Yalçın Akdoğan

Yalçın Akdoğan

Son dakika Yalçın Akdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yalçın Akdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yalçın Akdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalçın Akdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalçın akdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.026 yalçın akdoğan haberi bulunmuştur. Tüm yalçın akdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: Yıl içinde hizmete sunulacak
Bakan Kurum müjdeyi duyurdu: Yıl içinde hizmete sunulacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen iftar programına katılarak Gölbaşı için yeni müjdeler verdi. İlçe sınırları içinde ikinci millet bahçesini yıl içinde tamamlayacaklarını belirten Bakan Kurum, “Ankara’mızın merkezinde 109 bin metrekarelik alanda Saraçoğlu projesini kazandıracağız.” dedi. Altındağ Belediye binasının yıkılarak yerine meydan yapılacağını ve yıl içinde Ankaralıların hizmetine sunulacağını bildiren Kurum, Gölbaşı için kurdukları ve hayata geçirmeyi planladıkları hayali de açıkladı.
16.04.2022 Ekonomi
İş insanı Ahmet Kalyoncu, son yolculuğuna uğurlandı
İş insanı Ahmet Kalyoncu, son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu (77), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
4.02.2022 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü!
PKK'lı terörist Mazlum Tekdağ öldürüldü! Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışanak’ın HDP’deki yakın çalışma arkadaşı Mazlum Tekdağ operasyonla yok edildi. Tekdağ terörden hapis cezası alınca kaçtığı Kandil’deki yerini İHA’lar belirledi. F-16’ların nokta atışı PKK’lı teröristin sonu oldu. PKK'nın Mazlum Tekdağ'ın ölümünü 8 ay gizlediği de ortaya çıktı.
30.06.2020 Gündem
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Volkswagen talimatı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Volkswagen talimatı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otomotiv devi Volkswagen'in, 943,5 milyon lira sermayeyle Manisa merkezli Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi kurması hakkında açıklama yaptı. Yatırımın Türkiye açısından önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti kurmaylarının arabalarının Audi'den Volkswagen Passat'a çevrilmesi talimatını verdi. Erdoğan ayrıca, kamuda Passat kullanılmasına özen gösterilmesi gerektiğini belirtti.
4.10.2019 Gündem
Yalçın Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Danışmanı oldu
Yalçın Akdoğan, AK Parti Genel Başkan Danışmanı oldu AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı oldu.
2.10.2019 Siyaset
Ali Koç'un da aralarında bulunduğu iş insanlarını böyle dolandırmış
Ali Koç'un da aralarında bulunduğu iş insanlarını böyle dolandırmış Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve bazı iş adamlarının da aralarında bulunduğu 9 kişiyi, kendisini dönemin Cumhurbaşkanlığı genel sekreteri, Başbakan yardımcısı ve milletvekili olarak tanıtıp ihtiyaç sahibi kişilere yardım topladıklarını söyleyerek dolandırdığı iddia edilen şüpheliye dava açıldı. İddianamede, şüpheli S.Y.’nin ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan 90 yıla kadar hapsi istendi.
27.02.2019 Gündem
TBMM Başkanı Yıldırım İstanbul'da Çamlıca Camisi'nde inceleme yaptı
TBMM Başkanı Yıldırım İstanbul'da Çamlıca Camisi'nde inceleme yaptı TBMM Başkanı Binali Yıldırım, inşaat çalışmalarında sona yaklaşılan Çamlıca Camisi'nde inceleme yaptı.
20.08.2018 Siyaset
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu!
Son dakika: AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu! Ak Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. 50 kişilik listede 29 yeni isim var. Listede 42 milletvekili 15 kadın üye yer alıyor.Listedeki en genç isim 21 yaşındaki Hatice Merve Tatar oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 1380 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. AK Parti'de yeni seçilen MKYK'nin ilk toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde bugün yapılacak. Öte yandan, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi'ndeki tüzük değişikliği ile 24 Haziran seçimlerinde yapılan siyasi parti seçim ittifakı tüzüğe girdi.
18.08.2018 Siyaset
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: O gece kanı bizimkinden farklı mahluklarla çatıştık
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: O gece kanı bizimkinden farklı mahluklarla çatıştık İçişleri Bakanı Soylu, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "Biz o gece nüfus kağıdı bizimle aynı ama kanı bizimkinden farklı mahluklarla, kanı bozuklarla çatıştık." dedi.
15.07.2018 Gündem
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
Kurtulmuş açıkladı: 10'uncu ülke olduk
Kurtulmuş açıkladı: 10'uncu ülke olduk Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeşilköy'deki CNR EXPO Fuar Merkezi'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılış törenine katıldı.
11.03.2018 Gündem
İstanbul Emniyeti Hasdal’a taşınacak
İstanbul Emniyeti Hasdal’a taşınacak Vatan Caddesi’ndeki emniyet müdürlüğünün taşınacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hasdal’da yeni emniyet külliyemizi inşa edeceğiz. Burası, çok daha farklı hizmetlerin verileceği bir imkana sahip olacak” dedi
25.08.2017 Siyaset
Eski bakanlarla referandum mesaisi
Eski bakanlarla referandum mesaisi Başbakan Yıldırım, AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla halk oylaması çalışmalarını masaya yatırdı
29.09.2021 Gündem
HDP'li 3 vekile hapis istemi
HDP'li 3 vekile hapis istemi Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, HDP Diyarbakır milletvekilleri Çağlar Demirel, İdris Baluken ve İmam Taşçıer hakkında 3 ayrı suçtan 10 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezası istemiyle dava açıldı
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan, Kalın'a 'Çin' esprisi: Artık köşeyi dönersin
Erdoğan'dan, Kalın'a 'Çin' esprisi: Artık köşeyi dönersin Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın'ın kitabı 'Ben, öteki ve ötesi' Çince'ye çevrildi. Bunu öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kalın'ı görünce espriyi patlatmış.
29.09.2021 Gündem
Yalçın Akdoğan'dan çok sert sözler
Yalçın Akdoğan'dan çok sert sözler AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan FETÖ'ye ilişkin olarak, "Bu örgüte habis ur, zombi, istihbarat ve şer şebekesi diyen, tabiri caizse bu FETÖ vampirinin göğsüne yağlı kazığı sokan benim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Yalçın Akdoğan: Bazı hareketler vardı
Yalçın Akdoğan: Bazı hareketler vardı Akdoğan NTV canlı yayınına katıldı. Akdoğan," AK Parti'yi devirmeye yönelik hareketler vardı. " dedi
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı sözler: Eğer böyle devam  ederse...
Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı sözler: Eğer böyle devam ederse... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanının, muhtarlarla yaptığı toplantıda, Lozan Anlaşması'nı bizim tarihimize uygun olmayan bir dille eleştirmesini ben içime sindiremiyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ nokta verdi DAEŞ Kilis’i vurdu
FETÖ nokta verdi DAEŞ Kilis’i vurdu Kahraman astsubay Halisdemir’in öldürdüğü FETÖ’nün generali Semih Terzi’nin, görev yaptığı Suriye sınırında tam 6 ay boyunca DAEŞ’e koordinatlar verip Kilis’i bombalattığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kaçın mesajı Gülen’den
Kaçın mesajı Gülen’den FETÖ’nün 25 Aralık soruşturması kapsamında usulsüz dinleme yapmasına ilişkin eski savcı Muammer Akkaş, hakimler Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, Gülen’den talimat alan şüphelilerin hükümeti devirmeyi amaçladıkları belirtildi.
29.09.2021 Gündem
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı
'Haramzade ve Başçalan'ın arkasından hakimler ve savcılar çıktı 25 Aralık iddianamesine göre, Twitter'da, Fuatavni hesabından sonra en popüler hesaplar olan Başçalan ve Haramzade hesaplarını hakimler ve savcıların kullandığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi
25 Aralık savcısı ve hakimleri hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi 25 Aralık soruşturması kapsamında dinlenen siyasetçiler ve işadamlarının şikayeti üzerine, bu soruşturmanın savcısı Muammer Akkaş ve dinleme kararlarını imzalayan dönemin hakimleri Süleyman Karaçöl ve Menekşe Uyar hakkında iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Akdoğan: Bizi asmakla kalmazlardı
Akdoğan: Bizi asmakla kalmazlardı AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan: Bu müdahale başarılı olsaydı, sadece bizleri asmakla kalmazlardı. Gelecek kuşaklar kaybolurdu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalçın Akdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalçın akdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.