Yalan Dünya

Yalan Dünya

Son dakika Yalan Dünya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yalan Dünya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yalan Dünya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalan Dünya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalan dünya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.854 yalan dünya haberi bulunmuştur. Tüm yalan dünya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Gonca Vuslateri’nin İbrahim Tatlıses açıklamaları dikkat çekti! Evinde sinir krizi geçirdim!
Gonca Vuslateri’nin İbrahim Tatlıses açıklamaları dikkat çekti! Evinde sinir krizi geçirdim! 'Canım Ailem', 'Yalan Dünya' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri, Sibel Arna’nın YouTube programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, İbrahim Tatlıses'le ilgili anlattıkları dikkat çekti.
15.12.2023 Magazin
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Gonca Vuslateri: Üniversite harcını ödemem imkansızdı
Gonca Vuslateri: Üniversite harcını ödemem imkansızdı 'Yalan Dünya' dizisinde hayat verdiği 'Vasfiye Teyze' karakteriyle hafızalarda yer eden Gonca Vuslateri, çocukluk ve üniversite dönemlerini anlatırken, doktor olma isteğinden de bahsetti.
5.10.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı?
Seda Fettahoğlu kimdir (oynadığı diziler), neden öldü? Çocuklar Duymasın yıldızı Seda Fettahoğlu kaç yaşında öldü, evli mi, çocuğu var mı? İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. Fettahoğlu'nun cenazesi Beyoğlu'nda bir parkta bulundu. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı. Seda Fettahoğlu Çocuklar Duymasın, Yalan Dünya, Doktorlar yapımlarında da yer almıştı. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, ölüm nedeni belli oldu mu, kaç yaşında ve neden öldü? Oyuncu Fettahoğlu evli mi, çocuğu var mı?
28.09.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler'den pahalılığa çözüm: Sevgilisiyle halk plajına gitti
Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler'den pahalılığa çözüm: Sevgilisiyle halk plajına gitti Yalan Dünya'da oynadığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle ününe ün katan Hakan Meriçliler, sevgilisiyle görüntülendi. Bodrum'un pahalı beachleri yerine halk plajında görüntülenen Meriçliler, kız arkadaşıyla birlikte denizin tadını çıkardı.
16.08.2023 Magazin
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele yürüyüşte
Hakan Meriçliler, İspanyol sevgilisiyle el ele yürüyüşte 2012-2014 yılları arasında yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle adından söz ettiren Hakan Meriçliler, önceki gün İspanyol sevgilisi ile Bebek’te görüntülendi.
19.04.2023 Magazin
Sarp Apak: Can kayıplarımız var
Sarp Apak: Can kayıplarımız var Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri afet bölgesindeki insanlar için kolları sıvayan oyuncu Sarp Apak, önceki akşam eşi Bengisu Uzunöz ve oğlu Güney Apak ile birlikte Armutlu'daki bir mekan çıkışında görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Can kayıplarımız var" ifadelerini kullandı.
2.03.2023 Magazin
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl?
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? Yaşamını ABD'de sürdüren şarkıcı Gökhan Özen, kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Özen, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini söyledi. Peki, Gökhan Özen kaç yaşında, kimdir, nereli, son hali nasıl? Gökhan Özen’in sağlık durumu nasıl?
19.12.2022 Televizyon
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz!
Gülse Birsel: Kadın komedyen konusunda Amerika'dan daha iyiyiz! Hem senaryosunu yazdığı hem oyuncu kadrosunda yer aldığı ve dijital bir platformda yayınlanacak olan komedi türündeki filmin çekimlerini tamamlayan Gülse Birsel, önceki gün bir yılbaşı etkinliğine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelerek kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Birsel, meslektaşı Birce Akalay'ın "Kadın mizahına ihtiyacımız var" sözleriyle ilgili konuştu.
18.12.2022 Magazin
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz!
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz! 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçileriyle paylaştı.
13.06.2022 Magazin
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı! Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif vefatının 20. yılında anılıyor. 'Deli miyim ben', 'Çeşmi siyahım', 'Mevlam gül diyerek', 'Oy bizim eller', 'Mamudo' ve 'Dom dom kurşunu' gibi türküleriyle tanınan Aşık Mahzuni Şerif, ardında 453 plak, 58 kaset bıraktı. Peki, Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif ne zaman öldü? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
16.05.2022 Kültür Sanat
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi…
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi… Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünde Leyla’nın Efe ile evlenmeye karar vermesi ve Kılıç ile Çetin’in sert kavgası damga vurdu. Kartal ve Efe’nin damatlık baktığı sırada karşılarına Kılıç’ın çıkması heyecanı  arttırdı. Üç Kuruş'a ise Kılıç Hicar karakteri ile dahil olan Necip Memili’nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Kılıç Hicaz'ı oynayan Necip Memili kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi?
4.04.2022 Televizyon
Dream Türk ve Radyo D’de konuk yağmuru…
Dream Türk ve Radyo D’de konuk yağmuru…   Sevilen radyo kanalı Radyo D ve müzik kanalı Dream Türk müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor…
1.03.2022 Televizyon
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor!
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor! İki yıl önce Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, baba olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu, eşine, "Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olmuştuk, bugünkü doğum gününde nerdeyse anne-babayız" diye seslendi.
4.10.2021 Magazin
Boğazın sultanı!
Boğazın sultanı! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk Müziği’nin başarılı ismi Seda Sayan’ı ağırladı.
19.09.2021 Magazin
Gülse Birsel yeni dizi müjdesi!
Gülse Birsel yeni dizi müjdesi! Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yeni bir dizi projesi yazmaya başladığını sosyal medyadan açıkladı.
10.09.2021 Magazin
Cimilli İbo kimdir? Rizeli ünlü sanatçı Cimilli İbo kaç yaşındaydı?
Cimilli İbo kimdir? Rizeli ünlü sanatçı Cimilli İbo kaç yaşındaydı? Böbrek yetmezliği hastalığıyla boğuşan Cimilli İbo'dan (İbrahim Özer'den) acı haber geldi. Rizeli ünlü müzisyen Cimilli İbo'nun, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Cimilli İbo (İbrahim Özer) kimdir? Cimilli İbo neden öldü? Cimilli İbo kaç yaşındaydı? İşte Cimilli İbo hayatı!
16.08.2021 Gündem
Cimilli İbo kimdir? Cimilli İbo neden öldü?
Cimilli İbo kimdir? Cimilli İbo neden öldü? Geçtiğimiz günlerde böbrek yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Cimilli İbo yaşamını yitirdi.
16.08.2021 Magazin
Hakan Meriçliler'in arabası yolda kaldı! Gün boyu çekici bekledi
Hakan Meriçliler'in arabası yolda kaldı! Gün boyu çekici bekledi 2012-2014 yılları arasında yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay Koçtuğ' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçliler, Bodrum'da klasik arabasıyla yolda kaldı.
17.07.2021 Magazin
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri!
Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? Berker Güven dizileri ve kariyeri! Zalim İstanbul, Vatanım Sensin ve Alev Alev dizisinde oynayan Berker Güven ile Nihal Yalçın arasındaki aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Gümüşlükte objektiflere yakalanan Nihal Yalçın ve Berker Güven arasındaki yaş farkı olay oldu. Peki, Berker Güven kaç yaşında? Nihal Yalçın'ın sevgilisi Berker Güven kimdir? İşte Berker Güven biyografisi!
15.07.2021 Gündem
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı!
Gülse Birsel’den yeni dizi kararı! Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ile Aile Arasında isimli sinema filmine de imza atan Gülse Birsel, uzun zamandır yeni bir proje üretmiyor. Senaryolarını yazdığı dizilerle ekrana damgasını vuran bir isim olan Gülse Birsel, unutulmayan, fenomen haline dönüşen pek çok karaktere de imza attı.
20.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yalan Dünya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalan dünya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.