Yeni Yasama Yılı

Yeni Yasama Yılı

Son dakika yeni yasama yılı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni yasama yılı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni yasama yılı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Yasama Yılı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni yasama yılı gelişmeleri de dahil olmak üzere 693 yeni yasama yılı haberi bulunmuştur. Tüm yeni yasama yılı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yasama yılı açılış töreninde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yasama yılı açılış töreninde konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılış töreninde milletvekillerine seslendi .
1.10.2023 Haber
EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek?
EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile çalışmalar devam ediyor. TBMM’nin yeni yasama yılı çalışmalarına başlarken gözler uzun süredir beklenen EYT düzenlemesine çevrildi. Siyasilerden EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da EYT düzenlemesi üzerinde çalışırken kamuoyu tarafından EYT yasasının son şeklinin nasıl olacağı merak ediliyor. Peki, EYT’de son durum ne? EYT’den kimler faydalanacak? EYT ne zaman Meclis’e gelecek? EYT ne zaman çıkacak? EYT şartları nelerdir 2022? İşte EYT ile ilgili son haberler ve merak edilenler…
5.10.2022 Çalışma Hayatı
Erdoğan'dan yeni başörtüsü teklifi: Kılıçdaroğlu samimiyse çözümü anayasa düzeyinde sağlayalım
Erdoğan'dan yeni başörtüsü teklifi: Kılıçdaroğlu samimiyse çözümü anayasa düzeyinde sağlayalım Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Meclis grup toplantısında CHP'nin Meclis'e sunduğu başörtüsüyle ilgili kanun teklifine tepki gösterdi. Erdoğan, "Türkiye bir dönem Meclis'e başörtüsü ile girdiği için kürsüden haddi bildirilmeye davet edilen milletvekilleri görmüştü. Siz de bunları alkışlamıştınız" ifadelerini kullandı. Konuşmasında başörtüsüyle ilgili yeni bir teklifte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu samimiyse çözümü yasa değil, anayasa düzeyinde sağlayalım" dedi.
5.10.2022 Siyaset
TBMM ne zaman açılıyor, çalışmalar ne zaman başlıyor? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi!
TBMM ne zaman açılıyor, çalışmalar ne zaman başlıyor? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), uzun bir aranın ardından cumartesi günü özel oturumla toplandı. Meclis, çalışmalara ise 4 Ekim 2022 Salı günü başlayacak. Peki, Meclis ne zaman, saat kaçta toplanacak? Bu hafta meclis gündeminde hangi konular görüşülecek? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi!
3.10.2022 Gündem
TBMM’de yeni yasama yılı resepsiyonu... TBMM Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı konusunda hiçbir tereddüt yok
TBMM’de yeni yasama yılı resepsiyonu... TBMM Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı konusunda hiçbir tereddüt yok TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yeni yasama yılının başlaması vesilesiyle Meclis’te resepsiyon verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına ilişkin tartışmalara Şentop, "Bu konuda bir makale yazdım ben, akademik dergilere. Hiçbir tereddüt yok orada" yanıtını verdi.
1.10.2022 Siyaset
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak TBMM, 3 aylık aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayacak. TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı için yarın saat 14.00'te toplanacak. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "27. Dönem 6'ncı yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor. Meclisimiz 1 Ekim 2021 tarihinde başladığı 5'inci yasama yılını sonlandırmış ve tarihinde ilk defa 6'ncı yasama yılına başlamış olacak" dedi.
30.09.2022 Siyaset
TBMM'de yeni yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor
TBMM'de yeni yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27'nci Dönem 6'ncı Yasama Yılı, 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış toplantısı ile başlayacak.
29.09.2022 Siyaset
AK Parti MYK toplanıyor
AK Parti MYK toplanıyor AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınacak.
1.09.2022 Siyaset
Meclis ne zaman açılacak? Meclis tatili ne zaman bitiyor? Yeni yasama yılı ne zaman başlıyor?
Meclis ne zaman açılacak? Meclis tatili ne zaman bitiyor? Yeni yasama yılı ne zaman başlıyor? Meclis ne zaman açılacak sorusu, yeni yasama yılında görüşülecek önemli değişiklikler nedeniyle pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. EYT başta olmak üzere pek çok önemli konu 2022/2023 yeni yasama döneminde dikkatle takip edilecek. Peki, Meclis ne zaman açılacak? Meclis tatili ne zaman bitiyor? Yeni yasama yılı ne zaman başlıyor? İşte detaylar
16.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Ülkemize, Yeşil İklim Fonu'ndan, 3 milyar 157 milyon dolar kaynak sağlanmasıyla ilgili mutabakat zaptının imzalandığının müjdesini paylaşmak istiyorum." dedi.
27.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli görüştü Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM yeni yasama yılı açılışının ardından TBMM'de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.
1.10.2021 Siyaset
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak
Yeni yasama yılı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize en güzel 2023 hediyesi olacak Türkiye Büyük Millet Meclisi 76 günlük aranın ardından 27. Dönem 5. Yasama dönem mesaisine başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 27'nci dönem 5'inci yasama yılı açılış programında konuştu. Erdoğan, "Bir süre önce gündeme getirdiğimiz ülkemize yeni anayasa kazandırma teklifinin de Meclisimiz tarafından başarıyla hayata geçirileceğini ümit ediyorum. Yeni bir anayasa milletimize vereceğimiz en güzel 2023 hediyesi olacaktır." dedi.
1.10.2021 Siyaset
Kabine toplantısı saat kaçta, ne zaman (bugün mü)? İşte Kabine toplantısı günü, saati ve gündeme alınacak konular!
Kabine toplantısı saat kaçta, ne zaman (bugün mü)? İşte Kabine toplantısı günü, saati ve gündeme alınacak konular! Kabine toplantısı ne zaman, bugün mü? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de toplanacak. Koronavirüs vakaları, fahiş fiyatlar, ABD ve Rusya ile ilişkilerinin ele alınması beklenen toplantının sonuçları merak ediliyor.
27.09.2021 Gündem
Kabine toplanıyor! Türkiye nefesini tuttu! Ve belli oluyor! Yeni tedbirler...
Kabine toplanıyor! Türkiye nefesini tuttu! Ve belli oluyor! Yeni tedbirler... Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında pazartesi günü yapılacak. Meclis açılışı öncesinde yapılacak son Kabine Toplantısı'nda önemli gündem başlıkları bulunuyor. CNN TÜRK muhabiri Duygu Ayaz Bayram detayları canlı yayında aktardı.
25.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması! 'Yanındayız ve yanında olacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması! 'Yanındayız ve yanında olacağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunarak, "Ermenistan aşağılık katliamlarla işgal ettiği Karabağ sorunu henüz çözülmemişken yeniden Azerbaycan topraklarına saldırdı ama bu sefer hiç beklemediği bir sonuçla karşılaştı. Türkiye olarak tüm imkanlarımızla ve kalbimizle Azerbaycan’ın yanındayız ve yanında olacağız." dedi.
2.10.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan idam cezası açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan idam cezası açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 'Taammüden adam öldürme suçları, küçüklere, kadınlara karşı işlenen cinsel suçlarla ilgili idam cezasının düşünülebileceği kanaatindeyim' dedi.
29.09.2020 Siyaset
TBMM Genel Kurul salonu yenilendi
TBMM Genel Kurul salonu yenilendi Türkiye Büyük Millet Mecilisi (TBMM) Genel Kurul salonunda, yeni yasama yılı öncesi bakım ve onarım yapıldı.
21.09.2020 Gündem
Yeni yasama yılı başladı
Yeni yasama yılı başladı 19 Temmuz'da tatile giren TBMM Genel Kurulu, mesaisine yeniden başladı. Meclis açılışı öncesi Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. Meclis'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı törenle karşılayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis açılış konuşmasını yaptı. Şentop'un konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
1.10.2019 Siyaset
Davutoğlu’na ihraç talebi 117-7. maddeden
Davutoğlu’na ihraç talebi 117-7. maddeden AK Parti MYK’da verilen kesin ihraç istemi kararlarının parti tüzüğünün 117-7’ye maddesine göre alındığı kaydedildi. Davutoğlu’nun açıklamalarının ‘izah edilebilir sınırı geçtiği’ belirtildi.
4.09.2019 Siyaset
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan flaş sözler!
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan flaş sözler! Meclis'in yeni yasama dönemi başladı. Genel Kurul, Meclis Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Açılışta konuşan Yıldırım, mikrofonun sesinin bir kaç saniye geç açılması üzerine “Kimse TBMM’nin sesini kısamaz" diyerek espri yaptı. Konuşmasında 15 Temmuz'a vurgu yapan Yıldırım, "FETÖ'cü hainler 15 Temmuz gecesi ağır silahlarla harekete geçtiler. Gazi Meclis o gece dimdik ayakta durdu. Kur saldırısında Meclis dik durdu" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Meclis'e geldi.
1.10.2018 Siyaset
Meclis bugün açılıyor
Meclis bugün açılıyor TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 2. Yasama Yılı için bugün toplanacak. Meclis’in yeni yasama yılı açılışı dolayısıyla ilk tören, saat 13.00’te TBMM Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek.
30.09.2018 Siyaset
Meclis yarın toplanıyor! Erdoğan milletvekillerine hitap edecek...
Meclis yarın toplanıyor! Erdoğan milletvekillerine hitap edecek... TBMM Genel Kurulu, yarın toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama yılı açılışında milletvekillerine hitap edecek. Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusundaki yetkinin uzatılması ile BM'nin Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde icra ettiği hareket ve misyonlara katılımına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkereleri Genel Kurulda görüşülecek.
30.09.2018 Siyaset
TBMM Başkanlık Divanı yarın toplanıyor
TBMM Başkanlık Divanı yarın toplanıyor TBMM Başkanlık Divanı, 1 Ekim'de başlayacak yeni yasama yılı öncesinde toplanıyor.
26.09.2018 Siyaset
Meclis artık farklı çalışacak
Meclis artık farklı çalışacak Yeni yasama yılıyla birlikte TBMM Genel Kurulu’nun işleyişini düzenleyen İçtüzük’ün yeni hükümleri devreye girecek. Yeni İçtüzük’le yasalar daha hızlı geçecek
2.10.2017 Siyaset
Hükümet Sözcüsü Bozdağ: MTV artışı aşağı çekilecek
Hükümet Sözcüsü Bozdağ: MTV artışı aşağı çekilecek Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, MTV'ye (Motorlu Taşıtlar Vergisi) yapılan yüzde 40 zammın, Bakanlar Kurulu'nda gündeme geldiğini, zam oranının aşağı çekileceğini açıkladı
2.10.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Yasama Yılı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni yasama yılı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.