Yeni Projeler

Yeni Projeler

Son dakika yeni projeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni projeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni projeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Projeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni projeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.792 yeni projeler haberi bulunmuştur. Tüm yeni projeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dünya genelinde diğer ülkelerdeki IAB yapılarıyla da uyumlu olarak yeni oluşturulan CEO görevini Neslihan Olcay’ın üstleneceğini duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Yerel idarecilerle yeni projeler hayata geçirilecek
Yerel idarecilerle yeni projeler hayata geçirilecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara’da oyunu kullandı. Işıkhan, "Gelecek yüzyılda bu yerel yöneticilerimizle birlikte hem istihdamın hem de iş gücünün arttırılması noktasında birlikte çalışacağımız birçok projeye imza atacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti!
Demet Özdemir'in gözlüğü dikkat çekti! Son olarak final yapan 'Adım Farah' dizisinde kamera karşısına geçen Demet Özdemir, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi.
8.03.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı!
Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı! Oyuncu Tolga Sarıtaş, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sarıtaş, dört yıldır ilişki yaşadığı modacı Zeynep Mayruk ile evlilik kararı aldıklarını ilk kez açıkladı.
2.02.2024 Magazin
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Tarihi adım! Bakan Kacır: Yerli uzay aracı yapıp uzay limanı kuracağız
Tarihi adım! Bakan Kacır: Yerli uzay aracı yapıp uzay limanı kuracağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Gelecekte yerli uzay aracımızla insansız ay misyonunu da gerçekleştireceğiz. Milli roket sistemlerimizle uzaya erişim kabiliyetimizi artıracak, kendimize ait bir uzay limanı kuracağız. Konumlama ve zamanlama sistemi oluşturan uydu takımlarını yerli üreteceğiz. Kalkınma yarışında asla yeniden geri düşmeyecek, Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmekten vazgeçmeyeceğiz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Enerjide yeni anlaşmalar geliyor! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Suudi Arabistan'la anlaşmayı imzaladık
Enerjide yeni anlaşmalar geliyor! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Suudi Arabistan'la anlaşmayı imzaladık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar "Türkiye'ye çok ciddi ilgi var. Suudi Arabistan'la da enerji anlaşması imzaladık. Yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlara ciddi ilgi var. Suudi Arabistan'la enerji işbirliği gerçekleştirmek istiyoruz. Biz gerek elektrik gerek doğal gazda çevresel işbirliğini geliştirmek istiyoruz" dedi.
31.07.2023 Ekonomi
Mehmet Büyükekşi: Fenerbahçe'nin talebiyle ilgili komisyon kurulacak, çalışmalarını yapacağız
Mehmet Büyükekşi: Fenerbahçe'nin talebiyle ilgili komisyon kurulacak, çalışmalarını yapacağız Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin 1959 senesi öncesi şampiyonluklarla alakalı talebiyle ilgili, “Fenerbahçe'nin talebiyle ilgili komisyon kurulacak, çalışmalarını yapacağız” ifadelerini kullandı.
18.07.2023 Süper Lig
Süper Lig'in isim sponsoru değişti! İşte ligin yeni adı
Süper Lig'in isim sponsoru değişti! İşte ligin yeni adı Süper Lig ve 1. Lig'in yeni isim sponsoru, Trendyol oldu.
12.07.2023 Süper Lig
Yeni konut kampanyaları geliyor! 13 bin konuta 450 bin başvuru, ödeme planı belli oldu
Yeni konut kampanyaları geliyor! 13 bin konuta 450 bin başvuru, ödeme planı belli oldu İstanbul’da evi olmayanlar için düzenlenen kampanya ilgiyle karşılandı. Emlak Konut ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konut için iki haftada 450 binin üzerinde başvuru yapıldı. Önümüzdeki günlerde kura çekimi ile hak sahipleri belirlenecek. Projede aylık ödemeler 7.500 TL’den başlayacak.
17.06.2023 Ekonomi
Türkiye, 18 savunma sanayi firması ile uluslararası fuara katılacak
Türkiye, 18 savunma sanayi firması ile uluslararası fuara katılacak Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), Langkawi Uluslararası Denizcilik ve Hava-Uzay Fuarı'nda (LIMA), Türkiye'den 18 savunma sanayi firmasının yer alacağını duyurdu.
21.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan 'Adalar'a 12 müjde: Hiçbir tapu problemi olmayacak!
Bakan Kurum'dan 'Adalar'a 12 müjde: Hiçbir tapu problemi olmayacak! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bundan sonra Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!” dedi.
6.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum'dan Küçükçekmece'ye 5 yeni müjde
Bakan Kurum'dan Küçükçekmece'ye 5 yeni müjde Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde miting yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yeraltı otoparkımızın da yapımına süratle devam ediyoruz. Halkalı Millet Bahçemiz güzel oldu mu? Şimdi yeni projeler üstünde inşallah ilçemize daha nice yeşil alanlar kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Fatih merkez ile İnönü Mahallesi'ndeki rezerv alanlarımızı hazırladık. Safta mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmamız devam ediyor. Alanda 100 metrekare olmak 2+1, 163 bağımsız birimimizin projelendirme çalışmasını tamamladık. Yenişehir rezerv yapı alanına ilişkin imar sürecimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın taleplerini, itirazlarını inceliyoruz. İnşallah hiçbir mağduriyete izin vermeden sağlıklı, rızaya dayalı bir dönüşüm sürecini hep birlikte yürüteceğiz" dedi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: 'Türkiye Çocuk Araştırması' mikro veri setini, mayısta kullanıma sunuyoruz
Bakan Yanık: 'Türkiye Çocuk Araştırması' mikro veri setini, mayısta kullanıma sunuyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Türkiye Çocuk Araştırması Projesi'ne ilişkin, "Detaylı sonuçlarını açıklayacağımız araştırmanın mikro veri setini, ilgili kurumla birlikte araştırmacıların kullanımına mayıs ayında sunmayı planlıyoruz" dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nde medya yöneticileriyle iftarda buluştu.
19.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları)
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma projelerinde gelinen son durum ve yeni projeler için önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Ankara-Sivas hattımızı 1 hafta sonra açıyoruz. 2 saatte Ankara'dan Sivas'a gidecek" dedi. Peki, Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor?
15.04.2023 Gündem
Ramazanda dengeli beslenmek için bakanlıktan 'kalori' uygulaması
Ramazanda dengeli beslenmek için bakanlıktan 'kalori' uygulaması Tarım ve Orman Bakanlığı'nca yiyeceklerin kalori hesaplamaları için geliştirilen ve 2 ay önce hizmete sunulan cep telefonu uygulaması 'TürKomp', ramazan ayında yoğun talep gördü. Kullanıcılar, yeterli ve dengeli beslenmek için uygulama üzerinden yiyeceklerin kalorilerini hesaplayarak, kendi menülerini oluşturma imkanı buldu.
26.03.2023 Sağlık
Putin: Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz
Putin: Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Kolektif Batı nükleer bileşenli silahlar kullanmaya başladığında karşılık vereceğiz" dedi.
21.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Projeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni projeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.