Yeliz Yeşilmen Eşi

Yeliz Yeşilmen Eşi

Son dakika Yeliz Yeşilmen eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeliz Yeşilmen eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeliz Yeşilmen eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeliz Yeşilmen Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeliz yeşilmen eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 yeliz yeşilmen eşi haberi bulunmuştur. Tüm yeliz yeşilmen eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz! İş insanı Ali Uğur ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, ayrıldığı eşiyle ilgili konuşarak; barıştıkları yönünde ortaya atılan iddialara son noktayı koydu. "Aleyna Tilki'ye tokat atmak istiyorum" sözlerinden de bahseden şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.
10.11.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen’den kırmızı pijamalı aşk pozu
Yeliz Yeşilmen’den kırmızı pijamalı aşk pozu Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş ile evde pijama partisi yaptı.
15.02.2020 Magazin
Yeliz Yeşilmen havlu attı
Yeliz Yeşilmen havlu attı Yeliz Yeşilmen, eşi ve çocuklarıyla Bodrum tatiline devam ediyor.
23.08.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eski halinden eser kalmadı!
Yeliz Yeşilmen'in eski halinden eser kalmadı! Yeliz Yeşilmen, daha önce bir alışveriş merkezinde spor sonrası çekilmiş olan fotoğrafını yayınlamıştı. Paylaşılan fotoğrafın 'hile' olduğu iddiasına kızan Yeşilmen, ''Her şey ortada kabul edin taş taş.'' ifadelerini kullanmıştı. Yaz sezonunu Çeşme’de açan Yeliz Yeşilmen'in paylaştığı fotoğraf ve tatilde çekilen fotoğrafları arasındaki fark görenleri şaşırttı.
16.06.2018 Magazin
"At gibi sarışına ihtiyaç varmış"
"At gibi sarışına ihtiyaç varmış" Eşi Ali Uğur Akbaş'la bir mekanda eğlenen Yeliz Yeşilmen, gündemde kalmayı nasıl başardığı sorusuna "Demek ki Türkiye'nin benim gibi at ve sarışın bir kadına ihtiyacı varmış" yanıtını verdi.
30.04.2018 Magazin
Türkiye’nin at ve sarışına  ihtiyacı varmış!
Türkiye’nin at ve sarışına ihtiyacı varmış! YELİZ Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş’la bir mekanda eğlendikten sonra soluğu çorbacıda aldı.
29.04.2018 Magazin
'Duş alırken mi paylaştık?'
'Duş alırken mi paylaştık?' Oyuncu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından paylaştığı eşinin atletli fotoğrafıyla ilgili "Ne yani, duş alırken ya da birlikte olurken fotoğraf mı paylaştık?" diyerek tepkisini dile getirdi.
17.03.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'e haciz şoku!
Yeliz Yeşilmen'e haciz şoku! Adana'da oyuncu Yeliz Yeşilmen'in yeni açtığı işyerine, eşi Ali Uğur Akbaş'ın 190 bin liralık borcu nedeniyle haciz geldi.
20.02.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den olay görüntüler!
Yeliz Yeşilmen'den olay görüntüler! Sosyal medyada her paylaştığı ile olay olan Yeliz Yeşilmen, kayınvalidesinin önünde göbek attı. Yeşilmen'in görüntüleri yine olay yarattı.
6.02.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eşi: Deniz Akkaya boş bir insan
Yeliz Yeşilmen'in eşi: Deniz Akkaya boş bir insan Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş, atletli fotoğrafıyla dalga geçen Deniz Akkaya'ya çok kızdı.
24.01.2018 Magazin
'Dalga geçenler dönsün k...ç... gülsün'
'Dalga geçenler dönsün k...ç... gülsün' Yeliz Yeşilmen'in, eşi Ali Uğur Akbaş’a yaptığı doğum günü sürprizinin yankıları sürüyor. Yelizmen'den, kendisini hedef alan yorumlar üzerine bir paylaşım daha geldi.
3.01.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'e şok! Eşi çıplak fotoğrafını gönderdi
Yeliz Yeşilmen'e şok! Eşi çıplak fotoğrafını gönderdi Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'ın sosyal medyadan bir kadınla mesajlaşmaları ortaya çıktı. İkili birbirlerine çıplak fotoğraflarını atmış.
21.05.2021 Magazin
Flaş iddia! Yeliz Yeşilmen kızını reklam için mi yaktı?
Flaş iddia! Yeliz Yeşilmen kızını reklam için mi yaktı? Geçen pazar günü Bodrum'da bir lokantada kızı Asya'nın (7) kızgın tavayla yakıldığını söyleyen Yeliz Yeşilmen, 'reklam yapıyor' iddialarına tepki gösterdi.
22.08.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Çatır çatır koca parası yiyorum!
Yeliz Yeşilmen: Çatır çatır koca parası yiyorum! Yeliz Yeşilmen, kocasının parasını çatır çatır yediğini söyledi. Yeşilmen; 'Kocamın parasını ben yemeyeceğim de kim yiyecek, pardon?' dedi.
6.08.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı...
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı... Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından namaz kılırken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Yeliz Yeşilmen, 'Bu bir uyarı' dedi. İşte Yeliz Yeşilmen'in şaşırtan paylaşımı...
28.07.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eşi ağzını fena bozdu!
Yeliz Yeşilmen'in eşi ağzını fena bozdu! Yeliz Yeşilmen, eşi ve kızının fotoğrafını paylaştı. Bir takipçisi, eşi için 'Baban gibi duruyor' yorumunu yazınca ünlü ismin eşi çok ağır bir cevap verdi.
13.06.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi! Çarkıfelek, Aşkım Aşkım ve Çarli İş Başında yapımları ile adını duyuran, çıkardığı albümlerle çokça konuşulan Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evliliğinin ardından sahnelere bir süre ara vermişti. Önceki günlerde ise bir mekanda sahne alan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Yeşilmen, sosyal medyada eleştirilerin hedefinde olmuştu. Yeliz Yeşilmen katıldığı televizyon programları ile gündeme geldi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen boşandı mı? İşte Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
17.11.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia!
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia! Yeliz Yeşilmen ile eşi Ali Uğur Akbaş hakkında flaş gelişme...
17.04.2022 Magazin
Seyhan Soylu Yeliz Yeşilmen'in özel hayatını ifşa etti! "Boşanmalarına rağmen birlikte oluyorlar"
Seyhan Soylu Yeliz Yeşilmen'in özel hayatını ifşa etti! "Boşanmalarına rağmen birlikte oluyorlar" Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Youtube yayınında şarkıcı Yeliz Yeşilmen'i ifşa etti. Ünlü iş adamı Ali Uğur Akbaş'ın 2010 yılında evlendiği ve geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Yeliz Yeşilmen'e süit oda tuttuğunu söyledi. Soylu açıklamalarının devamında "Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar" ifadelerini kullandı. Yeşilmen ise bu ifşanın ardından "Yabancıya gitmiyor" yanıtıyla herkesi şoke etti.
21.02.2022 Magazin
"Artık Osmanlı erkeği olacağım" diyen Serdar'a kötü haber
"Artık Osmanlı erkeği olacağım" diyen Serdar'a kötü haber Şarkıcı Serdar Ortaç’ın model eşi Chole Loughnan, önceki gün Bebek’te basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
30.01.2019 Magazin
Serdar Ortaç isyan etti: Karım neredeyse ölüyordu!
Serdar Ortaç isyan etti: Karım neredeyse ölüyordu! Meslektaşı Yeliz Yeşilmen'in sözlerine Serdar Ortaç'tan yanıt geldi.
26.01.2019 Magazin
Yatak pozuyla dalga geçti!
Yatak pozuyla dalga geçti! Yunus Günçe, Yeliz Yeşilmen'i eşine doğum günü sürprizi olarak yatakta kahvaltı hazırlamasını tiye alarak yatakta ekmek kızartma makinesiyle poz verdi.
5.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeliz Yeşilmen Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeliz yeşilmen eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.