Yeliz Yeşilmen İnstagram

Yeliz Yeşilmen İnstagram

Son dakika Yeliz Yeşilmen instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeliz Yeşilmen instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeliz Yeşilmen instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeliz Yeşilmen İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeliz yeşilmen instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 yeliz yeşilmen instagram haberi bulunmuştur. Tüm yeliz yeşilmen instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeliz Yeşilmen 11 yıllık eşinden boşandı! İlk açıklaması...
Yeliz Yeşilmen 11 yıllık eşinden boşandı! İlk açıklaması... Yeliz Yeşilmen, eşinden sessiz sedasız boşandı. "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyen oyuncu ve şarkıcı 11 yıldır Ali Uğur Akbaş ile evliydi.
9.09.2021 Magazin
Yeliz Yeşilmen kimdir?
Yeliz Yeşilmen kimdir? Başarılı ve güzel sunucu/oyuncu Yeliz Yeşilmen'in hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve gündeme gelen Yeliz Yeşilmen hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
2.10.2018 Gündem
Yeliz Yeşilmen ölümden döndü
Yeliz Yeşilmen ölümden döndü Oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu.
2.10.2018 Magazin
Makyajsız halini paylaştı
Makyajsız halini paylaştı Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. 39 yaşındaki Yeşilmen, bu kez makyajsız halini takipçileriyle paylaştı
22.05.2018 Magazin
'Duş alırken mi paylaştık?'
'Duş alırken mi paylaştık?' Oyuncu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından paylaştığı eşinin atletli fotoğrafıyla ilgili "Ne yani, duş alırken ya da birlikte olurken fotoğraf mı paylaştık?" diyerek tepkisini dile getirdi.
17.03.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen yine şaşırttı!
Yeliz Yeşilmen yine şaşırttı! Oyuncu Yeliz Yeşilmen, 7 yaşındaki kızıyla kendisine makyajla dayak yemiş görüntüsü verip Kadınlar Günü'nü kutladı. Yeşilmen'in paylaşımı yine çok konuşuldu.
9.03.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'e haciz şoku!
Yeliz Yeşilmen'e haciz şoku! Adana'da oyuncu Yeliz Yeşilmen'in yeni açtığı işyerine, eşi Ali Uğur Akbaş'ın 190 bin liralık borcu nedeniyle haciz geldi.
20.02.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den olay görüntüler!
Yeliz Yeşilmen'den olay görüntüler! Sosyal medyada her paylaştığı ile olay olan Yeliz Yeşilmen, kayınvalidesinin önünde göbek attı. Yeşilmen'in görüntüleri yine olay yarattı.
6.02.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eşi çıldırdı! Tehditler savurdu...
Yeliz Yeşilmen'in eşi çıldırdı! Tehditler savurdu... Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş, atletli pozunun canlı yayın malzemesi yapılması üzerine 'Söylemezsem Olmaz' yapımcılarına ve yorumcularına tehditler savurdu.
5.01.2018 Magazin
'Dalga geçenler dönsün k...ç... gülsün'
'Dalga geçenler dönsün k...ç... gülsün' Yeliz Yeşilmen'in, eşi Ali Uğur Akbaş’a yaptığı doğum günü sürprizinin yankıları sürüyor. Yelizmen'den, kendisini hedef alan yorumlar üzerine bir paylaşım daha geldi.
3.01.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Kocam başkasına yetecek durumda değil!
Yeliz Yeşilmen: Kocam başkasına yetecek durumda değil! Geçtiğimiz günlerde kocası tarafından ihanete uğradığı iddia edilen Yeliz Yeşilmen, "Kocam ancak bana yetiyor. Başkasına yetecek durumda değil." dedi.
29.11.2017 Magazin
Flaş iddia! Yeliz Yeşilmen kızını reklam için mi yaktı?
Flaş iddia! Yeliz Yeşilmen kızını reklam için mi yaktı? Geçen pazar günü Bodrum'da bir lokantada kızı Asya'nın (7) kızgın tavayla yakıldığını söyleyen Yeliz Yeşilmen, 'reklam yapıyor' iddialarına tepki gösterdi.
22.08.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Çatır çatır koca parası yiyorum!
Yeliz Yeşilmen: Çatır çatır koca parası yiyorum! Yeliz Yeşilmen, kocasının parasını çatır çatır yediğini söyledi. Yeşilmen; 'Kocamın parasını ben yemeyeceğim de kim yiyecek, pardon?' dedi.
6.08.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı...
Yeliz Yeşilmen namaz fotoğrafı paylaştı: Bu bir uyarı... Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından namaz kılırken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Yeliz Yeşilmen, 'Bu bir uyarı' dedi. İşte Yeliz Yeşilmen'in şaşırtan paylaşımı...
28.07.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in eşi ağzını fena bozdu!
Yeliz Yeşilmen'in eşi ağzını fena bozdu! Yeliz Yeşilmen, eşi ve kızının fotoğrafını paylaştı. Bir takipçisi, eşi için 'Baban gibi duruyor' yorumunu yazınca ünlü ismin eşi çok ağır bir cevap verdi.
13.06.2017 Magazin
Yeliz Yeşilmen türbana girdi!
Yeliz Yeşilmen türbana girdi! Güzelliği ve giydiği cesur kıyafetlerle bir döneme damgasını vuran eski model ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, evlendikten sonra bambaşka biri oldu...
10.11.2016 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Seni bu kuru toprakta bırakıp gitmek çok acı
Yeliz Yeşilmen: Seni bu kuru toprakta bırakıp gitmek çok acı Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır parkinson hastalığıyla mücadele eden babası Cemal Yeşilmen yaşamını yitirmişti. Acı haberle yıkılan Yeşilmen, babası Cemal Yeşilmen’in mezarını ziyaret etti.
26.10.2023 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı!
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı! Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda dansözlü bir partiyle kutladı. Dansözlerin göbek taşı üstünde dans ettiği kutlamada Yeşilmen de geleneksel Hint kıyafeti giydi, gösterişli takılar taktı.
14.12.2021 Magazin
Yeliz Yeşilmen gözyaşları içinde anlattı
Yeliz Yeşilmen gözyaşları içinde anlattı Yeliz Yeşilmen’in 10 yaşındaki kızı Asya’nın bacağına kaynar su döküldü. Yeşilmen, korkunç kazanın ardından sosyal medyada bir video yayınlayarak yaşadıklarını anlattı.
8.08.2020 Magazin
"Artık Osmanlı erkeği olacağım" diyen Serdar'a kötü haber
"Artık Osmanlı erkeği olacağım" diyen Serdar'a kötü haber Şarkıcı Serdar Ortaç’ın model eşi Chole Loughnan, önceki gün Bebek’te basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
30.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeliz Yeşilmen İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeliz yeşilmen instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.