Yalçın Topçu

Yalçın Topçu

Son dakika yalçın topçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yalçın topçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yalçın topçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalçın Topçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalçın topçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 yalçın topçu haberi bulunmuştur. Tüm yalçın topçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'dan çağrı yapan Ukraynalı kadınlar: Erdoğan Putin'le konuşabilecek tek güç
İstanbul'dan çağrı yapan Ukraynalı kadınlar: Erdoğan Putin'le konuşabilecek tek güç  Rusya'nın saldırıları altında bulunan Ukrayna'nın Mariupol şehrinde mahsur kalan bazı askerlerin eşleri ve anneleri, ikinci kez destek çağrısında bulundu. Eşi için yardım bekleyen Natalia Zarytska, neden sadece Türkiye'den yardım çağrısı yaptıkları sorulduğunda "Türkiye Cumhurbaşkanı uluslararası çapta önemli bir lider. Putin'le konuşabilecek tek güç olarak nitelendiriyoruz" dedi.
20.05.2022 Gündem
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Özbekistan'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı
Özbekistan'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 15 Temmuz'da Türk milletinin alışık olduğu kahramanlık destanlarından birini daha yazdığını belirterek, "7 düvel piyonlarından evvel, 7 düvele karşı duruş bizzat Çanakkale'de dedelerimiz tarafından yapıldı. Aynı duruşu Sakarya'da Dumlupınar'da yine dedelerimiz, Selanikli Mustafa Kemal'in arkasında durarak yaptı. Bu sefer, torunları olan bizler, aynı duruşu 15 Temmuz'da Rizeli uzun adam Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durarak yaptık" dedi.
16.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: Yargı 31 Mart’taki milli irade gaspına suçüstü yaptı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: Yargı 31 Mart’taki milli irade gaspına suçüstü yaptı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Yargı 31 Mart seçimlerinde İstanbul’da sandıklarda milli irade gaspı yapanlara suçüstü yapmış, milletin hukuku ve siyasi iradesi korunmuştur” dedi.
18.05.2019 Siyaset
Yalçın Topçu Bişkek'te ebru sergisi açtı
Yalçın Topçu Bişkek'te ebru sergisi açtı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu "Ata yurdumuz Kırgızistan’da buradan götürdüğümüz ebrû sanatını anayurdumuz Anadolu’dan getirip sergilemede ve tanıtmada emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
24.04.2019 Kültür Sanat
Yerli Düşünce Derneği 31 Mart seçimlerini değerlendirdi
Yerli Düşünce Derneği 31 Mart seçimlerini değerlendirdi 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’na desteklerini açıklayan Yerli Düşünce Derneği geride bırakılan seçimler ve sonrasında oluşan ortamla ilgili bir toplantı düzenledi.Toplantıya YDD Onursal Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, YDD Genel Başkanı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, dernek yönetimi ve gazeteciler katıldı.
4.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu: Mutlaka hesap verecekler!
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu: Mutlaka hesap verecekler! ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail’in Golan Tepeleri üzerinde egemenliğini tanıyan başkanlık kararını imzalamasına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, “Önce kendi halklarına, sonra bütün iyi insanlara, sonrasında mutlaka Allah’a hesap vereceklerdir” dedi.
27.03.2019 Siyaset
Yalçın Topçu, Almatı'da Cumhuriyet'in 95. yıl dönümü kutlamasına katıldı
Yalçın Topçu, Almatı'da Cumhuriyet'in 95. yıl dönümü kutlamasına katıldı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kazakistan’ın Almatı şehrinde Türkiye Başkonsolosluğunun Cumhuriyet’in 95. yıl dönümü kutlamasına katıldı.
31.10.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu'dan Kaşıkçı açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu'dan Kaşıkçı açıklaması Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili, “Türkiye'nin bu olayı takibi bütün dünyaya parmak ısırttı, bunu hep beraber gördük. Önümüzdeki kısa bir dönemde bunun arkası önü her tarafı ile aydınlanacak" dedi.
23.10.2018 Gündem
İnsanlığın yeniden ‘Nizam ve Merhamet Medeniyeti’ ile buluşmasını sağlamalıyız
İnsanlığın yeniden ‘Nizam ve Merhamet Medeniyeti’ ile buluşmasını sağlamalıyız Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Kazakistan Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenen etkinlikte konuştu. Topçu, "İnsanlığın 'Nizam ve Merhamet Medeniyeti' ile buluşmasını sağlamalıyız" dedi.
16.10.2018 Siyaset
"Her zaman Kıbrıs Türkünün yanında durmaya devam edeceğiz"
"Her zaman Kıbrıs Türkünün yanında durmaya devam edeceğiz" Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’yu makamında kabul etti. Ziyaret sırasında Bakan Ataoğlu’na KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü, Bakanlık Müsteşarı İsmet Esenyel, Özel Kalem Müdürü Türker Yüksel ve Çevre Koruma Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı eşlik etti.
12.10.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu'nun yazısı Kazakistan'da yayımlandı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu'nun yazısı Kazakistan'da yayımlandı Kazakistan'ın başkenti Astana’da 6.'sı düzenlenen “Semavi ve Geleneksel Dinler Liderleri Kongresi” için Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun kaleme aldığı “Dünya Barışında Dinlerin Yeri ve İnsanlık Ahlakı” başlıklı yazısı Kazakistan Devleti resmi yayın gazetesinde yayımlandı.
10.10.2018 Gündem
Topçu : Siyasetin çöplüğünde yerinizi alırsınız
Topçu : Siyasetin çöplüğünde yerinizi alırsınız Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, siyasetin bir ucundan diğer ucuna geçişlerle ilgili gelen bir soru üzerine ”abidik gubidik” siyaset içinde itibarsız bir şekilde; üç vakti bile tamamlama garantinizin olmadığı bir ömürde bir de bakarsınız ki siyasetin çöplüğünde yerinizi alırsınız” dedi.
7.05.2018 Siyaset
Topçu, Yazıcıoğlu'nu bu sözlerle andı
Topçu, Yazıcıoğlu'nu bu sözlerle andı Muhsin Yazıcıoğlu sevenlerinin, arkadaşlarının ve dünyanın dört bir yanından öğrencilerin katılımıyla Yerli Düşünce Derneği’nin düzenlediği programda anıldı.
28.03.2018 Gündem
Yalçın Topçu: Terör yuvalarını yok etmek görevimizdir
Yalçın Topçu: Terör yuvalarını yok etmek görevimizdir Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Azerbaycanlı ve Kosovalı heyetleri kabulünde konuştu.
24.03.2018 Gündem
26 yıl önce yaşanan vahşet Hocalı!
26 yıl önce yaşanan vahşet Hocalı! Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında 63’ü çocuk 613 masum insan katledilmişti. Ermeni askerlerin başındaki isimlerden biri şimdiki Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan’dı... Vahşetin tanıkları “Bizim kabuk bağlamayan yaramız var. Her gün, her saat kanıyor” diyor...
25.02.2018 Gündem
'Darbe olsaydı Erdoğan'ın koltuğuna o isim oturacaktı'
'Darbe olsaydı Erdoğan'ın koltuğuna o isim oturacaktı' Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu 15 Temmuz gecesi ile ilgili olarak daha önce hiç bilinmeyen gerçekleri anlattı. Topçu, darbe olsaydı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koltuğuna Muhafız Alay Komutanı Muhsin Kutsi Barış'ın oturacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Reina'nın içi ilk kez görüntülendi
Reina'nın içi ilk kez görüntülendi CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı Yalçın Topçu'nun ziyareti sırasında terör saldırısı sonrası Reina'nın içi ilk kez görüntülendi.
29.09.2021 Gündem
Türkçe öğretmeni Polat Alemdar!
Türkçe öğretmeni Polat Alemdar! Astana’da düzenlenen Türk Filmleri Haftası’nda 5 film gösterildi. Kazak vatandaşların, 'Kurtlar Vadisi' dizisi sayesinde Türkçe öğrendiklari ortaya çıktı. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Astana Program Koordinatörü Ali İhsan Çağlar, "Burada 15 yıldır Türkçe öğretmeye çalışıyoruz. Ancak bizim aldığımız mesafeyi bakıyoruz 'Polat Alemdar' daha çabuk halletmiş durumda" dedi.
26.12.2016 Magazin
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu Kazakistan'da
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu Kazakistan'da Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kazakistan'da yapılacak Suriye görüşmelerinin Suriye ve Irak'ta güvenlik ve refahın getirilmesine, bu coğrafyalarda Batılı emperyalistlerin döktüğü kanın durmasına vesile olmasını umduğunu söyledi.
17.06.2021 Dünya
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
Sevdiğinin böbreğiyle hayata tutundu
Sevdiğinin böbreğiyle hayata tutundu Ankara'da böbrek yetmezliği nedeniyle organ nakli olmayı bekleyen Çankaya Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Mertcan Kirişçioğlu, eşinin bağışladığı böbrekle hayata tutundu.
7.05.2016 Yaşam
"Ermeni kuvvetleri kayıtsız, şartsız, derhal Azerbaycan  topraklarını terk etmelidir"
"Ermeni kuvvetleri kayıtsız, şartsız, derhal Azerbaycan topraklarını terk etmelidir" Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçiliğine yaptığı ziyarette, "Ermeni kuvvetleri kayıtsız, şartsız, derhal Azerbaycan topraklarını terk etmelidir." dedi.
29.09.2021 Gündem
'TBMM'de soykırım olarak kabul edilmeli'
'TBMM'de soykırım olarak kabul edilmeli' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Topçu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
Kahreden bekleyiş
Kahreden bekleyiş 28 canımızı yitirdiğimiz saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazelerini teslim almak için Adli Tıp Kurumuna gelen yakınların bekleyişi yürek yaktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalçın Topçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalçın topçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.