Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi Bankası

Son dakika Yapı Kredi bankası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yapı Kredi bankası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yapı Kredi bankası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapı kredi bankası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.487 yapı kredi bankası haberi bulunmuştur. Tüm yapı kredi bankası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti Çalışanlara promosyon sürprizi geldi. Ödeme miktarı açıklandı. Hem memur hem de kadrolu işçiler promosyon ödemesinden yararlanacak. Marmaris Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Memur ve kadrolu işçiler 29.550 TL, Personel A.Ş. çalışanları 27.550 TL promosyon alacak.
25.01.2024 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti Moody's'ten Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Moody's Investors Service, Türk bankacılık sistemi için görünümü negatiften durağana yükseltti.
15.08.2023 Ekonomi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi Türkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023 Ekonomi
Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor?
Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor? Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımının yeni sezon kombine yenileme ve satış süreçleri başlıyor. FB’nin  yeni sezon biletleme partneri Mobilet oldu. Tüm kombine yenileme ve satış işlemlerinin yanı sıra günlük maç bileti satış operasyonları Mobilet üzerinden yürütülecek. Peki, Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor?
28.07.2023 Basketbol
Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları! Kızılay yurt dışı, yurt içi kurban bağışı ne kadar 2022, kaç para? Kızılay kurban bağışı bedeli!
Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları! Kızılay yurt dışı, yurt içi kurban bağışı ne kadar 2022, kaç para? Kızılay kurban bağışı bedeli! Kızılay kurban bağış 2022 fiyatları belli oldu. Türk Kızılay, 2022 kurban bedellerini açıkladı. Kızılay yurt dışı, yurt içi kurban bağışı ne kadar 2022, kaç para? Kızılay kurban bağışı…
9.06.2022 Gündem
Yapı Kredi resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor, bankada yeni dönem başlıyor...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor, bankada yeni dönem başlıyor... Bankalarda yeni dönem! Çok önemli bir değişiklik için yeni adım atıldı. Bankalarda hesabı olan milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çalışma saatleri ve günlerine ilişkin yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Bankalar bundan böyle cumartesi günü de açık olacak. Tam gün şeklinde hizmet verilecek. Yapı Kredi, yeni uygulamaya ilişkin ilk pilot banka oldu. Yapı Kredi'nin bir şubesinin cumartesi günü tam gün olarak hizmet verileceği müşterilere duyurulurken, aynı zamanda bütün işlemlerin, normal zamanda yani hafta içi olduğu gibi gerçekleştirileceği belirtildi. Yeni uygulama ile ilgili diğer bankalar da harekete geçiyor.
27.05.2022 Ekonomi
Bankalar cumartesi çalışacak mı? Bankalar hafta sonu çalışıyor mu? Bankalar hafta sonu açık mı?
Bankalar cumartesi çalışacak mı? Bankalar hafta sonu çalışıyor mu? Bankalar hafta sonu açık mı? Bankaların çalışma saatleri değişiyor! Bankalar harekete geçti. Hafta sonu çalışma planı devreye giriyor. Cumartesi günü bankalar tam gün hizmet vermeye hazırlanıyor. Bazı bankalardan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, cumartesi günleri saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlanacağı, şubede tüm bankacılık hizmetlernin normal hafta arası gibi gerçekleşeceği bildirildi. Peki, Bankalar cumartesi çalışacak mı? Bankalar hafta sonu çalışıyor mu? Cumartesi hangi banka açık olacak? İşte detaylar…
27.05.2022 Ekonomi
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor Emeklilere 2.750 TL nakit ödeme yapılacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor. Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. Ödemeler anında hesaplara yatırılıyor. Yapı Kredi emeklilere promosyon ödemesi duyurusunu yaptı. Aylıklarını Yapı Kredi'ye taşıyan emekli müşterilere, maaşlarına göre en düşük 1.650 TL, en yüksek 2.500 TL ödeme yapılacak. Emekliler, bankaya maaşını taşıyan yakınları için de 250 TL nakit ödül kazanacak. Nakit promosyon ödemeleri 3 yıl için peşin olarak yapılacak. Promosyon kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Emekliler, ücretsiz EFT ve havale imkanından faydalanabileceği gibi banka tarafından belirlenen özel indirimlerden de yararlanacak. Banka müşterisi olmayan emekliler, e-Devlet'ten kolayca maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor. Emeklilere 2.750 TL'ye varan promosyon ödemesinin detayları...
11.03.2022 Ekonomi
Emekliler bekliyordu ve belli oldu 3000 TL! Milyonları ilgilendiriyor...
Emekliler bekliyordu ve belli oldu 3000 TL! Milyonları ilgilendiriyor... SSK, Bağkur ve memur emeklisi milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Yapılan zamlarla en düşük memur emekli aylığı 4 bin 175 liraya en düşük SSK, Bağkur aylığı da 2 bin 500 liraya yükseltildi. Emekli maaşlarını en az 2500 olarak düzenleyen, yasa teklifi komisyonda kabul edildi. Milyonlarca emekliye güzel haber de bankalardan geldi. Bankalar emeklilere ödeyecekleri promosyon ücretlerini açıkladı. Maaş karşılığı emeklilere ödenecek promosyon ücretleri 3000 TL'ye kadar çıktı. İşte, İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, Şekerbank, TEB, Ziraat Bankası, Vakfıbank, Ak Bank, ING, Yapı Kredi, Halkbank promosyon ücretleri...  
8.01.2022 Emekli
17 bin lira alacaklar! Ödemeler iki kez yapılacak, rekor tutar, tüm çalışanlar...
17 bin lira alacaklar! Ödemeler iki kez yapılacak, rekor tutar, tüm çalışanlar... Rekor promosyon ödemesi! Tek seferde 8 bin 500 lira verilecek. Toplam iki ödemede tamamlanacak. Bankalar promosyon için adeta yarış halindeydi. İhale sonuçlandı. Yapı Kredi Bankası, Vakıflar Bankası, İş Bankası ve Akbank'ın yarıştı. İhaleyi en yüksek teklifi veren Vakıflar Bankası kazandı. İhale ile rekor bir kazanım elde eden DHMİ çalışanları 17 bin lira maaş promosyonu alacak.
9.11.2021 Çalışma Hayatı
Yapı Kredi resmen duyurdu! Tüm müşterilerini ilgilendiriyor...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Tüm müşterilerini ilgilendiriyor... Yapı Kredi bankası duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Maliyetleri en aza indiriyor. ATM’ye göre yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Tüm Türkiye’de başlıyor. Yapı Kredi, kısa süre önce DN SeriesTM ATM’leri kullanıma sunarak, sektördeki en son self-servis teknolojisine yükselttiğini duyurdu.
22.10.2021 Ekonomi
Altında flaş gelişme! 533 bin lira...
Altında flaş gelişme! 533 bin lira... Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Altına yatırım yapanlar ve altın alacakların yakından takip ettiği oranlar açıklandı. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda standart altının kilogramı 533 bin liraya çıktı.
20.10.2021 Ekonomi
Emeklilerin hesabına 1.750 TL yatırılıyor! Geri ödemesiz, yıl sonuna kadar...
Emeklilerin hesabına 1.750 TL yatırılıyor! Geri ödemesiz, yıl sonuna kadar... Emeklilere güzel haber. Maaş hesaplarına 1.750 TL yatırılıyor. 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli. Başvuru yapan emeklilerden herhangi bir şart talep edilmiyor. Maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan tüm emekliler yararlanıyor. İşte detaylar...
3.10.2021 Ekonomi
Akbank, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA duyurdu! Yeni faiz oranları...
Akbank, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA duyurdu! Yeni faiz oranları... Bankada parası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar da tek tek duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Halkbank, Garanti, Akbank gibi bankaların ihtiyaç, konut, taşıt kredi faiz oranlarında değişiklik yapıldı. İşte bankaların yeni faiz oranları...
24.04.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Büyük fırsat, imzalar atıldı bir ilk...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Büyük fırsat, imzalar atıldı bir ilk... Yapı Kredi Leasing resmen duyurdu. Kredi müjdesi geldi. İmzalar atıldı ve bir ilk gerçekleşti. İki yeni kredi anlaşması yapıldı. Salgından etkilenen, yatırım ve işletme kredisi ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan KOBİ'lere kredi fırsatı sunulacak. Krediler 'Acil Durum Şirket Desteği Kredisi' ve 'Kayıtlı İstihdam Yaratma Kredisi' olarak devreye alındı. Detaylar açıklandı. Öte yandan Yapı Kredi Leasing, sektöründe bu kredileri kullanan ilk kurum oldu.
22.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank resmen duyurdu! Faiz oranları değişti
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank resmen duyurdu! Faiz oranları değişti Kredi çekecek herkesi ilgilendiriyor. Banklar tek tek açıkladı. Faiz oranları değişti. Kredi çekecek herkes kredi faizlerindeki son durumu merak ediyordu. Faiz oranlarının daha düşük olması sebebiyle kredi çekmek isteyenlerin ilk tercihi kamu bankaları oluyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA ve diğer bankaların ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi faiz oranlarındaki son durum belli oldu. İşte ihtiyaç, konut ve taşıt kredisinde en güncel faiz oranları...
20.04.2021 Ekonomi
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri…
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri… Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Finansbank, Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası ve diğer bankaların müşterileri bankalar saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Sorularına yanıt arıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında banka çalışma saatleri yeniden değişti. Milyonlarca vatandaşa hizmet veren bankaların yeni çalışma saatleri müşterileri tarafından sorgulanıyor.
15.04.2021 Gündem
Halkbank, DenizBank, Ziraat Bankası ve Yapı Kredi resmen duyurdu! 2,5 yıl ödemesiz...
Halkbank, DenizBank, Ziraat Bankası ve Yapı Kredi resmen duyurdu! 2,5 yıl ödemesiz... Halk Bankası, DenizBank, Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası harekete geçti. Aylardır beklenen imzalar atıldı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile bankalar arasında finansal yeniden yapılandırma sözleşmesi imzalandı. Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın "Umarım ülkemiz için en doğrusunu yaptık, hayırlı uğurlu olsun" dedi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Toplam 8,4 milyar liraya ulaşacak finansman paketini hayata geçiriyoruz. 2,5 yıllık bir ödemesiz dönem olacak" dedi. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan da yoğun bir çalışma göstererek süreci yürüttüklerini belirtti.
20.03.2021 Ekonomi
Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu! Kaldırıldı, artık...
Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu! Kaldırıldı, artık... Yapı Kredi yeni kararı resmen duyurdu. Tek tek açıklandı. Dev banka müşterilerine güzel haberi açıkladı. Artık sınır kaldırıldı. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada özel olarak sunulan kampanyadan bahsedildi. Yapı Kredi müşterisi olan KOBİ'lere yönelik duyurulan kampanya kapsamında artık e-Çözümler sistemine ücretsiz geçiş yapabilecek. Böylelikle fatura ve makbuzlarına anında kolaylıkla ulaşabilecekler. Bu uygulama KOBİ’lere önemli avantajlar sunuyor. Öte yandan fatura konusunda sık görülmeye başlanan sahtecilik olaylarına karşı da önemli bir koruma sağlıyor. İşte tüm detaylar...
12.02.2021 Kobi
Google'da doodle olan Gravür sanatçımız Aliye Berger kimdir? Aliye Berger'i 117. yaş gününde Google unutmadı!
Google'da doodle olan Gravür sanatçımız Aliye Berger kimdir? Aliye Berger'i 117. yaş gününde Google unutmadı! Türkiye’nin ilk kazıma ve oyma gravür sanatçılarından Aliye Berger, 117. yaş gününde Google'da Doodle oldu. Google tarafından hatırlanan Aliye Berger kimdir? Gravür nedir, nasıl yapılır?
24.12.2020 Gündem
Finansbank kararı resmen duyurdu! Hesabı olanlar...
Finansbank kararı resmen duyurdu! Hesabı olanlar... Finansbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Salgın sebebiyle birçok tedbir alındı, bankaların çoğunda hizmet saatlerinde değişikliğe gidildi. Bu bankalardan biri de Finansbank oldu. Açıklamada hizmet saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. İşte bankaların duyuruları ve güncel mesai saatleri...
16.12.2020 Ekonomi
Faizsiz kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz, resmen duyuruldu...
Faizsiz kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz, resmen duyuruldu... Faizsiz ve bir yıl boyunca ödemesiz kredi müjdesi geldi. Resmen duyuruldu 100 bin liraya kadar kredi kullanılabilecek. Bir senenin sonunda ise 24 ay boyunca 3'er aylık periyotlarla ödemeler yapılacak. Detaylar belli oldu Bankalar da açıklandı. Denizbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Türk Ekonomi Bankası ile Yapı Kredi Bankası'ndan alınacak. KOSGEB tarafından İzmir'de depremzede esnafa kredi desteği sağlanacak.
11.12.2020 Ekonomi
Yapı Kredi bankası duyurdu! Yeni dönemde...
Yapı Kredi bankası duyurdu! Yeni dönemde... Koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma saatlerinde düzenlemeye gidilmesiyle birlikte kamu ve özel bankalar da çalışma saatleri ve aldıkları önlemleri açıkladı. Yapı Kredi koronavirüs önlemleri kapsamında hem müşterilerinin hem de çalışanların sağlığını korumak amacıyla önemli bir karar aldı. Peki, Yapı Kredi çalışma saatleri değişti mi? Yapı Kredi banka işlemleri nasıl yapılacak? Yapı Kredi günlük nakit çekim limiti değişti mi? Yapı Kredi kredi başvuruları ertelendi mi? İşte Yapı Kredi kapatılan şubelerin listesi...
2.12.2020 Ekonomi
Bankaların çalışma saatleri değişti mi? Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankaların mesai saatleri!
Bankaların çalışma saatleri değişti mi? Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bankaların mesai saatleri! Koronavirüs vaka artışlarının önüne geçmek ve salgının yayılımını azaltmak amacıyla hükümet bir dizi yeni önlemi devreye aldı. Kabine toplantısında alınan yeni koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı, kamu mesai saatlerinin yeniden düzenlenmesi ve 65 yaş üstü ile 20 yaş altı için toplu ulaşımda yasak gibi pek çok alanla ilgili yeni kararlar alındı. İçişleri Bakanlığı da alınan kararların 2 genelge ile duyurdu. Peki, Bankaların çalışma saatleri değişti mi? Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Yapı Kredi, Denizbank ve diğer bankaların çalışma saatleri...
6.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yapı Kredi Bankası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapı kredi bankası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.