Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez... Yapı Kredi son dakika olarak açıkladı. Tüm banka müşterilerini ilgilendiren kararın detayları paylaşıldı. Bir ilk gerçekleştiriliyor. Tamamen değişiyor. Bankacılıkta büyük dönüşüm başlıyor. Yapı Kredi ve Gelir İdaresi Başkanlığı, yürüttükleri e-dekont projesiyle kâğıt olarak düzenlenen tüm dekontları elektronik ortama taşıyor. Sektörde bir ilk olan bu geçişle Yapı Kredi’nin gişedeki parasal işlemlerinin de artık ürün sözleşmelerinde olduğu gibi mobil onayla tamamlanabilmesine olanak sağlanacak. Müşterilerin yasal geçerlilik nedeniyle ıslak imzalı olarak basılması gereken dekontların da elektronik olarak kendilerine iletilmesiyle, zaman ve kâğıt tasarrufu sağlanarak sürdürülebilirliğe de katkıda bulunmak hedefleniyor.
7.03.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olan tüm müşteriler...
Yapı Kredi resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olan tüm müşteriler... Yapı Kredi harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Yüzde 40'a varan indirim yapılıyor. Dev banka Aracım+ uygulamasını duyurdu. Ödemeden kasko sigortasına kadar tüm hizmetlere tek bir noktadan kolayca ulaşabiliyor. Aracı olan müşteriler plakasını Yapı Kredi'nin mobil uygulamasına kaydederek bilgileri görüp işlem yapabiliyor ve özel fırsatlardan yararlanabiliyor. Öte yandan kullanıcılar araç kiralamada yüzde 40 indirim avantajından da faydalanabiliyorlar.
28.09.2021 Ekonomi
Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu! Kaldırıldı, artık...
Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu! Kaldırıldı, artık... Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu. Tek tek açıklandı. Dev banka müşterilerine güzel haberi açıkladı. Artık sınır kaldırıldı. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada özel olarak sunulan kampanyadan bahsedildi. Yapı Kredi müşterisi olan KOBİ'lere yönelik duyurulan kampanya kapsamında artık e-Çözümler sistemine ücretsiz geçiş yapabilecek. Böylelikle fatura ve makbuzlarına anında kolaylıkla ulaşabilecekler. Bu uygulama KOBİ’lere önemli avantajlar sunuyor. Öte yandan fatura konusunda sık görülmeye başlanan sahtecilik olaylarına karşı da önemli bir koruma sağlıyor. İşte tüm detaylar...
12.02.2021 Kobi