Yaşar Kemal Uğurlu

Yaşar Kemal Uğurlu

Son dakika Yaşar Kemal Uğurlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yaşar Kemal Uğurlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yaşar Kemal Uğurlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşar Kemal Uğurlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşar kemal uğurlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 yaşar kemal uğurlu haberi bulunmuştur. Tüm yaşar kemal uğurlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü
5 Süper Lig hakemi alt klasmana düşürüldü Merkez Hakem Kurulu (MHK), Süper Lig hakem kadrosunu açıkladı. Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Özdamar, Sarper Barış Saka, Yasin Kol ve Yiğit Arslan bir alt klasmana düşürüldü.
3.01.2024 Futbol
Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü! Kararı resmen açıkladı
Burak Yılmaz ile Ahmet Nur Çebi görüştü! Kararı resmen açıkladı Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. İşte detaylar...
6.11.2023 Beşiktaş
Antalyaspor-Beşiktaş (Maç özeti)
Antalyaspor-Beşiktaş (Maç özeti) Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında bugün Bitexen Antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor 1-0 geriye düştüğü maçta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti.
5.11.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe - Trabzonspor maçını hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Trabzonspor maçını hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçını hakem Zorbay Küçük yönetecek.
2.11.2023 Fenerbahçe
Galatasaray - Beşiktaş derbisini Halil Umut Meler yönetecek
Galatasaray - Beşiktaş derbisini Halil Umut Meler yönetecek Süper Lig'in 9'uncu haftasında 21 Ekim Cumartesi günü Galatasaray'ın Beşiktaş'ı konuk edeceği karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak.
18.10.2023 Galatasaray
Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı!
Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı! Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler belli oldu.
13.09.2023 Fenerbahçe
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023 Süper Lig
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu Süper Lig'de 35. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
19.05.2023 Süper Lig
Alanyaspor  Ümraniyespor'u tek golle geçti
Alanyaspor Ümraniyespor'u tek golle geçti Spor Toto Süper Lig'in 32’nci haftasında Corendon Alanyaspor sahasında HangiKredi Ümraniyespor’u ağırladı. Karşılaşma ev sahibi Alanyaspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sonlandı.
28.04.2023 Alanyaspor
Sürpriz yok! Derbinin hakemi belli oldu
Sürpriz yok! Derbinin hakemi belli oldu Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak kritik Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi Ali Şansalan oldu.
27.04.2023 Beşiktaş
Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu
Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta maçlarının hakemleri Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi.
13.04.2023 Trabzonspor
Cenk Tosun: Hocam bu nasıl faul? Yaşar Kemal Uğurlu: Sen Premier Lig'de oynadın...
Cenk Tosun: Hocam bu nasıl faul? Yaşar Kemal Uğurlu: Sen Premier Lig'de oynadın... Alanyaspor'a attığı gollerle yine kalitesini gösteren ve Vodafone Park'ı ayağa kaldıran Cenk Tosun ile hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun diyaloğu gündeme damga vurdu.
29.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş-Alanyaspor maçında tartışmalı pozisyon! Yaşar Kemal Uğurlu'nun kararı damga vurdu: Kırmızı kart
Beşiktaş-Alanyaspor maçında tartışmalı pozisyon! Yaşar Kemal Uğurlu'nun kararı damga vurdu: Kırmızı kart Spor Toto Süper Lig'in 21. haftası Beşiktaş-Alanyaspor maçıyla açıldı. Siyah-beyazlılar rakibini 3-0 mağlup etti. Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları eski hakemler değerlendirdi.
28.01.2023 Beşiktaş
Alanyaspor karşısında Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı
Alanyaspor karşısında Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti.
27.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK - Alanyaspor maçı hangi kanalda?
Beşiktaş - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK - Alanyaspor maçı hangi kanalda? Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Ligde 4 haftadır kazanan ve seriye devam etmek isteyen siyah beyazlıklar, Vodafone Park'ta zorlu rakibiyle karşı karşıya geliyor. Şenol Güneş'in gelmesiyle çıkış yakalayan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet. Peki Beşiktaş - Alanyaspor maçı saat kaçta? BJK - Alanyaspor maçı hangi kanalda?
27.01.2023 Futbol
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
Ankaragücü'nden Atakaş Hatayspor karşısında farklı galibiyet!
Ankaragücü'nden Atakaş Hatayspor karşısında farklı galibiyet! Spor Toto Süper Ligin 12nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-1 mağlup etti.
30.10.2022 MKE Ankaragücü
Alanyaspor - Antalyaspor mücadelesinde 5 gol vardı!
Alanyaspor - Antalyaspor mücadelesinde 5 gol vardı! Spor Toto Süper Ligin 10uncu haftasında Alanyaspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 3-2 yendi.
14.10.2022 Alanyaspor
Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler!
Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler! Giresunspor Beşiktaş maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Peki, Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler!
8.10.2022 Şampiy10
Giresunspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, canlı mı yayınlanacak? Spor Toto Süper Lig 9. Hafta Giresunspor Beşiktaş maçı hangi kanalda?
Giresunspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, canlı mı yayınlanacak? Spor Toto Süper Lig 9. Hafta Giresunspor Beşiktaş maçı hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig 9. Hafta maçları kapsamında Beşiktaş, Giresunspor deplasmanına konuk oluyor. Giresunspor Beşiktaş maçını canlı yayın üzerinden izlemek isteyen futbolseverler maçın saatini ve diğer detaylarını sorguluyor. Peki, Giresunspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?
8.10.2022 Şampiy10
Geçen hafta derbiyi yönetti bu hafta maç vermediler!
Geçen hafta derbiyi yönetti bu hafta maç vermediler! Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta hakemleri belli oldu. Geçtiğimiz hafta derbide tam not alan Volkan Bayarslan'ın bu hafta maç alamaması ise büyük dikkat çekti.
5.10.2022 Futbol
Erden Timur dayanamadı Yaşar Kemal Uğurlu'yu görünce locasından kalkıp...
Erden Timur dayanamadı Yaşar Kemal Uğurlu'yu görünce locasından kalkıp... Galatasaray - Gaziantep FK maçında düdük çalan Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönetimine isyan eden Erden Timur, TFF Başkanı Büyükekşi’nin yanına gitti.
7.09.2022 Galatasaray
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı...
Neden kırmızı kart gösterdiği belli oldu! Hava topundan sonra ortaya çıktı... Galatasaray - Gaziantep FK maçından sonra yayıncı kuruluş ekranlarında tartışmalı pozisyonlar hakkında yorumlarda bulunan eski hakemlerden Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım 'Abdülkerim Bardakcı'nın' kırmızı kartına ise ayrı bir parantez açtı. İşte 3 golün atıldığı 90 dakikanın ardından yapılan o analizler...
6.09.2022 Galatasaray
Galatasaray, Gaziantep karşısında 10 kişiyle kazandı!
Galatasaray, Gaziantep karşısında 10 kişiyle kazandı! Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında Galatasaray kendi sahasında sezona iyi bir başlangıç yapan Gaziantep FK'yı konuk etti. Ev sahibi takım büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 2-1 kazandı. Sarı-kırmızılı takımda 45. dakikada Abdülkerim Bardakcı ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
5.09.2022 Galatasaray
Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler!
Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler! Süper Lig’in 5. haftasnda Galatasaray ve Gaziantep Futbol Kulübü karşı karşıya geliyor. Ligte Galatasaray’ın 7 puanı, Gaziantep’in 10 puanı bulunuyor. Galatasaray kötü gidişata dur demek istiyor. Gaziantep ise galibiyet serisine devam etmek istiyor. Peki, Galatasaray Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler!
5.09.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Yaşar Kemal Uğurlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşar kemal uğurlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.