Yeliz Yeşilmen Kızı

Yeliz Yeşilmen Kızı

Son dakika Yeliz Yeşilmen kızı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeliz Yeşilmen kızı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeliz Yeşilmen kızı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeliz Yeşilmen Kızı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeliz yeşilmen kızı gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 yeliz yeşilmen kızı haberi bulunmuştur. Tüm yeliz yeşilmen kızı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeliz Yeşilmen gözyaşları içinde anlattı
Yeliz Yeşilmen gözyaşları içinde anlattı Yeliz Yeşilmen’in 10 yaşındaki kızı Asya’nın bacağına kaynar su döküldü. Yeşilmen, korkunç kazanın ardından sosyal medyada bir video yayınlayarak yaşadıklarını anlattı.
8.08.2020 Magazin
Yeliz Yeşilmen yine şaşırttı!
Yeliz Yeşilmen yine şaşırttı! Oyuncu Yeliz Yeşilmen, 7 yaşındaki kızıyla kendisine makyajla dayak yemiş görüntüsü verip Kadınlar Günü'nü kutladı. Yeşilmen'in paylaşımı yine çok konuşuldu.
9.03.2018 Magazin
Flaş iddia! Yeliz Yeşilmen kızını reklam için mi yaktı?
Flaş iddia! Yeliz Yeşilmen kızını reklam için mi yaktı? Geçen pazar günü Bodrum'da bir lokantada kızı Asya'nın (7) kızgın tavayla yakıldığını söyleyen Yeliz Yeşilmen, 'reklam yapıyor' iddialarına tepki gösterdi.
22.08.2017 Magazin
Kızımı yaktılar üstüme saldırdılar!
Kızımı yaktılar üstüme saldırdılar! Yeliz Yeşilmen’in kızı Asya, Yalıkavak’ta bir restoranda kızgın yağ ile yandı. Yeşilmen o anları sosyal medyadan anlattı: “Çocuğumun boğazını yaktılar, ‘çocuğuma ne oldu’ diye bağırınca üstüme saldırdılar.
19.08.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Çatır çatır koca parası yiyorum!
Yeliz Yeşilmen: Çatır çatır koca parası yiyorum! Yeliz Yeşilmen, kocasının parasını çatır çatır yediğini söyledi. Yeşilmen; 'Kocamın parasını ben yemeyeceğim de kim yiyecek, pardon?' dedi.
6.08.2017 Magazin
Namaz pozu olay oldu!
Namaz pozu olay oldu! Yeliz Yeşilmen, kızıyla namaz kılarken fotoğraflarını Instragram’dan paylaştı. Gelen eleştiriler üzerine Yeşilmen, hesabını askıya aldı, “Herkesi Allah’a havale ediyorum” dedi
28.07.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı...
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı... Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından namaz kılırken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Yeliz Yeşilmen, 'Bu bir uyarı' dedi. İşte Yeliz Yeşilmen'in şaşırtan paylaşımı...
28.07.2017 Magazin
Evli, çocuklu ve gezginim
Evli, çocuklu ve gezginim Ekranların sevilen yüzü Yeliz Yeşilmen, kızı Asya’nın 7. doğum gününü Kidzania’da düzenlediği bir partiyle kutladı.
6.06.2017 Magazin
4 çocuk yapacak
4 çocuk yapacak Oyuncu Yeliz Yeşilmen kızı Asya ve oğlu Birbey ile Bodrum tatiline çıktı...
22.06.2016 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in son görüntüsü şaşkınlık uyandırdı
Yeliz Yeşilmen'in son görüntüsü şaşkınlık uyandırdı Yeliz Yeşilmen, daha önce bir alışveriş merkezinde spor sonrası çekilmiş olan fotoğrafını yayınlamıştı. Paylaşılan fotoğrafın 'hile' olduğu iddiasına kızan Yeşilmen, ''Her şey ortada kabul edin taş taş'' ifadelerini kullanmıştı.
17.06.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eski halinden eser kalmadı!
Yeliz Yeşilmen'in eski halinden eser kalmadı! Yeliz Yeşilmen, daha önce bir alışveriş merkezinde spor sonrası çekilmiş olan fotoğrafını yayınlamıştı. Paylaşılan fotoğrafın 'hile' olduğu iddiasına kızan Yeşilmen, ''Her şey ortada kabul edin taş taş.'' ifadelerini kullanmıştı. Yaz sezonunu Çeşme’de açan Yeliz Yeşilmen'in paylaştığı fotoğraf ve tatilde çekilen fotoğrafları arasındaki fark görenleri şaşırttı.
16.06.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Kocam başkasına yetecek durumda değil!
Yeliz Yeşilmen: Kocam başkasına yetecek durumda değil! Geçtiğimiz günlerde kocası tarafından ihanete uğradığı iddia edilen Yeliz Yeşilmen, "Kocam ancak bana yetiyor. Başkasına yetecek durumda değil." dedi.
29.11.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in korku dolu anları
Yeliz Yeşilmen'in korku dolu anları Bodrum'da çocuklarıyla birlikte tatil yapan Yeliz Yeşilmen, gittiği mekânda talihsiz bir kaza yaşadı.
20.08.2017 Magazin
Adana usulü doğum günü
Adana usulü doğum günü Yeliz Yeşilmen, 7 yaşına giren kızı Asya için Party Kids’de doğum günü partisi düzenledi.
7.06.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in paylaşımı tepki çekti!
Yeliz Yeşilmen'in paylaşımı tepki çekti! Oyuncu Yeliz Yeşilmen, 6 yaşındaki kızı Asya'ya kürk giydirince sosyal medyada eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.
3.02.2017 Magazin
İkinci de geliyor...
İkinci de geliyor... Önceki gün kızı Asya ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Yeliz Yeşilmen, karnını tutarak “İkinci bebeğim bugünden itibaren beşbuçuk aylık” dedi...
24.04.2015 Magazin
Kızımı yılda 1 kez bile göstermiyor!
Kızımı yılda 1 kez bile göstermiyor! Şarkıcı Gülbin Vardar sinir krizi geçirdi
3.08.2013 Yaşam
Kocasına 3 ay hapis!
Kocasına 3 ay hapis! Cezanın nedeni ise...
26.12.2012 Magazin
'Kızımı zorla alıkoyuyor'
'Kızımı zorla alıkoyuyor' Gülbin Vardar Yeliz Yeşilmen'in eşini şikayet etti
26.09.2012 Yaşam
Cin seansında can verdi!
Cin seansında can verdi! Dayak görüntülerinin TV’de yayınlanması üzerine kaldığı Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden alınan zihinsel engelli genç kız, ’cinci hoca’ ile kapatıldığı odada öldü
23.02.2007 Yaşam
Ünlü 'playboy' ölümden döndü
Ünlü 'playboy' ölümden döndü İstanbul gece hayatının tanınan playboylarından Ceyhun Başaran, sevgilisiyle birlikte bardan dönerken feci bir kaza geçirdi. Beşiktaş'taki köprülü kavşak inşaatına uçan Başaran kazayı hafif atlattı, sevgilisi Nilüfer Yılmaz ağır yaralı
13.09.2003 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeliz Yeşilmen Kızı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeliz yeşilmen kızı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.