Yeni Pasaport

Yeni Pasaport

Son dakika yeni pasaport haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni pasaport ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni pasaport haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Pasaport

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni pasaport gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.312 yeni pasaport haberi bulunmuştur. Tüm yeni pasaport haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pasaport zammı ne zaman geçerli olacak, pasaport ücretleri ne kadar oldu? 6 aylık, 10 yıllık, 1 ve 3 yıllık pasaport ücretleri 2023 Temmuz zammı
Pasaport zammı ne zaman geçerli olacak, pasaport ücretleri ne kadar oldu? 6 aylık, 10 yıllık, 1 ve 3 yıllık pasaport ücretleri 2023 Temmuz zammı Pasaport harçları ne kadar oldu, pasaport zammı ne zaman yürürlüğe girecek? Pasaport ücretleri, harç tutarında artışa gidilince vatandaşlar yeni pasaport harçlarını araştırmaya başladı. 6 aylık, 1,3,10 yıllık pasaport fiyatları yeniden belirlendi. Peki, Pasaport zammı ne zaman geçerli? Yeni pasaport harçları ne kadar?
7.07.2023 Ekonomi
İğrenç anlar kameralara yansıdı! Vatandaşlar hemen yakalanmasını istiyor
İğrenç anlar kameralara yansıdı! Vatandaşlar hemen yakalanmasını istiyor Mardin'in Nusaybin ilçesinde ekmek almaya giden 13 yaşındaki kız çocuğunu takip ederek yolunu kesen, para karşılında ‘evcilik oyunu’ oynamayı teklif eden ve güvenlik kameralarına yansıyan taciz şüphelisi, polis tarafından aranıyor.
7.07.2023 Yaşam
Tehdit altındaki balıklara 'kırmızı liste' koruması
Tehdit altındaki balıklara 'kırmızı liste' koruması Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nce, denizlerde ve iç sulardaki balıkların korunması amacıyla 'kırmızı liste' projesi başlatıldı. Çalışma kapsamında tüm balık türlerinin nesillerinin tehdit veya tehlike altında olup olmadığı belirlenerek, buna göre liste oluşturulacak. Popülasyonu azalan tehdit altındaki balık türleri kırmızı listeye alınacak ve koruma tedbirleri geliştirilecek.
7.07.2023 Yaşam
İranlı kadından dayak ve 10 milyon liralık dolandırıcılık iddiası
İranlı kadından dayak ve 10 milyon liralık dolandırıcılık iddiası Türkiye üzerinden Fransa'ya gitmek için 3 yıl önce Van'a gelen 51 yaşındaki İranlı Nasrin Asadiyan Tarakkom, duygusal ilişki yaşadığı Hamza isimli bir kişi tarafından yaklaşık 10 milyon liraya denk gelen 550 bin dolarının çalındığını iddia etti.
6.09.2022 Yaşam
e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? e-Pasaport harcı ne kadar?
e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? e-Pasaport harcı ne kadar? e-Pasaport açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu! 25 Ağustos’ta başlıyor! İlk yerli e-pasaport basılmaya başlıyor. Bakan Soylu, yeni pasaportların üretimini artıracaklarını söyledi. Peki, e-Pasaport ne zaman çıkıyor? Pasaportlar değişecek mi? Yeni pasaportlar ne zaman devreye alınıyor? Yeni pasaport için rendevu sistemi ne zaman açılacak? e-Pasaport başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
19.08.2022 Ekonomi
Ehliyet, pasaportta yeni dönem! Bakan duyurdu...
Ehliyet, pasaportta yeni dönem! Bakan duyurdu... Ehliyet, pasaportta bir dönem sona eriyor. Yerli ve milli pasaport ile ilgili detaylar belli oluyor. Bakan Soylu ayrıntıları paylaştı. Geçerlilik süresi değişiyor. 5 yıl olan süre 10 yıla çıkartılıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Yerli e-pasaport, Yerli e-mavi kart ve Yerli e-sürücü belgesi tanıtım toplantısında konuşuyor. Bakan Soylu, yeni e-sürücü belgesi ve yeni e-pasaportlarda 'Turkey' yerine ilk kez 'Türkiye' ifadesi kullanılacağını da açıkladı. Konuşmasında vatandaşlık verilen Suriyeli sayısını da duyuran Soylu, "Bugüne kadar kriterleri sağlamak suretiyle vatandaşlık hakkı kazanan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Suriyeli sayısı 200 bin 950'di" dedi.
10.05.2022 Gündem
Yeni pasaport ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih belli oldu, geçerlilik süresi değişiyor
Yeni pasaport ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih belli oldu, geçerlilik süresi değişiyor Resmen açıklandı. Yerli pasaport geliyor. Tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli ve milli pasaport üretimi için altyapının kurulduğunu söyledi, "ağustos ayı itibarıyla vatandaşlarımıza verilmeye başlanacak" dedi. Öte yandan Bakan Soylu ise yaptığı açıklamada 5 yıl olan yeşil pasaport geçerlilik süresinin, yeni nesil yerli e-pasaportla 10 yıla çıkacağını duyurdu.
10.05.2022 Gündem
Kedi ve köpekler yılsonuna kadar kayıt altına alınıyor
Kedi ve köpekler yılsonuna kadar kayıt altına alınıyor Düzce’de kedi ve köpekler yılsonuna kadar kayıt altına alınacak. Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Veteriner Hekimler Odası tarafından düzenlenen toplantıda kedi ve köpeklerin kayıt altına alınması noktasında yapılan uygulamalar değerlendirildi, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.
14.03.2022 Sağlık
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer için sona doğru! 48 saat içinde...
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer için sona doğru! 48 saat içinde... Arnavutluk'a kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yakalanmasına ilişkin operasyonda sona yaklaşıldı. Özer ile ilgili işlemlerin birkaç gün içinde tamamlanması öngörülürken Faruk Fatih Özer'in yakalandıktan sonra 48 saat içinde Türkiye'ye iadesinin gerçekleşmesi bekleniyor.
15.05.2021 Gündem
Kedi köpek sahipleri dikkat: Yeni dönem başlıyor
Kedi köpek sahipleri dikkat: Yeni dönem başlıyor Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü ile Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) sahipli kedi köpeklerin kimliklendirilmesine ilişkin imzalar atıldı.
18.02.2021 Yaşam
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! Bakan Soylu açıkladı, ücretsiz...
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! Bakan Soylu açıkladı, ücretsiz... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sürücü belgesi bilgilerinin T.C. kimlik kartına yüklenmesi projesinin lansmanında konuştu. Bakan Soylu, "Pazartesiden itibaren, yeni tip sürücü belgeleri Türkiye genelinde Nüfus Müdürlükleri'nden randevu alınmak suretiyle yeni nesil kimlik kartlarına yüklenmeye başlayacaktır. Bu işlem için; sürücü belgesindeki bilgilerin yüklenmesi için herhangi bir ücret alınmayacak. Sürücü belgesinin geçerlilik süresi dolduğunda tıpkı eski kartlarının yenilenmesi gibi, kimlik kartlarından otomatik olarak silinecektir." ifadelerini kullandı.
18.09.2020 Gündem
Yeni pasaport fiyatları 2020 | Pasaport harçları ne kadar oldu?
Yeni pasaport fiyatları 2020 | Pasaport harçları ne kadar oldu? Cumhurbaşkanlığı kararıyla 2020 yılında pasaport fiyatlarında artış yaşanacağı açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni yıl için vergi, harç ve cezalar için yeniden değerlemeye gitti ve pasaport, ehliyet harcı, trafik cezalarında artış yaşanacağını duyurdu. Vatandaşlar haberin ardından yeni pasaport fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte yeni pasaport fiyatları 2020…
23.12.2019 Gündem
"Para basan" İngiliz şirketi De La Rue meteliğe kurşun atıyor...
"Para basan" İngiliz şirketi De La Rue meteliğe kurşun atıyor... 140 merkez bankası için banknot basımı gerçekleştiren şirket, kurtarma planlarının işe yaramaması halinde iflas ile karşılaşabileceğini açıkladı.
27.11.2019 Dünya
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda biyometrik otomatik geçiş
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda biyometrik otomatik geçiş İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na (İSG) biyometrik otomatik geçiş bankoları kuruldu.
9.05.2019 Gündem
Bir ilk gerçekleşiyor! Pasaporttan yüz tanıma sistemi ile geçiş başladı
Bir ilk gerçekleşiyor! Pasaporttan yüz tanıma sistemi ile geçiş başladı Dünya’da birçok havalimanında kullanılan parmak izi ve yüz tanıma ile pasaport kontrolünden geçmeyi sağlayan Biyometrik Otomatik Geçiş Sistemi deneme amaçlı olarak Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda hizmete girecek.
8.05.2019 Ekonomi
Sahte pasaportla gittiği Almanya'da emekli oldu! 48 yıl sonra...
Sahte pasaportla gittiği Almanya'da emekli oldu! 48 yıl sonra... Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, 48 yıl önce iddiaya göre, kuzeni Veysel K.'ye (81) ait pasaporta kendi fotoğrafını yapıştırıp gittiği Almanya'da yıllarca çalıştıktan sonra emekli olan Musa K. (85), kesin dönüş yaptığı memleketinde yeni pasaport almak isteyince yakayı ele verdi. Musa K. hakkında, 'resmi belgede sahtecilik' suçundan dava açıldı.
23.09.2018 Yaşam
Venezuela'yı 2,3 milyon kişi terk etti
Venezuela'yı 2,3 milyon kişi terk etti Enflasyonun yüzde 1 milyonu bulması beklenen ülkeden kaçanlar, sınırı geçip Kolombiya, Peru ve Ekvador'a yöneliyor.
24.08.2018 Dünya
Pasaport harçları zam oranı belli oldu
Pasaport harçları zam oranı belli oldu Pasaport harçlarının 2018 yılı zam oranları Bakanlar Kurulu kararıyla açıklandı. Pasaport harçlarına yeni yılda yüzde 14.47 zam yapıldı.
23.12.2017 Ekonomi
Sahte polis, Rus sevgiliyi 100 bin dolar çarptı
Sahte polis, Rus sevgiliyi 100 bin dolar çarptı Antalya’da yaşayan Rus Evgeniia Dtysheva, ‘polis’ ve ‘Ömer Demir’ olarak tanıdığı bir çocuğunun babası T.A.’nın kendisini dolandırdığını belirterek şikayetçi oldu.
4.10.2017 Yaşam
Vahşi cinayette El Muhaberat şüphesi
Vahşi cinayette El Muhaberat şüphesi Suriyeli muhalif aktivist Orouba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat (22)’ın öldürülmesi olayında Suriye istihbaratı el-Muhaberat şüphesi ağırlık kazandı
23.09.2017 Yaşam
3. kuşak pasaportları geliyor!
3. kuşak pasaportları geliyor! AB üyesi Schengen ülkelerine vizesiz girişinde atılacak adımlardan birisi olan yeni pasaportlara az kaldı.
31.05.2017 Ekonomi
80 bin istihdam sözünün 19 bini tamam
80 bin istihdam sözünün 19 bini tamam BTSO, seferberlik kapsamında verdiği 80 bin istihdam sözünün 19 binini yılın ilk çeyreğinde karşıladı. BTSO Başkanı Burkay “Performansımızla istihdamda Türkiye’ye örnek oluyoruz” dedi
4.04.2017 Ekonomi
Çin, Uygur bölgesindeki pasaport kontrollerini sıkılaştırdı
Çin, Uygur bölgesindeki pasaport kontrollerini sıkılaştırdı Çin, ülkenin kuzeybatısındaki Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nde pasaport kontrollerini daha sıkı hale getirdi.
17.06.2021 Dünya
Pasaport yenileme işlemi artık bir tıkla yapılabiliyor!
Pasaport yenileme işlemi artık bir tıkla yapılabiliyor! Günümüzde vatandaşlar pasaport yenileme işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün pasaport yenileme işlemlerini artık daha hızlı ve daha kolay şekilde gerçekleştirilebiliyor. Özellikle de pasaport yenileme işlemleri e-pasaport dönemi ile önemli bir değişikliğe uğradı.
13.11.2016 Yaşam
Yeni pasaportlar verilmeye başlandı
Yeni pasaportlar verilmeye başlandı Parmak izi bulunmayan mevcut pasaportlar son geçerlilik tarihine kadar kullanılabilecek.
10.11.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Pasaport ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni pasaport haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.