Yeni İmajı

Yeni İmajı

Son dakika yeni imajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni imajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni imajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni İmajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni imajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 848 yeni imajı haberi bulunmuştur. Tüm yeni imajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de nefesler tutuldu ve gözler saat 17:00'de start alan tarihi kongreye çevrildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme, Süper Kupa maçına çıkmama gibi kararları oylamak için el kaldırma usulüyle oylama yapacak. Genel kurul öncesi İsmail Kartal'ın yeni imajı dikkat çekti. Öte yandan Osayi Samuel ve Mert Hakan gündem oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Fenerbahçe
Şarkıcı Zara saçlarını sarıya boyattı! Yeni imajı takipçilerini ikiye böldü!
Şarkıcı Zara saçlarını sarıya boyattı! Yeni imajı takipçilerini ikiye böldü! Şarkıcı Zara, sosyal medyada gündem oldu. İmaj değişikliğine giden Zara, takipçilerini ikiye böldü. Zara, son olarak saçlarını sarıya boyadı. Sarı saçlı halini paylaşan ünlü şarkıcı, takipçilerine beğenen kırmızı kalp atsın, beğenmeyenler ise mavi diyerek oylama yaptı.
25.02.2024 Magazin
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan yeni imaj!
Serenay Sarıkaya'dan yeni imaj! Son olarak yer aldığı Aile dizisinde Psikolog Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, kısa bir tatilin ardından dijital platformda yayınlanacak olan dizisi için hazırlıklara başladı. Tarzıyla her zaman çok konuşulan Sarıkaya son olarak yeni karakteri 'Avukat Leyla' için imaj tazeledi. Ünlü oyuncunun yeni imajı beğeni topladı.
14.07.2023 Magazin
Danla Bilic'in yeni tarzı bakın kime benzetildi!
Danla Bilic'in yeni tarzı bakın kime benzetildi! Danla Bilic yeni formatı ile YouTube kanalında videolar paylaşmaya devam ediyor. Ünlü isim bu defa yeni imajıyla dikkat çekti. Dün akşam özel bir davate katılan Danla Bilic'in kırmızı saçları çok beğenildi. Ünlü fenomenin yeni tarzı Gülşen'e benzetildi.
14.06.2023 Magazin
Ceylan: Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor
Ceylan: Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çeken bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, son görüntüsüyle gündem oldu. 2. Sayfa'nın canlı yayına konuk olan Ceylan, yeni imajı ile Yılmaz Morgül'e benzetildi. Ünlü şarkıcı, kalça estetiği yaptırdığı iddialarına ayağa kalkarak yanıt verdi.
7.06.2023 Magazin
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Fox'tan yeni bir hamle geldi.
14.03.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu imaj değiştirdi! Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran'ı görenler şaşıracak
Afra Saraçoğlu imaj değiştirdi! Yalı Çapkını yeni bölümde Seyran'ı görenler şaşıracak Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini oynayan Afra Saraçoğlu yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde Pelin ve Seyran'ın yüzleşme sahneleri çok konuşulacak.
23.02.2023 Televizyon
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı!
Bülent Ersoy restoran sahibine dava açtı! İzmir’deki bir kebapçının Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önce ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asması tepki çekti. Sanatçı, restoran sahibine bugün dava açtı.
6.02.2023 Magazin
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı!
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox'un göğüslerine estetik yaptırması hayranlarından tepki görmüştü. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox imaj değiştirdi. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.
29.01.2023 Magazin
Kısmetse Olur Aybüke saçlarını siyaha boyattı!
Kısmetse Olur Aybüke saçlarını siyaha boyattı! Kısmetse Olur Aybüke'nin yeni imajı can yakıyor. Gelin adayları içinde en dikkat çekici olan ve Tolga Kandemir ile diyalogları çok konuşulan Kısmetse Olur Aybüke'nin son halin izleyiciye şok yaşattı. Sarı saçları gitti, yerine siyah kahküllü peruk geldi.
27.01.2023 Televizyon
Evrim Akın imaj değişikliğine gitti! İşte yeni saçları...
Evrim Akın imaj değişikliğine gitti! İşte yeni saçları... Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Evrim Akın, saçlarını kestirdi. Evrim Akın’ın yeni stili, hayranlarından tam not aldı.
22.01.2023 Magazin
Hasan Can Kaya'nın yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi! Tanımakta zorlandılar
Hasan Can Kaya'nın yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi! Tanımakta zorlandılar 'Konuşanlar' ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya (33) ile şarkıcılık kariyerinin dışında özel hayatıyla da çok konuşulan Hadise'nin (37) yeni bir aşka yelken açtığı haberleri olay olmuştu. İddialar üzerine jet hızıyla açıklama yapan ünlü komedyen, bu kez de katıldığı ödül töreni sonrası konuya ilişkin soruyu cevapladı. Hasan Can Kaya'nın yeni imajı da dikkat çekti.
7.01.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu görenleri şaşırttı, hayranları ikiye bölündü!
Burçin Terzioğlu görenleri şaşırttı, hayranları ikiye bölündü! Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, radikal bir karar aldı. Uzun yıllardır koyu olarak kullandığı saçlarını sarıya boyatan Burçin Terzioğlu'nun yeni imajı takipçilerini ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun imajını beğenirken bazıları da beğenmedi.
27.12.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi!
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için imaj yeniledi. Dizide bir jigoloyu canlandıracak olan Ulusoy'un yeni rolü için saçlarını uzatarak sakalını kesmesi dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni imajı olay oldu!
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni imajı olay oldu! Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kısmetse Olur yarışmasından sonra ünlenen Cansel Çördük şarkıcılığa soyunmuştu. Yaptığı paylaşımlarla ve değişimiyle dikkat çeken Kısmetse Olur Cansel siyah saçlarını sarı yaptı. Cansel Çördük'ün son hali sosyal medyada çok konuşuldu.
11.12.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses'in yeni imajı şaşırttı!
Dilan Çıtak Tatlıses'in yeni imajı şaşırttı! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak daha önce yaptığı açıklamada saçlarına en son 8-9 yaşlarında fön çektirdiğini söylemişti. İbrahim Tatlıses'in kızı bir değişiklik yapıp saçlarına fön çektirdi. Dilan Çıtak'ı görenler "Eski halin daha iyi" yorumlarında bulundu.
13.11.2022 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi!
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi! Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, nişanlısıyla katıldığı galadaki tarzıyla adından söz ettirdi. Kızıl saçları ve vücudunu saran elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Fox, ünlü çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzetilerek; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
27.10.2022 Magazin
Simge Sağın yeni imajı ile dikkat çekti
Simge Sağın yeni imajı ile dikkat çekti Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçen 41 yaşındaki şarkıcı Simge Sağın, yeni imajı ile dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Berdan Mardini'den yeni imaj!  'Özcan Deniz'in ikizi'
Berdan Mardini'den yeni imaj! 'Özcan Deniz'in ikizi' İbrahim Tatlıses'in 1979 yılında seslendirdiği 'Ayağında Kundura' şarkısını yeniden yorumlayan Berdan Mardini'nin klibindeki yeni imajı herkesi şaşırttı. 80’lerin modası olan kostümler tercih eden Mardini'nin yeni tarzı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.
26.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni İmajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni imajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.