Yeni Kral

Yeni Kral

Son dakika yeni kral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni kral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni kral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Kral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni kral gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.282 yeni kral haberi bulunmuştur. Tüm yeni kral haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'de yeni Kral 3. Charles ile kraliyet sembolü 70 yıl sonra değişti!
İngiltere'de yeni Kral 3. Charles ile kraliyet sembolü 70 yıl sonra değişti! İngiltere'de Kraliçe 2. Elizabeth'in hayata veda etmesinden sonra Charles kral olmuştu. Tahta Charles'ın geçmesi ile ülkede köklü değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Buckingham Sarayı, 70 yıl sonra değişen kraliyet sembolünü kamuoyu ile paylaştı.
27.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
İngiltere Kralı 3’üncü Charles 64 yıl veliaht olarak bekledi! Taht bugün taç giyme sonra..
İngiltere Kralı 3’üncü Charles 64 yıl veliaht olarak bekledi! Taht bugün taç giyme sonra.. İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in önceki gün 96 yaşında hayata gözlerini yumması ile oğlu Prens Charles, “3’üncü Charles” adıyla “kral” unvanını aldı. 73 yaşındaki Charles, Birleşik Krallık tahtına çıkan en yaşlı hükümdar oldu. Daha önce bu unvan 1830’da 64 yaşında tahta çıkan Kral 4’üncü William’a aitti. 3’üncü Charles dün eşi Konsort Kraliçe Camilla ile İskoçya’daki Balmoral Kalesi’nden başkent Londra’ya geldi. Kraliyet Sarayı’ndan yapılan açıklamada Charles’ın bu sabah resmen kral ilan edileceği bildirildi.
10.09.2022 Dünya
Dünya tarihinin tahtta en uzun süre kalan kadın hükümdarı Kraliçe 2. Elizabeth hayatını kaybetti! Tarih kitaplarını dolduracak bir yaşam...
Dünya tarihinin tahtta en uzun süre kalan kadın hükümdarı Kraliçe 2. Elizabeth hayatını kaybetti! Tarih kitaplarını dolduracak bir yaşam... Dünya tarihinin tahtta en uzun süre kalan kadın hükümdarı unvanını elinde tutan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth vefat etti. 96 yaşında hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth'in ya da tam adıyla Elizabeth Alexandra Mary Windsor'un hayat hikayesini sizin için derledik.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
Tartışmasız lider Alanyaspor!
Tartışmasız lider Alanyaspor! 4 hafta 4 galibiyet, rakip filelere 11 gol... Alanyaspor ligde fırtına gibi esiyor... Son olarak Fenerbahçe’yi devirip 12 puanla liderlik koltuğundaki yerini koruyan Erol Bulut’un öğrencileri, en yakın rakibi Rize’ye şimdiden 4 puan fark attı.
17.09.2019 Alanyaspor
Malezya yeni kralını bekliyor
Malezya yeni kralını bekliyor Malezya Kralı Sultan V. Muhammed'in dün tahtından çekildiğinin açıklanmasının ardından, ülke genelinde yeni kralın ne zaman seçileceği ve kim olacağı konuşuluyor. 15. Malezya kralı olarak 2017'de göreve başlayan Sultan V. Muhammed, 5 yıllık görev süresini doldurmadan tahtını bırakan ilk kral oldu.
7.01.2019 Dünya
Yaşasın yeni kral
Yaşasın yeni kral Tüketicilerin dizel araç yerine hibride yönelmesi rekabeti kızıştırdı. Fransız markalar dün Paris Otomobil Fuarı’nda hibrit modelleriyle gövde gösterisi yaparken bu teknolojinin öncüsü Toyota’ya ‘Yaşasın yeni kral. ‘Hibrit’te biz de varız’ mesajı verdi.
2.10.2018 Otomobil
Bu YKS çok can yakar!
Bu YKS çok can yakar! Geçen yıl üniversitelerde 322 bin kontenjan boş kaldı...
25.03.2018 Eğitim
Yaşasın yeni kral
Yaşasın yeni kral Türk otomotiv sektörü rekor üretimle dünyada 14’üncü, Avrupa’da 4’üncü oldu. Türkiye bu kez gözünü AB’den ayrılma kararıyla kan kaybeden Birleşik Krallık’ın koltuğuna dikti. 1.7 milyon adetlik üretimle İngiltere’yi zorlayarak, Avrupa’da ilk 3’e girmeyi hedefliyor
18.03.2018 Otomobil
Son dakika... İşkence haberleri! Ortalık karışacak!
Son dakika... İşkence haberleri! Ortalık karışacak! Suudi Arabistan'dan peş peşe son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sefer de gözaltındakilere işkence iddiası ortaya atıldı. Ülkenin başsavcılığının yolsuzluk operasyonları kapsamında gözaltındaki kişilerin bir bölümüne güvenlik güçleri tarafından işkence edildiği iddia edildi. 208 kişinin gözaltına alındığı yolsuzluk operasyonları kapsamında 7 kişi serbest bırakılmıştı.
10.11.2017 Dünya
Karısı ve metresi aynı törende
Karısı ve metresi aynı törende Tayland’ın yeni kralı Maha Vajiralongkorn yine garip bir olaya imza attı.
28.10.2017 Dünya
Suudi Arabistan'da 'kraliyet darbesi!'
Suudi Arabistan'da 'kraliyet darbesi!' Kral Salman’ın oğlunu Birinci Veliaht Prens olarak atanmasının ardından yaşananlar, olayın ‘sessiz bir kraliyet darbesi’ olarak yorumlanmasına yol açıyor.
30.06.2017 Dünya
Kral öldü yaşasın yeni kral
Kral öldü yaşasın yeni kral Hibrit ve elektrikli araçlar dizelin tahtını sallıyor. Kia’nın araştırmasına göre, 2023’te Avrupa’da dizelin payı % 55’ten % 41’e inecek. Alternatif yakıtlı araçların payı % 3’ten % 19’a yükselecek
21.05.2017 Otomobil
Kral Facebook'u karşısına alamadı
Kral Facebook'u karşısına alamadı Tayland yönetimi, kraliyet ailesine eleştiri içeren sayfaları kapatmaması halinde halkın erişimine kapatacağını duyurduğu sosyal paylaşım sitesi Facebook’la anlaşma yoluna gitti.
16.05.2017 Dünya
Facebook'a verilen süre doldu! Erişime engel kesilmek üzere!
Facebook'a verilen süre doldu! Erişime engel kesilmek üzere! Tayland'ın, kraliyet ailesine eleştiri içeren sayfaları kapatması için Facebook'a tanıdığı süre doldu ancak ülke sosyal ağa erişimi hala kesmedi.
16.05.2017 Dünya
Erdoğan Körfez çıkarmasına hazırlanıyor
Erdoğan Körfez çıkarmasına hazırlanıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkeleri Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katar’a resmi ziyaretlerde bulunacak. Petrol ve doğal gaz zengini üç ülkedeki temaslarda ana gündem maddelerini ekonomi başta olmak üzere ikili ilişkilerin geliştirilmesi, Suriye başta olmak üzere bölgesel konular ve terörle mücadele oluşturacak.
8.02.2017 Siyaset
Yaşasın yeni kral
Yaşasın yeni kral Geçen yıl gram altın fiyatlarının rekor kırması üretimi vurdu. Vatandaş, sünnet ve doğum gibi özel günlerde en çok tercih ettiği çeyrek altının üretimi % 17 azaldı. Çeyreğin tahtına gram altın oturdu
5.01.2017 Ekonomi
Sezona damga vurdular
Sezona damga vurdular Avrupa futbolunun önde gelen liglerinde bu sezon attığı gollerle formlarının zirvesine çıkan birçok golcü dikkati çekti.
24.09.2021 Beşiktaş
Erdoğan’a hakaret eden o isme bir kötü haber daha!
Erdoğan’a hakaret eden o isme bir kötü haber daha! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren şiir okuyan Alman komedyen Jan Böhmermann’ın ZDF televizyonunda yayınlanan programı iptal edildi
12.04.2016 Dünya
Suudi Arabistan'da kadınlara "seçme ve seçilme hakkı"
Suudi Arabistan'da kadınlara "seçme ve seçilme hakkı" Suudi Arabistanlı kadınların ilk kez hem aday hem de seçmen olarak 12 Aralık 2015'teki belediye seçimlerine katılabileceği bildirildi.
22.08.2015 Dünya
Türk belgeleri ortalığa saçıldı
Türk belgeleri ortalığa saçıldı WikiLeaks bu kez de Suudi Dışişleri Bakanlığı gizli belgelerini yayınladı. Suudi bilgisayarlarından Türkiye’nin Riyad büyükelçiliği ile yapılan yazışmalar da çıktı
20.06.2015 Dünya
Davutoğlu: Türkiye Suriye'ye müdahale etmeyecek
Davutoğlu: Türkiye Suriye'ye müdahale etmeyecek Başbakan Ahmet Davutoğlu, perşembe günkü Bingöl ve Elazığ mitinglerinden Ankara’ya dönerken uçakta gazetecilerle sohbet etti.
29.09.2021 Gündem
Kral Selman 100 günde tarihe geçti
Kral Selman 100 günde tarihe geçti Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, tahta geçirdiği 100 gün içinde 65 karar alarak ülke tarihine geçti.
4.05.2015 Dünya
Arabistan'da flaş değişiklik
Arabistan'da flaş değişiklik Suudi Arabistan'ın yeni kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud, yönetiminde önemli bir değişikliğe giderek daha genç isimleri önemli görevlere getirdi...
29.04.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Kral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni kral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.