Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Cenk Tosun: Hocam bu nasıl faul? Yaşar Kemal Uğurlu: Sen Premier Lig'de oynadın...

Cenk Tosun: Hocam bu nasıl faul? Yaşar Kemal Uğurlu: Sen Premier Lig'de oynadın...

Alanyaspor'a attığı gollerle yine kalitesini gösteren ve Vodafone Park'ı ayağa kaldıran Cenk Tosun ile hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun diyaloğu gündeme damga vurdu.

Cenk Tosun: Hocam bu nasıl faul? Yaşar Kemal Uğurlu: Sen Premier Lig'de oynadın...

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Alanyaspor'a attığı 2 golün yanı sıra hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile yaşadığı diyalogla da maça damga vurdu.

Önceki günkü mücadeleye kaptan olarak çıkan tecrübeli futbolcu Gedson Fernandes'in girdiği bir ikili mücadele sonrası Uğurlu'ya faul itirazında bulundu. Cenk takım arkadaşına yapılan harekete "Hocam, bu nasıl faul olmaz" sözleriyle tepki gösterdi. Hakem Uğurlu ise gülerek, "Sen Premier Lig'de oynadın. Kaç tane böyle pozisyonda düdük sesi duydun" karşılığını verdi.

"ELEŞTİRİ DEĞİLDİ, SESLİ DÜŞÜNDÜM"

Beşiktaş'tan 22.5 milyon Euro gibi rekor bir bonservisle Everton'a giden golcü futbolcu kiralık oynadığı Crystal Palace da dahil olmak üzere Premier Lig'de 55 maçta görev alırken Uğurlu'nun yanıtı karşısında kısa bir süre şaşkınlık yaşasa da şu cevabı verdi: "Hocam sadece ben değil herkes faul düşüncesinde. Siz belki görmeyebilirsiniz ama yardımcılar.... Ben sesli düşündüm, eleştiri değil hocam" dedi.