Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler!

Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler!

Giresunspor Beşiktaş maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Peki, Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler!

Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında merak edilenler!

Süper Lig'in 9. haftasında Çotanak Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Giresunspor Beşiktaş maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

GİRESUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU KİMDİR?

Yaşar Kemal Uğurlu, 1981 tarihinde Ankara'da doğdu. Yaşar Kemal Uğurlu, genç yaşlarda Ankaragücü takımının çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. Eğitim hayatını Ankara'da tamamlayarak Gazi Üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. İsmini 2 ayrı dedesinin isminden alan ve Uğurlu'nun Milli eskrimci bir kız kardeşi var. Babası Bayındırlık Bakanlığında Sosyal İşler Müdürlüğü görevinden emekli oldu.

Ekrandan izlediği bir maç sonrası hakemin kararlarını beğenmemesi üzerine hakem olmaya karar verdi. 2002 tarihinde Düzce'de bulunan bir hakem kursuna başvurarak bu alandaki ilk adımını attı.

2004 senesinde aktif olarak profesyonel hakemlik kariyerine başlayan Uğurlu, Hakemliğe başladıktan 13 yıl sonra ilk kez 2015 sezonunda "Mersin İdman Yurdu - Kayserispor" maçıyla bir Süper Lig müsabakasını yönetti.

Haberin Devamı

Yaşar Kemal Uğurlu 2012 tarihinde bir bankada müdür yardımcısı olan Özlem Uğurlu ile evlendi. Yaşar Kemal Uğurlu'nun bu evliliğinden Deren adında bir kızı vardır.

Aynı zamanda sigortacılık mesleğini yapan, Ankara bölgesi hakemi Yaşar Kemal Uğurlu baba tarafından da aslen Konyalı'dır.