Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak Trafik cezası, vergi borcu, KYK borcu, olan vatandaşlar için güzel haber geldi. Borcu olan vatandaşların yapılandırmadan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemelerin 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT’ye yapılması gerekiyor. Bu amaçla bu hafta sonu vergi daireleri açık olacak. Ödeme yapacaklar, kısıtlamaya rağmen belgelerini ibraz ederek dışarı çıkabilecek.
27.02.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart...
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart... Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Fakat yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
26.02.2021 Gündem
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart Borcu olan herkesi kapsıyor! Uyarı geldi. Son gün 1 Mart. Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart'a kadar ödemesi gerekiyor.
23.02.2021 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek... Milyonların beklediği haber geldi. Ve değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. SGK prim borcu, köprü ve trafik cezaları, vergi cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçlar 18 taksitle ödenebilecek. Vergi yapılandırması, gelir, kurumlar, katma değer, özel tüketim, motorlu taşıtlar, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileriyle ceza ve gecikme faizlerini de kapsayacak. Başvurular yıl sonuna kadar yapılacak.
17.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri