Yeni Kanal

Yeni Kanal

Son dakika yeni kanal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni kanal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni kanal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Kanal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni kanal gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.030 yeni kanal haberi bulunmuştur. Tüm yeni kanal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı?
İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı? İbo Show ne zaman başlayacak, yayından kaldırıldı mı? İbrahim Tatlıses yıllar sonra tekrar ekranlara geldi. Şarkıcı Onur Akay, internet sitesinde yazdığı yazıda İbrahim Tatlıses’in, Star TV'de sezon finali yapan İbo Show isimli programının eylül ayında ekrana dönmeyeceğini duyurdu.
3.08.2022 Televizyon
Telegram nasıl kullanılır? Telegram Whatsapp farkı ne?
Telegram nasıl kullanılır? Telegram Whatsapp farkı ne? WhatsApp'ın kullanıcılarına gönderdiği sözleşme gündemde olmaya devam ediyor. Whatsapp aldığı bir kararla köklü bir değişikliğe giderek gizlilik sözleşmesi ve veri paylaşımı kurallarını değiştirdi. Kişisel bilgilerinin paylaşılacağı endişesi pek çok kişinin WhatsApp' alternatif uygulamaları araştırmasına neden oldu. Kullanıcılar, bu uygulamalar içinde öne çıkan Telegram gibi benzeri uygulamaları indirip denemeye başladı. Peki, Telegram nedir, nasıl kullanılır? Whatsapp yerine kullanılabilecek en iyi alternatif olarak Telegram hakkında bilmeniz gerekenler...
10.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK prim ödemelerinde kolaylık, dev banka duyurdu...
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK prim ödemelerinde kolaylık, dev banka duyurdu... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ziraat Bankası, SGK prim ödemelerinde yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Banka, SGK prim tahsilatları için halen var olan TCKN/VKN/Sicil numarası ile ödeme yöntemlerine ek olarak karekod okuma teknolojisi aracılığıyla da ödeme imkanı sunmaya başladı.
4.06.2020 Ekonomi
EBA'daki tartışmalı görüntüler ile ilgili soruşturma başlatıldı
EBA'daki tartışmalı görüntüler ile ilgili soruşturma başlatıldı Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitimin ilk gününde eski Başbakan Adnan Menderes'in idamını konu alan animasyonun ortaokul öğrencilerine izletilmesi ile ilgili soruşturma başlattı.
24.03.2020 Eğitim
EBA'daki tartışmalı görüntüler hakkında Bakan Selçuk'tan açıklama!
EBA'daki tartışmalı görüntüler hakkında Bakan Selçuk'tan açıklama! EBA'daki tartışmalı görüntülerle ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Güvenip denetleme ihtiyacı duymadığım ekibin hazırladığı görüntüleri onaylamıyorum. Çocuklar için uygun değil" dedi.
23.03.2020 Gündem
Bakan Cahit Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması
Bakan Cahit Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması Ulaştıma Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi'nde amacımız, ülkemizde deniz trafiğinin güvenli ve emniyetli sağlanması, insanların, değerlerin korunmasıdır." dedi.
13.01.2020 Ekonomi
Jet Sosyete'nin kanalı değişti
Jet Sosyete'nin kanalı değişti Gülse Birsel imzası taşıyan ve geçen sezon Star Tv'de izleyici ile buluşan 'Jet Sosyete'nin kanalı değişti. Ayrıntıları Cengiz Semercioğlu bugünkü köşe yazısında kaleme aldı...
5.07.2018 Televizyon
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil Türk televizyon tarihine damga vuran isimlerden olan Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuştu. İşte Semercioğlu'nun o yazısı...
24.06.2018 Televizyon
İşte NTV Spor'un yerine gelen kanal...
İşte NTV Spor'un yerine gelen kanal... Türkiye'nin önde gelen spor kanallarından NTV Spor, geçtiğimiz günlerde yayın hayatını sonlandıracağını açıklamıştı. NTV Spor’un kanalının satışı için Discovery Communications ile anlaşmaya varılmıştı. NTV Spor'un yerine gelecek yeni kanal belli oldu...
5.02.2018 Televizyon
Ve Okan Bayülgen geri dönüyor! İşte yeni kanalı...
Ve Okan Bayülgen geri dönüyor! İşte yeni kanalı... Mesut Yar, İlker Ayrık ve Okan Bayülgen'in yeni adreslerini duyurdu.
28.03.2017 Televizyon
CHP'liler yeni kanal kuruyor!
CHP'liler yeni kanal kuruyor! Medya dünyasına bomba gibi düşen haber. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger ve CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın yeni kanal hazırlığında olduğu iddia edildi.
27.03.2017 Siyaset
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de!
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de! Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de mi olacak? Türk televizyonlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu hakkında işte çok konuşulan o iddia.
28.02.2017 Televizyon
Acun, Yunanistan planını açıkladı
Acun, Yunanistan planını açıkladı Yunanistan'da kanal satın alacağını söyleyen Acun Ilıcalı, "Orada bize karşı genel bir antipati var. Ben inşallah orada başarılı olursam bir şekilde bu iki ülkenin dostluğuna katkıda bulunacağımı düşünüyorum." dedi.
26.02.2017 Magazin
Turkcell'den yeni kanal hamlesi
Turkcell'den yeni kanal hamlesi Turkcell TV+, küresel başarı kazanmış kanallarıyla seçkin içerikler sunan Discovery Networks Grubu’na ait Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarını platformuna ekledi...
29.12.2016 Televizyon
Türkiye Kupası maçları için yeni kanal
Türkiye Kupası maçları için yeni kanal Türkiye Kupası'nın resmi yayıncısı olan Turkuaz Medya Grubu, bu sezon yayınlayacağı maçlar için yeni bir uygulamaya geçti.
28.11.2016 Galatasaray
Acun Ilıcalı yeni kanal mı açıyor?
Acun Ilıcalı yeni kanal mı açıyor? Acun Ilıcalı Tv 8'i satın alarak medya patronluğuna ilk adımı atmıştı. Şimdi ise spor alanında yatırımlar yapmak isteyen Acun Ilıcalı yeni bir kanal mı açıyor? Acun'un yeni kanalının formatı ne olacak? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
BİMER başvuru ve sorgulama işlemleri
BİMER başvuru ve sorgulama işlemleri Başbakanlık BİMER başvuru ve sorgulama ekranında vatandaşlar dakikalar içerisinde tüm başvurularını Başbakanlığa iletebiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinde vatandaşların başvuruları yetkili personeller tarafından ilgili devlet birimlerinde inceleniyor. Vatandaş nerede olursa olsun BİMER başvuru ve sorgulama ekranı hizmetlerini kullanarak başvurularını gerçekleştirebiliyor.
6.09.2016 Bilim ve Teknoloji
Kurtlar Vadisi'nin kanalı değişiyor!
Kurtlar Vadisi'nin kanalı değişiyor! Pana Film, resmi Twitter sayfasından Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanal D'de yayınlanmayacağını duyurdu.
3.07.2016 Televizyon
Acun yeni kanal kuracak ama...
Acun yeni kanal kuracak ama... Acun Ilcalı yeni bir kanal kurmaya hazırlanıyor. Peki bu konuşulduğu gibi spor kanalı mı olacak!
1.05.2016 Televizyon
TRT'den yeni kanal!
TRT'den yeni kanal! TRT İngilizce yayın yapacak yeni bir kanal için harekete geçti.
16.02.2016 Televizyon
Samanyolu TV'nin dizisi Fox Tv'ye transfer oldu
Samanyolu TV'nin dizisi Fox Tv'ye transfer oldu Türksat 4a frekansından çıkarılan Samanyolu TV'nin en çok izlenen dizisini Fox TV transfer etti.
15.12.2015 Televizyon
Samanyolu TV'nin dizisi o kanala transfer oldu
Samanyolu TV'nin dizisi o kanala transfer oldu Türksat'tan çıkarılan Samanyolu TV'nin dizisi FOX Tv'yle anlaştı...
15.12.2015 Televizyon
CNBC-e bugün kapanıyor
CNBC-e bugün kapanıyor CNBC-e kanalı, bu gece itibariyle yayın hayatına son verecek
5.11.2015 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Kanal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni kanal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.