Gazete Vatan Logo

BİMER başvuru ve sorgulama işlemleri

Başbakanlık BİMER başvuru ve sorgulama ekranında vatandaşlar dakikalar içerisinde tüm başvurularını Başbakanlığa iletebiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinde vatandaşların başvuruları yetkili personeller tarafından ilgili devlet birimlerinde inceleniyor. Vatandaş nerede olursa olsun BİMER başvuru ve sorgulama ekranı hizmetlerini kullanarak başvurularını gerçekleştirebiliyor.

BİMER başvuru ve sorgulama işlemleri

Teknolojik yenilikler günlük yaşamın her alanında kendisine en etkin şekilde yer buluyor. Özellikle de her geçen gün hızla gelişen modern yüzyıl teknolojisinin insanların yaşamlarının her alanında çok önemli çözümler ve fırsatlar sunuyor olması her konuda çok önemli kolaylıklardan faydalanabilmesini mümkün kılıyor. Modern yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojisinin hızlı gelişimi ile birlikte artık insanların nerede olursa olsun internet ortamına erişim sağlayabiliyor olması da internet üzerinde yer alan dijital hizmetlerinde oldukça yoğun ve sık şekilde kullanılmasına yol açıyor. Bu durumda internet üzerinde yer alan dijital hizmetlerinde oldukça geniş bir alana hitap etmesine yol açıyor. Bu doğrultuda elektronik ortam üzerinde yer alan dijital hizmetlerde de zengin bir çeşitlilik yer alırken, Türkiye’de internet altyapısı üzerinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından hizmete açılan dijital hizmet uygulamaları bulunuyor. İnternet üzerinde yer alan dijital kamu hizmet uygulamaları arasında yer alan ve vatandaşın yoğun olarak kullanmakta olduğu başlıca dijital hizmet uygulamalarından birisi de BİMER başvuru ve sorgulama ekranıdır.

Haberin Devamı

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır.

Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan online BİMER Başvuru ve sorgulama hizmet ekranı üzerinden vatandaşlar devlet birimleri ile daha hızlı ve daha kolay bir şekilde iletişime geçebilme şansına sahip olabiliyor. Zaten temel hizmet anlayışı ve hedefi Türkiye’deki devlet ve vatandaş arasındaki iletişim kanalının daha modern ve daha çağdaş bir yapıya ulaştırılabilmesine yardımcı oluyor. İnternet üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı sayesinde vatandaşlar sadece dakikalar içerisinde her türlü konuya ilişkin olarak devlet birimleri ile iletişime geçebilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

İnternet üzerinde yer alan Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın online iletişim kanalı BİMER başvuru ve sorgulama ekranı internet erişiminin sağlanabildiği her noktadan kolaylıkla kullanılabiliyor. Özellikle de günümüz modern yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri sayesinde nerede olursa olsun internet ortamına erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen vatandaşlar, internet üzerinde Başbakanlık tarafından kendisine sunulan BİMER başvuru ve sorgulama ekranından her türlü konuya ilişkin olarak etkin ve hızlı bir şekilde başvuru da bulunabilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Başbakanlık tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinde vatandaşlar devlet kurumlarının hizmetleri, devlet kurumları yönetici ve uygulamaları gibi her türlü konuya ilişkin olarak istek, öneri ve şikayet bildirimlerini dakikalar içerisinde gerçekleştirebiliyor. Aynı şekilde vatandaşlar internet üzerinde yer alan bu devlet vatandaş iletişimindeki yeni kanal üzerinden dakikalar içerisinde Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde yapacağı tüm bilgi edinme başvurularını da gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde elektronik ortam üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı