Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü 'playboy' ölümden döndü

Ünlü 'playboy' ölümden döndü

İstanbul gece hayatının tanınan playboylarından Ceyhun Başaran, sevgilisiyle birlikte bardan dönerken feci bir kaza geçirdi. Beşiktaş'taki köprülü kavşak inşaatına uçan Başaran kazayı hafif atlattı, sevgilisi Nilüfer Yılmaz ağır yaralı

İstanbul gecelerinin tanınan playboylarından bar işletmecisi Ceyhun Başaran, önceki gece sevgiliyle gittiği Etiler'deki bir bardan dönüşte kaza geçirdi. Başaran'ın kullandığı son model lüks jeep, yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak Barbaros Bulvarı'ndaki köprülü kavşak inşaatının 7 metrelik çukuruna uçtu. 34 yaşındaki ünlü playboy, kazayı şans eseri hafif sıyrıklarla atlatırken sevgilisi Nilüfer Yılmaz ağır yaralandı.

İşçiler yardıma koştu
Sabah saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada Başaran ve sevgilisinin yardımına ilk olarak inşaatta çalışan işçiler koştu. İşçiler çifti, Nilüfer Yılmaz'a ait olan Cherooke'den çıkardı. Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz henüz hayati tehlikeyi atlatamadı. Başaran ise ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Ceyhun Başaran adını bir televizyon dizisindeki Aptal Sarışın' tiplemesiyle ünlenen Yeliz Yeşilmen'le yaşadığı aşkla duyurmuştu. Nilüfer Yılmaz ise Başaran'ın Tarabya Nurol Sitesi'nden komşusu. Bir süre önce eşinden boşanan 38 yaşındaki Yılmaz'ın 17 yaşında bir kızı var.

Haberin Devamı