Yaşlı Aylığı

Yaşlı Aylığı

Son dakika yaşlı aylığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşlı aylığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşlı aylığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşlı Aylığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşlı aylığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 400 yaşlı aylığı haberi bulunmuştur. Tüm yaşlı aylığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşlı ve engelli aylıkları banka hesaplarına yatırıldı
Yaşlı ve engelli aylıkları banka hesaplarına yatırıldı Mart ayına ilişkin toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı.
16.03.2024 Ekonomi
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir Çalışan milyonlar ile bil birlikte devlet desteği alan ya da banka hesabı olan milyonları kapsıyor. Birikmiş paranız olabilir. Devletin sunduğu engelli ve yaşlı aylıkları gibi ödemelerinin hesaplarına yatırıldığının farkına bile varmıyor. Peki, unutulan destek ödemeleri nasıl alınabilir? İşte adım adım bilinmesi gerekenler…
7.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş müjdeyi duyurdu: Yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık
Bakan Göktaş müjdeyi duyurdu: Yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şubat ayına ilişkin toplam 6,3 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
12.02.2024 Gündem
Asgari ücret zammında yeni gelişme! En düşük zam oranı açıklandı
Asgari ücret zammında yeni gelişme! En düşük zam oranı açıklandı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Türk İş Başkanı Ergün Atalay, 20 Kasım’dan sonra asgari ücret görüşmeleri ile ilgili yeni bir komisyon kurulacağını söyledi. Peki bu durum asgari ücret görüşmelerini nasıl etkiler? Milyonlarca asgari ücretlinin merak ettiği sorunun yanıtı belli oldu. İşte asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmenin ayrıntıları...
18.10.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı için çarpıcı tahmin! Görülmemiş oran verildi
Asgari ücret zammı için çarpıcı tahmin! Görülmemiş oran verildi Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaşlara büyük zam geldi. Yılbaşında emekliler ve memurların dışında sosyal yardımlar ve işçilerin tazminatları da artacak. Artış oranını ise memur maaş katsayısındaki artış belirleyecek. Memur zammında iki farklı tahmin bulunuyor. Bu senaryolara göre yeni asgari ücret de belirlenecek. Asgari ücret için iki farkı rakam ortaya çıktı. Ayrıca memur maaşı katsayısı oranında 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı ve kıdem tazminatı gibi ödemeler de artacak. Yıl sonu içinse beklentiler dahilinde tüm aylıklar tek tek hesaplandı. İşte o hesaplama...
13.10.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammında görülmemiş rakam! Tüm aylıklara zam geldi, tek tek hesaplandı
Asgari ücret zammında görülmemiş rakam! Tüm aylıklara zam geldi, tek tek hesaplandı Maaşlara büyüz zam geldi. Yılbaşında emekliler ve memurların dışında sosyal yardımlar ve işçilerin tazminatları da artacak. Artış oranını ise memur maaş katsayısındaki artış belirleyecek. Memur zammında iki farklı tahmin bulunuyor. Bu senaryolara göre yeni asgari ücret de belirlenecek. Asgari ücret için iki farkı rakam ortaya çıktı. Ayrıca memur maaşı katsayısı oranında 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı ve kıdem tazminatı gibi ödemeler de artacak. Yıl sonu içinse beklentiler dahilinde tüm aylıklar tek tek hesaplandı. İşte o hesaplama...
7.10.2023 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Bakan Göktaş duyurdu
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Bakan Göktaş duyurdu Ekim ayına ilişkin beklenen ödemeler banka hesaplarına yatırılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, “Ekim ayına ilişkin 3,25 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz” dedi.
5.10.2023 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş duyurdu
Paralar hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eylül ayı içerisinde 3,3 milyar TL tutarında yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
9.09.2023 Ekonomi
Hasta yakınına bakan akrabaya her ay 5 bin 97 lira!
Hasta yakınına bakan akrabaya her ay 5 bin 97 lira! Yaşı veya hastalığı nedeniyle başkasının bakımına muhtaç olan kişilerin bakımını üstlenen akrabalara devlet her ay düzenli olarak ödeme yapıyor. Öte yandan Bakan Göktaş, sosyal hizmet modelleri kapsamındaki evde bakım yardımının temmuz ayı memur maaş katsayısına göre yapılan artışla 4 bin 336 liradan 5 bin 97 liraya çıkarıldığını belirterek, “Yardımdan yararlanan 568 bin tam bağımlı vatandaşın evinde bakım veren yakınlarına bu ay toplam 2.8 milyar lira ödeme yaptık” dedi. Peki kimler yaşlı ve bakım aylığı alabiliyor, şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...
15.08.2023 Ekonomi
Yaşlı ve engelli maaşına zam! İşte yeni rakamlar...
Yaşlı ve engelli maaşına zam! İşte yeni rakamlar... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası sosyal yardım programlarının aylık ödemelerini artırdıklarını belirterek, bu kapsamda yaşlı aylığının 2.348 TL'ye, yüzde 40-69 arası engelli aylığının 1.874 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engelli aylığının 2.811 TL'ye yükseldiğini açıkladı.
8.07.2023 Ekonomi
Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyor
Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla Temmuz ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarını öne çekerek bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını belirtti. Bakan Göktaş, vatandaşlara toplam 2,7 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
23.06.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren maaş artışı için düğmeye resmen basıldı. İlk tur görüşmelerin yapıldığı asgari ücret zammında ikinci tur için gözler 19 Haziran'a çevrildi. Asgari ücret zammının yanı sıra memur ve memur emeklilerini de yakından ilgilendiren bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz” dedi. Diğer yandan 8 bin 506 lira 80 kuruş olan mevcut asgari ücrette son tahminler de geldi.
15.06.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Tüm tarafların içine sinecek neticeye inanıyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Tüm tarafların içine sinecek neticeye inanıyorum Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıda ekonomi öncelikli gündem oldu. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz." dedi.
14.06.2023 Gündem
65 yaş aylığı alanlar Ramazan bayramı ikramiyesi alacak mı 2023? Yaşlı aylığı alanlara ikramiye yatacak mı?
65 yaş aylığı alanlar Ramazan bayramı ikramiyesi alacak mı 2023? Yaşlı aylığı alanlara ikramiye yatacak mı? Milyonlarca emekli bu Ramazan Bayramı'nda da ikramiye alacak. Bayram ikramiyelerinin de ne zama yatacağının belli olmasıyla yaşlı aylığı alanları araştırması başladı. "65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı" sorusu gündem oldu. Peki yaşlı aylığı alanlar Ramazan Bayramı ikramiyesi yatacak mı?
18.04.2023 Ekonomi
Hesaplara yatırıldı! Yaşlı ve engelli aylığı ile ilgili açıklama
Hesaplara yatırıldı! Yaşlı ve engelli aylığı ile ilgili açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Mart ayına ilişkin 2,7 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığını ve engelli aylığını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
7.03.2023 Ekonomi
Yeni yaşlılık maaşı ne kadar oldu? 65 yaş maaşı 2023’te ne kadar ödenecek? Yaşlı aylığı ödeme tutarı 2023!
Yeni yaşlılık maaşı ne kadar oldu? 65 yaş maaşı 2023’te ne kadar ödenecek? Yaşlı aylığı ödeme tutarı 2023! 2023 asgari ücret zammı açıklandı. 2023 asgari ücreti ile birlikte birçok ücrette artış yaşanırken bu maaşlar arasında 65 yaş aylığı olarak bilinen yaşlılık maaşında da artış oldu. Yılbaşından itibaren uygulanacak yeni yaşlılık maaşı da pek çok hak sahibi tarafından merak ediliyor. Peki, Yeni yaşlılık maaşı ne kadar oldu? 65 yaş maaşı 2023’te ne kadar ödenecek? İşte 2023 yaşlı aylığı ödeme tutarı!
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Paralar hesaplara yattı! Bakan Yanık duyurdu
Paralar hesaplara yattı! Bakan Yanık duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, aralık ayı içinde 2,1 milyar TL tutarında yaşlı ve engelli aylığını hesaplara yatırdıklarını duyurdu.
8.12.2022 Ekonomi
Zamlı ödenecek, en az 850 TL hesaplara yatırılıyor! Desteklerle ilgili yeni gelişme
Zamlı ödenecek, en az 850 TL hesaplara yatırılıyor! Desteklerle ilgili yeni gelişme Devlet destekleri ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Çeşitli başlıklar altında toplam yaklaşık 7 milyar TL nakdi destek ödemesi yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında kasım ayına ilişkin ödemelerin başladığını duyurdu. Öte yandan Bakan Yanık, Elektrik Tüketim Desteği, Doğal gaz Tüketim Desteği, yaşlı aylığı ve engelli aylıkları ile ilgili de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
11.11.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci'den 'tahıl koridoru' açıklaması: 'Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava vermek'
Bakan Kirişci'den 'tahıl koridoru' açıklaması: 'Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava vermek' Tahıl anlaşması ile ilgili Türkiye’nin aktif faaliyetleri devam ederken flaş bir açıklama geldi. Tahıl Koridoru kapsamında Rusya’da alınacak buğdayın işlenerek az gelişmiş ülkelere gönderileceğini belirten Bakan Kirişci, “Bedelsiz buğdayı kendi fabrikalarımızda işledikten sonra biz en az gelişmiş ülkelere göndereceğiz. Cumhurbaşkanımızın arzusu bedava aldığımız buğdayı, bulgur, un olarak bedava vermek” dedi.
9.11.2022 Ekonomi
Fatura desteği, KYK borçları, sicil affı ve yaşlı aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Dikkat çeken 2 bin lira detayı
Fatura desteği, KYK borçları, sicil affı ve yaşlı aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Dikkat çeken 2 bin lira detayı KYK borçları, sicil affı, maske cezaları, fatura desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Resmi Gazete'de yayımlandı, detaylar belli oldu. Borçlar siliniyor, enerjide vergi muafiyeti 50 kW'ye çıkarıldı, günlük yemek bedelinin 51 lirayı aşmayan kısmı istisna kapsamına alındı. Öğrenim kredisi alan öğrencilerle ilgili düzenleme ise dikkat çekti. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
9.11.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: Kasımda hesaplara 2,1 milyar TL yaşlı ve engelli aylığı yatırdık
Bakan Yanık: Kasımda hesaplara 2,1 milyar TL yaşlı ve engelli aylığı yatırdık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kasım ayı içinde 2,1 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ve engelli aylığının, hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığını açıkladı.
8.11.2022 Ekonomi
Yaşlı ve engelli aylıkları banka hesaplarına yatırıldı!
Yaşlı ve engelli aylıkları banka hesaplarına yatırıldı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kasım ayı içerisinde 2,1 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
8.11.2022 Ekonomi
Bakan Yanık duyurdu! Aylıklar hesaplara yatırıldı
Bakan Yanık duyurdu! Aylıklar hesaplara yatırıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ekim ayına ilişkin 2,1 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdıklarını açıkladı.
8.10.2022 Ekonomi
Elektrik tüketim desteği başvurusu nasıl yapılır, 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar? Elektrik desteği yardımı nasıl alınır?
Elektrik tüketim desteği başvurusu nasıl yapılır, 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar? Elektrik desteği yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nın kapsamını genişlettiklerini belirterek, "Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.  Peki, elektrik tüketim desteği başvuru nasıl yapılır, tüketim desteği ödemesi nedir, nasıl alınır? 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar?
28.09.2022 Ekonomi
Paralar hesaba yatırıldı! Bakan Yanık detayları açıkladı
Paralar hesaba yatırıldı! Bakan Yanık detayları açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ağustos ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara 6 milyar 907 milyon TL tutarında nakdi yardımda bulunduklarını açıkladı.
20.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yaşlı Aylığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşlı aylığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.