluk" soruşturması California eyaletindeki FETÖ bağlantılı sözleşmeli okul BayTech'in müdürü Hayri Hatipoğlu hakkında yolsuzluk suçlaması yapıldı. Hatipoğlu'nun okuldaki pozisyonundan aniden istifa ederek vatandaşı olduğu Avustralya'ya gittiği belirtildi. Oakland Birleşik Okul Bölgesi, yolsuzluk iddialarının ardından okulda soruşturma başlattı
8.08.2018 Dünya
Mafyanın asitle yok ettiği çocuğun ailesine tazminat
Mafyanın asitle yok ettiği çocuğun ailesine tazminat İtalya'nın Sicilya adasında 1993'te mafyanın kaçırıp 2 yıldan uzun süre esir tuttuktan sonra öldürerek bedenini asitle yok ettiği bir çocuğun ailesine 2,2 milyon euro tazminat ödenmesi karar verildi.
23.07.2018 Dünya
Dolandırıldığını 2 ay sonra gelen icra ihbarı ile anladı!
Dolandırıldığını 2 ay sonra gelen icra ihbarı ile anladı! Adana’da kendisini asker olarak tanıtan bir kişi, "Yanlışlıkla GSM faturanızı ödemişim" diyerek yerel gazete sahibi Gülçin Kanber'i dolandırdı. Faturasının ödendiğini GSM firmasından teyit edip şahsa parasını havale eden gazete sahibi Kanber, dolandırıldığını 2 ay sonra telefonuna gelen icra ihbarı ile öğrendi.
10.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yerel Gazete ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerel gazete haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.