Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK - Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK - Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Ligde 4 haftadır kazanan ve seriye devam etmek isteyen siyah beyazlıklar, Vodafone Park'ta zorlu rakibiyle karşı karşıya geliyor. Şenol Güneş'in gelmesiyle çıkış yakalayan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet. Peki Beşiktaş - Alanyaspor maçı saat kaçta? BJK - Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? BJK - Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Alanyaspor maçıyla Süper Lig'in 21. haftası açılıyor. Vodafone Park'ta oynanacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 4 haftadır ligde kazanan ve bu seriye devam etmek isteyen siyah beyazlılar, taraftarı önünde yine galip gelmek istiyor. Peki Beşiktaş - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ligde oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan siyah-beyazlı takım 4. sırada bulunuyor. Beşiktaş - Alanyaspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın başlama saati 20:00 olacak.

BEŞİKTAŞ'TA 5 EKSİK VAR

Alanyapsor maçına 5 eksikle çıkacak olan Beşiktaş'ta 3 oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Son oynanan Kayserispor maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier, sarı kart cezalısı Romain Saiss ile Nathan Redmond ve tedavisi süren Rachid Ghezzal, takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlığı bulunan Josef de Souza'nın da forma giymesi beklenmiyor.

Cenk Tosun, Arthur Masuaku ve Gedson Fernandes yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı