Gazete Vatan Logo

Cin seansında can verdi!

Dayak görüntülerinin TV’de yayınlanması üzerine kaldığı Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden alınan zihinsel engelli genç kız, ’cinci hoca’ ile kapatıldığı odada öldü

Antakya’da oturan 55 yaşındaki Mehmet Kaya, Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yaşanan olayların ardından 3 senedir burada tedavi gören kızı Emrah Kaya’yı (24) alıp evine götürdü. Kaya Ailesi, iddiaya göre tavsiye üzerine ’hoca’ olduğu söylenen Abdullah Yeşiltepe’ye (45) başvurdu. Yeşiltepe ile genç kız, 3 gün önce bir odaya kapatıldı ve hocanın ’cin çıkarma seansları’ başladı. Emrah Kaya, iki gün aynı odada kaldığı Yeşiltepe’nin önceki günkü seansında yaşamını yitirdi. Savcılığın yaptığı incelemede genç kızın vücudunda dayak izlerine rastlandı. Yakalanan Yeşiltepe ’kasten adam öldürmek’ten tutuklandı. Emrah Kaya Harbiye Şıh Yusuf Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kaya Ailesi’nin fertleri konuşmazken, amca Ali Kaya, “Kızla hoca odaya geçmiş dua etmeye başlamışlar. Sonra da ölmüş” dedi.

Cezaevinde şıh olmuş
Kaya Ailesi’nin uzaktan akrabaları da olan Yeşiltepe’nin, genç kızın göğsünü jiletle kestiği ortaya çıktı. Yeşiltepe’nin, Kaya’nın göğsünü jiletle çizdikten sonra ’Cinler uyuyor, biraz sonra çıkar’ diyerek odadan çıktığı, arkasından da genç kızın yaşamını yitirdiği iddia edildi. Tutuklanan ’Cinci Hoca’nın Suudi Arabistan’a captagon adlı uyuşturucu hap götürmek isterken yakalanıp bir süre cezaevinde yattığı ortaya çıktı. Cezaevinde Kur’an okumayı öğrenen Yeşiltepe, tahliyesinden sonra da ’Ben şıh oldum’ diyerek muska yazmaya başladı. Hürriyet Mahallesi’ndeki evinde sık sık muska yazdırmaya gelenleri ağırlayan Yeşiltepe’nin, bir yıldan bu yana da ’cin çıkarma’ seansları düzenlemeye başladığı öğrenildi.

Yeliz Yeşilmen de hocayla kalmıştı
Adanalı oyuncu Yeliz Yeşilmen de ilk evliliğinin fotoğraflarının basına yansımasının ardından yaptığı açıklamada benzer bir olaydan söz ederek şunları söylemişti: “Bir gün kayınvalidem fal baktırmış. Oğluna büyü yapıldığını söylemişler. Herkes karar vermişti. Biz büyü yüzünden birleşemiyorduk ve kocam da bu yüzden beni düşman gibi görüyordu. Kapı kapı dolaşıp hocalara gitmeye başladılar. Hollanda sınırında bir hocaya götürdüler. Sonra bu hoca eve geldi. Evdeki büyüyü bozması için üç gün o adamla aynı odada kaldık. Başka yer yoktu. O koltukta, ben yerde yatıyordum. Ya hoca bana bir şey yapsaydı?”

Haberin Devamı