Yasak Geldi

Yasak Geldi

Son dakika yasak geldi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasak geldi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasak geldi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasak Geldi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasak geldi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.491 yasak geldi haberi bulunmuştur. Tüm yasak geldi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Limon sosu yasaklandı mı? Limon sosu ile limon suyu arasındaki fark nedir, limon sosu neden yasaklandı? Resmi Gazete limon sosu kararı
Limon sosu yasaklandı mı? Limon sosu ile limon suyu arasındaki fark nedir, limon sosu neden yasaklandı? Resmi Gazete limon sosu kararı Geçen yıl ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı. Tarım Bakanlığı bu kez limon suyu izlenimi veren limon aromalı soslar için harekete geçti. Peki, Limon sosu yasaklandı mı, neden yasaklandı?
2.02.2024 Yaşam
Samandıra’da yasak geldi! İsmail Kartal'dan kadroya ayar, Fred ve Dzeko şoku
Samandıra’da yasak geldi! İsmail Kartal'dan kadroya ayar, Fred ve Dzeko şoku Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon çıktığı 7 lig ve 7 Avrupa maçının hepsini kazanan Fenerbahçe’de gözler 15. zaferde. Slovakya yolculuğu öncesi takımla toplantı yapan teknik direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynayacakları Spartak Trnava maçı öncesi kararını verdi. İşte detaylar...
5.10.2023 Fenerbahçe
Sağlık çalışanlarına fotoğraf yasağı, sosyal medyada paylaşamayacaklar
Sağlık çalışanlarına fotoğraf yasağı, sosyal medyada paylaşamayacaklar Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı ve 29 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Sağlık Hizmetlerinde Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik" ile hekim ve sağlık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara örtülü veya açık reklam yapılması veya yaptırılması konusunda ciddi yaptırımlar geliyor. Yönetmelikle, sağlık meslek mensuplarının ya da sağlık kurumlarının web siteleri, sosyal medya paylaşımları ya da radyo-TV kanallarında yer alacakları programlarda, kamuyu bilgilendirme amacı dışına çıkan "özendirmeye yönelik" faaliyetlerine, idari para cezası veya kapatma cezası gibi yaptırımlar uygulanacak. Hukuk ve Tıp Etiği Uzmanı Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Gürkan Sert, yeni yönetmeliğin son yıllarda oldukça artan sosyal medya mecralarındaki etik ihlalleriyle dolu paylaşımları daha çok etkileyeceğini söyledi.
2.08.2023 Gündem
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı Yazın gelmesi ile özellikle mangalcılar, Kurban Bayramı’na rağmen marketler ürün bırakmadı. Hafta sonları öğlen saatlerine kadar raflarda, tavuk pirzola ve kanat ürünleri tükenmiş oluyor. Bu ilgi fiyatlara da yansıdı. Fahiş artış sonrası uyarıda bulunan Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, fiyatları düşürmek için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
7.07.2023 Gündem
Kocaeli'nde motokuryelere yasak geldi
Kocaeli'nde motokuryelere yasak geldi Kocaeli'nde yoğun kar yağışı sebebiyle motokuryelerin çalışması perşembe sabahına kadar yasaklandı.
7.02.2023 Gündem
Yasak geldi, fiyatlar düştü
Yasak geldi, fiyatlar düştü Orman yangınlarının önüne geçilebilmesi için pek çok yerde mangal yasağı getirildi. Yasak sonrası vatandaşların beyaz ete olan talebi azaldı. Azalan talep fiyatlara indirim olarak yansıdı.
21.08.2022 Ekonomi
Jorge Jesus'la Ali Koç arasında bir anlaşma daha! 2 yıldızın satışına yasak geldi
Jorge Jesus'la Ali Koç arasında bir anlaşma daha! 2 yıldızın satışına yasak geldi Dün Jorge Jesus'la resmen anlaşmaya varan Fenerbahçe'de iki futbolcunun satışına yasak geldi. Ali Koç'la yapılan görüşme sonrası iki oyuncunun son durumları masaya yatırılırken, Portekizli teknik adamın 'bu isimleri satmayalım' dediği, sarı lacivertli yönetimin ise bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.
3.06.2022 Fenerbahçe
İğneadalı balıkçılar, mayın mağduru
İğneadalı balıkçılar, mayın mağduru İstanbul Boğazı ve Bulgaristan sınırı yakınlarında 2 mayının bulunup, imha edilmesinin ardından Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ikinci duyuruya kadar balık avlanması yasaklandı. İğneada Limanı'na kayıtlı tekneler, mayın nedeniyle Karadeniz'e açılamazken, paydos eden balıkçılar da Rusya-Ukrayna savaşında mayın mağduru olduklarını, zarara uğradıklarını ve avlanmak istediklerini söyledi.
29.03.2022 Yaşam
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçuşlarda 'kar yağışı' kısıtlaması
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçuşlarda 'kar yağışı' kısıtlaması    İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 19 Mart’ta yüzde 25 oranında, 20 Mart’ta ise saat 05.00 ile 14.59 arasında yüzde 10 oranında uçuş iptali kararı alındı.
18.03.2022 Ekonomi
İzmir'de kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
İzmir'de kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı İzmir'de, bugün öğleden sonra başlayan kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtınalı havanın 20 Mart akşamına kadar etkili olmasının beklendiği bildirildi. Vatandaşlardan, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
18.03.2022 Gündem
İstanbul için son dakika kararı! Yasak geldi, Vali Yerlikaya duyurdu
İstanbul için son dakika kararı! Yasak geldi, Vali Yerlikaya duyurdu Son dakika kar yağışı açıklaması! İstanbul'da ikinci bir duyuruya kadar yeni yasak kararı alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya uyarıda bulunarak, beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle bugün saat 17.30’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceğini bildirdi.
18.03.2022 Gündem
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme...
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme... Hükümet harekete geçeti. Temel gıda maddesi içinde yer alan un, ekmek, makarna ile hayvan yeminin ana maddesini oluşturan hububat, baklagiller ile yağlı tohumlarda antrepolardan yurt dışına gönderilme durduruldu. Cumhurbaşkanlığı kararıyla da buğday, arpa, yulaf, çavdar, tritikale ürünlerini eken çiftçilere, bu yıla mahsus olmak üzere dekarda 50 lira ek gübre desteği sağlandı.
12.03.2022 Ekonomi
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı...
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı... Kar yağışı çok daha kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. İstanbul için turuncu kodlu alarm verildi. Yarın kar yağışı etkisini artırarak devam edecek. Bu gece ve yarın yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli kar yağışları MGM haritasına göre çarşamba gününe kadar sürecek. Kara kış mart ayının ortasında geri geldi. Araçlar yolda kaldı, kazalar meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise İstanbul için yeni uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Bugün olduğu gibi yarın için de turuncu uyarı yapıldı. AVM'lerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Cumartesi günü için 'Plan yapmayın, evinizden çıkmayın. Çıkacaksanız toplu taşımayı kullanın' uyarısı geldi. Yarın en yoğun karar beklenen gün olarak duyuruldu. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
11.03.2022 Gündem
İstanbul için yeni 'kar yağışı' uyarısı! Bakan son dakika açıkladı, tarih ve saat belli oldu
İstanbul için yeni 'kar yağışı' uyarısı! Bakan son dakika açıkladı, tarih ve saat belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Marmara bölgesinde etkisini artırması beklenen kar yağışı ve alınan önlemlerle ilgili son bilgileri paylaştı. Bakan Karaismailoğlu, "Cumartesi saat 18.00'den pazar sabah 06.00'ya kadar sıkıntılı durum gözüküyor." ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
10.03.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Şehitlerin kanı yerde kalmadı
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu! Şehitlerin kanı yerde kalmadı Şanlıurfa’da, Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi. Bakan Soylu'dan operasyona ilişkin ilk açıklama geldi; "İki Kahraman Polisimize alçakça silah sıkan hain, Şanlıurfa Emniyetimizin operasyonu ile ölü ele geçirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı." dedi.
10.03.2022 Gündem
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi
Pandemi raporunun sonuçları açıklandı! Toplumun yüzde 70'i 'şansa' koronaya yakalanmadığını söyledi Türkiye’de pandemi ile geçen 2 yılın mercek altına alındığı, ‘Değişen Hayat; Pandemi ve Türkiye 2020-2022’ araştırma raporunun sonuçları açıklandı. Hazırlanan rapora göre toplum, önlemlerle kademeli normalleşme başlasa da salgının bitmediği; mesafe ve maske alışkanlıklarına belirsiz bir süre daha devam edeceği kanısında. Araştırmada ortaya çıkan en önemli verilerden biri, son dönemde esnetilen tedbirlere rağmen insanların virüse karşı önlem almaktan vazgeçmedikleri. Maske kullanmaya ve ellerini sıklıkla yıkamaya devam eden, mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayan ve toplu taşıma kullanmayanların oranı yüzde 88’i bulurken hiçbir önlem almıyorum diyenlerin oranı ise sadece yüzde 12’de kalıyor. Toplumun yüzde 70’i Kovid-19’a yakalanmadığını söylüyor. Derin görüşmeler de bu veriyi destekliyor. Hastalığa bugüne dek yakalanmamayı aldığı önlemlerle açıklayanlar olduğu kadar şansla, kaderle açıklayanlar da var.
10.03.2022 Gündem
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi...
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi... İstanbul için son dakika açıklaması! İdari izin ve yasak kararı alındı... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklamada bulunarak, "Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir. Motosiklet ve scooterların kullanımı bugün 19.00’dan sonra 2. bir karara kadar yasaklandı. Ulaşımda toplu taşıma araçlarına tercih edelim ve bir önemli uyarı daha, araçlarınızla mutlaka kış lastiği olsun. Acil çağrı merkezimiz de 7/24 sizlerin hizmetinizde. " dedi.
10.03.2022 Gündem
Ukrayna'da yaşayan Türk genci her şeyi anbean kaydetti! 'Bombalar düşüyor. Gözümüzle gördük'
Ukrayna'da yaşayan Türk genci her şeyi anbean kaydetti! 'Bombalar düşüyor. Gözümüzle gördük' Ukrayna'da yaşayan bir Türk genci, market alışverişi sonrası evine gitmek istediği sırada yakınlarındaki bombalama anını görüntüledi. Büyük panik yaşayan ve sığınağa koşan Gürel, "Şu an tahliyemiz belli oldu. Eve gidiyoruz. Bombalar çok şiddetli. Oy oy oy... Özer bombalar düşüyor...Gözümüzle gördük. Evin yakınlarına düştü" diyerek dehşet anlarını anlattı.
28.02.2022 Dünya
ABD'den son dakika Rusya kararı! Yasak geldi...
ABD'den son dakika Rusya kararı! Yasak geldi... ABD, ABD'li şirket ve vatandaşlarının Rusya Merkez Bankası ile işlem yapmasını yasaklıyor. Biden yönetiminden yapılan açıklamada "uzun zamandır planlıyoruz. Şimdi hazırız" denildi. Öte yandan ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan, Ukrayna'yı işgal ettiği için Batı ülkelerinin ağır yaptırımlarına hedef olan Rusya ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde yüzde 20 gerileyeceği tahmininde bulundu.
28.02.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı!
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya resmen duyurdu! İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle Valilik önlem almaya devam ediyor. Kar kalınlığının artmasıyla birlikte trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için önlemler alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'daki hava şartları nedeniyle eğitime ve sınavlara ara verildiğini açıkladı. Peki, Üniversitelerde kar tatili oldu mu? Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İşte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamaları...
24.01.2022 Gündem
İstanbul'da üniversiteler için son dakika tatil kararı
İstanbul'da üniversiteler için son dakika tatil kararı Yoğun kar yağışı sonrası İstanbul'da son dakika kararı. Resmen duyuruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı nedeniyle üniversitelerde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle ara verildiğini açıkladı
23.01.2022 Eğitim
İstanbul'da bir son dakika kararı daha! Motokurye, motosiklet ve elektrikli scooterlara yasak geldi
İstanbul'da bir son dakika kararı daha! Motokurye, motosiklet ve elektrikli scooterlara yasak geldi Yoğun kar yağışı sonrası bir son dakika kararı daha. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı nedeniyle motosiklet ve elektrikli scooterların kullanılmayacağını duyurdu
23.01.2022 Gündem
Yasak geldi! O ilimizde flaş karar, saat 24:00'den sonra...
Yasak geldi! O ilimizde flaş karar, saat 24:00'den sonra... Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Covıd-19’un yeni varyantı olan Omicron’un yayılmasını önlemek amacıyla nikah ve düğün merasimlerine gece yarısından sonra müzik yasağı getirildi.
13.01.2022 Gündem
7 Ocak koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
7 Ocak koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 406 bin 796 Kovid-19 testi yapıldı, 63 bin 214 kişinin testi pozitif çıktı, 157 kişi yaşamını yitirdi.
7.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasak Geldi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasak geldi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.