Yeni Plan

Yeni Plan

Son dakika yeni plan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni plan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni plan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Plan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni plan gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.148 yeni plan haberi bulunmuştur. Tüm yeni plan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray savunmasında alarm! Peş peşe sakatlık sonrası Okan Buruk'tan yeni plan
Galatasaray savunmasında alarm! Peş peşe sakatlık sonrası Okan Buruk'tan yeni plan Davinson, Abdülkerim ve Kaan’ın, Kasımpaşa maçına yetişmesi neredeyse imkansız gibi gözükse de bu bölgedeki bilmece henüz çözülemedi. Sağlık ekibi, 3 futbolcunun forma giyebilmesi için büyük bir çaba harcıyor...
11.03.2024 Galatasaray
Hayaller suya düştü! Arda Güler'i Real Madrid'den gönderdiler, işte yeni takımı
Hayaller suya düştü! Arda Güler'i Real Madrid'den gönderdiler, işte yeni takımı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid-Girona maçında penaltı kazandıran ve İspanyol medyasından övgüleri toplayan Arda Güler hakkında yeni iddalar bomba etkisi yarattı. Milli yıldızın yeni takımında istediği süreleri bulmakta zorlanırken ayrılık iddialarının da ardı arkası kesilmiyor. İspanyol basınında Güler için birçok iddia ortaya atılırken genç yıldız için yeni plan gün yüzüne çıktı.
13.02.2024 Fenerbahçe
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme Yatırımcıların gözdesi olan gram altın, piyasalardaki son gelişmelerle birlikte değer kazanmaya devam ediyor. Faiz artırımlarının azalan etkisi ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, altın fiyatlarındaki anlık değişimler ekonomik tahminleri şekillendiriyor. Piyasa analistleri, altın ve gram altın fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini, global ekonomik veriler ve bölgesel çatışmaların sonuçlarına bağlı olarak değerlendiriyor.
7.11.2023 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün Borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Yine motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin de bugün son günü.
31.07.2023 Ekonomi
Enflasyonun düşürülmesi için yeni plan! Bakanlıklar harekete geçti
Enflasyonun düşürülmesi için yeni plan! Bakanlıklar harekete geçti Enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yeni plan devreye alınacak. Eylülde açıklanması beklenen Orta Vadeli Program’da öncelikli hedef, enflasyonun tek haneye düşürülmesi olacak. Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda tasarruf özelinde yapılan çalışmalara göre ise mesleki eğitim merkezlerindeki bazı projelerin birleştirilmesiyle 20 milyar lira tasarruf sağlanması bekleniyor.
31.07.2023 Ekonomi
İsveç Dışişleri Bakanı: Amaç, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek
İsveç Dışişleri Bakanı: Amaç, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin başkent Stockholm'de belediye binası önündeki provokasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada olayı ‘utanç verici hareket’ olarak nitelendirdi. Bakan Billström “Sorumlu kuruluş, amacının İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek olduğunu açıkça ifade etmiştir” ifadelerini kullandı.
13.01.2023 Dünya
Rusya’dan yeni plan! Cephede dengeler değişecek
Rusya’dan yeni plan! Cephede dengeler değişecek Rusya’da zorunlu askerlikte uygulanan 18-27 yaş aralığında üst sınırın 30’a yükseltilmesi planlanıyor.
12.01.2023 Dünya
Tarımda yeni plan! 'Az su çok gelir'
Tarımda yeni plan! 'Az su çok gelir' Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü'nce 'Suya göre tarım' ilkesinden hareketle 'Sektörel Su Tahsis Planları' (SSTP) hazırlandı. 6 havzada tamamlanan, 11 havzada hazırlık çalışması devam eden planlar ile su miktarı, çiftçilerin ve gıda sanayisinin ihtiyaçları göz önüne alınarak ürün deseni belirlenirken, az su ile maksimum gelir elde edilmesi hedefleniyor.
18.11.2022 Ekonomi
Bu tablo onların eseri! Jorge Jesus ve Emre Belözoğlu fırtınası
Bu tablo onların eseri! Jorge Jesus ve Emre Belözoğlu fırtınası UEFA Avrupa Ligi'nde aldıkları başarılı sonuçlarla ülke puanını yukarılara çıkaran Fenerbahçe ve Başakşehir'de Jesus-Belözoğlu iş birliği Türkiye'nin 12.sıraya gözünü dikmesini sağladı.
15.10.2022 Fenerbahçe
10.01 Saat Anlamı Nedir? 10.01 Ters Saatlerin Yorumu Ve Anlamı...
10.01 Saat Anlamı Nedir? 10.01 Ters Saatlerin Yorumu Ve Anlamı... 10.01 saat dilimi sizinle görüşmek için her yolu deneyen kişi ya da kişiler olduğunu anlatır. Özellikle sizi seven bu kişinin tek arzu ve isteği, vaktini sizinle geçirmek ve güzel bir beraberlik yaşamaktır. Aynı zamanda sizi aşık biri olmakla beraber, daha ilerilerde önemli önemli gelişmeler yaşatabilir. O gelişmeler içerisinde evlenme teklifi önemli bir yer taşır. Bu sebepten dolayı sizinle tanışmak için her yolu deneyen bu kişiye bir fırsat vermeniz gerektiğini anlatır.
22.08.2022 Yaşam
Yasaklar kaldırıldı! Türkiye yeni planı devreye aldı...
Yasaklar kaldırıldı! Türkiye yeni planı devreye aldı... Koronavirüs pandemisinde dünyadaki gibi ‘toplumsal bağışıklık’ planını Türkiye devreye soktu. Uzmanlara göre aşılılar ve hastalığı geçirenler, koronavirüse karşı bağışıklık oluşmasını hızlandıracak. Ancak aşı ve maske halen iki güçlü koruyucu.
9.03.2022 Gündem
Aşı olmayanlar için yeni kısıtlamalar geliyor! Cuma günü netleşecek
Aşı olmayanlar için yeni kısıtlamalar geliyor! Cuma günü netleşecek Omicron varyantı nedeniyle koronavirüs vakalarında rekor artış bekleyen Almanya, felaket senaryosunun önüne geçebilmek için yeni bir stratejiyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
5.01.2022 Dünya
Tüm gözler kabine toplantısında nefesler tutuldu
Tüm gözler kabine toplantısında nefesler tutuldu Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılacak. Toplantıda iç ve dış gündeme ilişkin önemli başlıklar ele alınacak. Koronavirüste vaka ve aşılamada gelinen nokta, fahiş fiyatla ve terörle mücadeledeki son durum ile bölgesel gelişmelerin de değerlendirileceği toplantı sonrasında kararları Erdoğan bizzat açıklayacak.
25.10.2021 Yaşam
Plan hazır, martta başlıyor,  detaylar belli oldu
Plan hazır, martta başlıyor, detaylar belli oldu Kentsel dönüşümde kritik bir yer olan Fikirtepe'de yeni imar planları askıya çıktı. Alanın % 49’u ticaret, ticaret-konuta ayrıldı. % 51’lik bölümde ise eğitim, sağlık, park alanı gibi donatı alanları olacak
28.02.2021 Ekonomi
Avcılar'da usulüne uygun binalar tüm katları ile yenilenebilecek
Avcılar'da usulüne uygun binalar tüm katları ile yenilenebilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin dünkü son toplantısında alınan kararla Avcılar'da kooperatiflerin ardından usulüne yapılan binaların tümünün yenilenebilmesine izin verildi. Böylece ruhsatlı olan 4 kattan yüksek binaların yenilenmesinin önü açılmış oldu.
15.01.2021 Gündem
İyi Aile Babası 3. bölüm fragmanı yayında!
İyi Aile Babası 3. bölüm fragmanı yayında! Oğulcan, ergenliğin vermiş olduğu duygu karmaşasıyla kendisini Tarkan'a benzetir ve Pamuk Ailesi'nin evinde şenlik başlar.
15.12.2020 Televizyon
MEB'den önemli karar! Okullarda yeni plan
MEB'den önemli karar! Okullarda yeni plan MEB milyonlarca öğrenci için önemli bir karara imza attı. Pandemi yasakları kapsamında 5 Ocak’a kadar uzaktan eğitim kararı alınmasının ardından sınavlar için yeni yol haritası belirleniyor. Okullar yeniden açılmasa da sınavların seyreltilmiş takvim ve seyreltilmiş sınıfla yüz yüze yapılması, LGS ve YKS’de birinci dönemden soru sorulması gibi formüller ağırlık kazanıyor. MEB, okulların açılışları ile ilgili senaryolar üzerinde de çalışıyor. 25 Ocak’a kadar okulların kapalı kalması kararının daha ağır bastığı konuşuluyor. Yani birinci dönem, 25 Ocak’ta sona erebilir. Ancak, hastalıklar ve soğuklar nedeniyle sert geçen şubat ve mart aylarının da riskli olması ile sürenin uzayabileceği ve okulların ikinci dönem başında da açılmayabileceği söylentiler arasında. Bütün bunlara rağmen önlemler alınır ve gerekli koşullar sağlanırsa okullar açılabilir. Ve tabii tüm bunlar salgının seyrine göre değişebilir.
21.11.2020 Eğitim
Avustralya'da sigara artık reçete ile alınabilecek
Avustralya'da sigara artık reçete ile alınabilecek Avustralya sigara kullanımını tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyor. Yeni plan çerçevesinde, tiryakilerin sigara almak için doktor reçetesine ihtiyaçları olabilecek.
13.10.2020 Dünya
Honda Türkiye, üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı
Honda Türkiye, üretime verdiği arayı bir hafta daha uzattı Honda Türkiye, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim faaliyetlerine vermiş olduğu arayı 1 hafta daha uzattı.
9.04.2020 Otomobil
İngiltere'de asker sokağa indi!
İngiltere'de asker sokağa indi! Çin'de ortaya çıkan ve dünyada hızlıca yayılan corona virüs (kovid-19)'e karşı her gün yeni bir uygulama devreye sokuluyor. İngiletere corona virüs (kovid-19) salgını nedeniyle askerleri sokağa indirdi. Karantinaya uymayanları gözaltına alınacak. İngiltere'nin sert tedbirle almak zorunda kaldığı koronaviürs salgını nedeniyle marketlerde meydana gelecek yağmalamara karşı asker süper marketleri koruyacak.
16.03.2020 Gündem
Terör örgütünün hain planı deşifre oldu! Alarma geçildi
Terör örgütünün hain planı deşifre oldu! Alarma geçildi Barış Pınarı Harekatı ile ağır darbe alan terör örgütü PKK/YPG'nin taban kaybetmeme ve kaos ortamı oluşturmak için planladığı hain planı deşifre oldu. Teröristlerin sınırdan yurda patlayıcı sokup, eylem yapmayı hedeflediği belirlendi. Güvenlik güçleri, olası sızma girişimini engellemek ve yurda patlayıcı sokulmasını önlemek için alarm durumuna geçti.
3.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Plan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni plan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.