Yavuz Turgul

Yavuz Turgul

Son dakika Yavuz Turgul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yavuz Turgul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yavuz Turgul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavuz Turgul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavuz turgul gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 yavuz turgul haberi bulunmuştur. Tüm yavuz turgul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’
Uğur Yücel’den 'Eşkıya' itirafı! ‘Oyunculuğu bıraktım’ Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı, başrolü Şener Şen'le paylaştığı 1996 yapımı 'Eşkıya' ile büyük çıkış yakalayan Uğur Yücel aynı zamanda yönetmen ve müzisyen kimliğiyle de öne çıkıyor. Yücel, Türkiye’nin kült filmleri arasında yer alan Eşkıya filmiyle ilgili çarpıcı bir itirafa imza atarken, oyunculuğuna ve yönetmenliğine yönelik de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
9.11.2023 Magazin
Yapay zeka yanıtladı: Eşkıya Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olur?
Yapay zeka yanıtladı: Eşkıya Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olur? Yapay zeka, 1996 yılında vizyona giren Yavuz Turgul filmi Eşkıya'nın sonunda "Baran, Keje'yi tercih etseydi ne olurdu?" sorusuna yanıt verdi.
2.07.2023 Televizyon
Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor!
Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor! Son olarak dijital bir platformda Salih Bademci ile 'İlk ve Son' dizisinde oynayan Özge Özpirinçci 2021 senesinin son aylarında doğum yaparak bebeğine kavuşmuştu. Bir süredir bebeğiyle ilgilenen Özge Özpirinçci, tekrar setlere dönmeye hazırlanıyor.
20.03.2022 Magazin
Züğürt Ağa filmi nerede çekildi? Züğürt Ağa ne zaman çekildi?
Züğürt Ağa filmi nerede çekildi? Züğürt Ağa ne zaman çekildi? Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'ın yaptığı, senaryosunu ise usta isim Yavuz Turgul'un kaleme aldığı Züğürt Ağa filmi Türkiye'de feodalizmin çöküşünü konu alan ve pek çok alanda ödüller alan önemli bir filmdir. Yayınladığı dönem büyük ses getiren Züğürt Ağa pek çok kişi tarafından merak edilor. Peki, Züğürt Ağa konusu ne? Züğürt Ağa filmi nerede çekildi? Züğürt Ağa ne zaman çekildi? Züğürt Ağa kaç yılında çekildi? Züğürt Ağa oyuncuları kim? İşte Züğürt Ağa filmi ile ilgili merak edilenler...
21.03.2021 Gündem
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede?
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede? Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Şener Şen’in koronavirüse yakalanması milyonlarca kişiyi üzdü. Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Eşkıya, Davaro, Arabesk gibi birçok başarılı filmde rol alan Şener Şen’in sağlık durumu sevenleri tarafından sık sık sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar Şener Şen’in sağlık durumu nasıl, son durumu ne, gibi sorulara yanıt arıyor.
11.11.2020 Gündem
Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne?
Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne? Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği Sultan filminin başrolleri Türkan Şoray ve Bulut Aras paylaşıyor. Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman ve İhsan Yüce gibi pek çok usta ismi bir araya getiren Sultan filmi İstanbul'un varoş semtlerinde yaşanan olayları konu alıyor. Peki, Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Sultan filmi oyuncuları ve konusu..
14.06.2020 Gündem
Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi?
Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi? “Bazen yerken zevkten damağıma kramp giriyor” diyerek yemek tariflerini anlatan tıpçı bir ailenin disleksik kızı Refika Birgül yaptığı yemek programları ile gündeme geliyor. Dikkat çeken yaratıcılığı sayesinde yemek konusunda kendini aşan tarifleri ile kendini yemeğe adayanlardan Refika Birgül. Peki, Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi? İşte Refika Birgül'ün dikkat çeken yaşamı ve hakkında merak edilenler...
18.05.2020 Gündem
Erdoğan'dan çok sert 'Fahreddin Paşa' tepkisi
Erdoğan'dan çok sert 'Fahreddin Paşa' tepkisi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fahreddin Paşa'yı bilmezsek işte bir kendini bilmez çıkar Erdoğan'ın ecdadı böyledir diyecek kadar alçaklaşır, ileri gider. Bu adam petrolün elindeki paranın şımarığıdır. Benm ecdadım Medine'yi müdafa ederken be terbiyesiz senin ecdadın neredeydi? Sen önce bunun hesabını ver" dedi.
29.09.2021 Gündem
Büyük hüsran! Resmen çakıldılar...
Büyük hüsran! Resmen çakıldılar... Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu yeni vizyona giren filmlerin gişelerini değerlendirdi.
16.11.2017 Televizyon
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti!
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti! Merakla beklenen filmlerin üç günlük izlenme sayısı belli oldu.
14.11.2017 Kültür Sanat
5 bin  TL’ye kaz tüyü mont
5 bin TL’ye kaz tüyü mont Şener Şen, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
11.11.2017 Magazin
Bu trendeki herkes şüpheli!
Bu trendeki herkes şüpheli! Agatha Christie’nin en ünlü romanlarından olan Doğu Ekspresi’nde Cinayet, yeniden beyazperdede. Film, yıldız oyuncularla göz dolduruyor ve aslına sadık kalmayı başarıyor
9.11.2017 Arşiv
Hasret son buldu
Hasret son buldu Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği Yol Ayrımı, bugün izleyicisiyle buluşuyor.
9.11.2017 Magazin
İyi senaryo olsa  her hafta oynarım
İyi senaryo olsa her hafta oynarım Usta oyuncu Şener Şen ile efsane yönetmen Yavuz Turgul’u 7 yıl sonra buluşturan ‘Yol Ayrımı’ filminin galası önceki gün Kanyon AVM’de yapıldı.
8.11.2017 Magazin
Yol ayrımındalar
Yol ayrımındalar Uzun süredir sinemada yer almayan Şener Şen, ‘Yol Ayrımı’ ile seyircisiyle buluşuyor. Usta oyuncuya Mert Fırat ve Defne Kayalar eşlik ediyor
31.10.2017 Magazin
Mert Fırat ve Defne Kayalar da 'Yol Ayrımı'nda!
Mert Fırat ve Defne Kayalar da 'Yol Ayrımı'nda! Yavuz Turgul'un yazıp yönettiği, sinemamızın yaşayan efsanesi Şener Şen’in başrolde yer aldığı 'Yol Ayrımı'nda, Mert Fırat ve Defne Kayalar da rol alıyor.
31.10.2017 Kültür Sanat
Şener Şen 7 yıl sonra geri döndü!
Şener Şen 7 yıl sonra geri döndü! Yıllar sonra 'Yol Ayrımı' filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Şener Şen, "Uzun süre sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum" dedi.
31.10.2017 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahipleri belli oldu
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahipleri belli oldu "Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Yönetmeliği" kapsamında, hizmet ve eserleri ile Türk kültür ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunan, ülkemizin kültür ve sanatının yücelmesi için çalışan, özgün eserleri veya hizmetleriyle üstün kabiliyet gösteren Türk vatandaşı ve yabancı uyruklu kişi veya kurumlara, Devlet adına kendilerini onurlandırmak ve özendirmek amacıyla verilen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu
29.09.2021 Gündem
İki dev oyuncu karşı karşıya!
İki dev oyuncu karşı karşıya! Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği 'Yol Ayrımı’ filminin vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Yavuz Turgul'un yeni filminde de 'Eşkıya', 'Muhsin Bey' ve 'Av Mevsimi' gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen başrolde. Filmin sürprizlerinden biri de deneyimli oyuncu Çiğdem Selışık Onat.
27.10.2017 Kültür Sanat
Set ekibine konuşma yasağı!
Set ekibine konuşma yasağı! Yavuz Turgul ‘Yol Ayrımı’ setinde çalışanların filmle ilgili konuşmasını yasaklamış, ‘gizlilik anlaşması’ imzalatmış.
24.09.2017 Kültür Sanat
3 filmde birden
3 filmde birden Oynadığı farklı karakterlerle sinema seyircisini sürekli şaşırtan Mert Fırat, bu yaz rol aldığı sinema filmleriyle yeni sezonda beyazperdede seyirci ile buluşacak.
3.08.2017 Magazin
Yol Ayrımı tamamlandı
Yol Ayrımı tamamlandı Filmleriyle Türk sinema tarihinde derin izler bırakan Yavuz Turgul ile usta oyuncu Şener Şen’i tekrar bir araya getiren ‘Yol Ayrımı’ filminin çekimleri tamamlandı
18.07.2017 Magazin
Burcu Biricik, Hazar Ergüçlü ve Mert Fırat aynı filmde!
Burcu Biricik, Hazar Ergüçlü ve Mert Fırat aynı filmde! Romantik komedi filmi "En İyi Arkadaşım Evleniyor"un yerli versiyonu için cast çalışmaları tamamlandı.
4.07.2017 Televizyon
Şener Şen'in partneri belli oldu!
Şener Şen'in partneri belli oldu! Şener Şen 7 yıl sonra ekrana dönüyor. Şen'e aranan partner de bulundu. Kadroda Rutkay Aziz, Tilbe Saran, Şerif Erol, Çiğdem Selışık Onat, Defne Kayalar ve Nihal Yalçın da var.
26.05.2017 Magazin
Ustanın Dönüşü
Ustanın Dönüşü 20 yıldır sadece Yavuz Turgul filmlerinde rol alan Şener Şen, yine bir Turgul filmiyle setlere döndü.
25.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yavuz Turgul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavuz turgul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.