Yakın Arkadaş

Yakın Arkadaş

Son dakika yakın arkadaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yakın arkadaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yakın arkadaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakın Arkadaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakın arkadaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.934 yakın arkadaş haberi bulunmuştur. Tüm yakın arkadaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz
Demet Şener ve Özge Ulusoy'da samimi açıklamalar: Sık sık dedikodu yapıyoruz Yakın arkadaş olan Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'nda bir güzellik merkezinde objektiflere yansıdı. Birlikte bakım yaptırmaya gelen ünlü modeller, keyifli halleri ve şık kombinleri ile dikkat çekti.
29.11.2023 Magazin
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik Demek Akalın yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'nın yorumlarına sinirlendi. Şarkıcı Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna kızan ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
22.09.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı!
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı! Rol aldığı dizilerin yanı sıra güzelliğiyle de gözleri üzerine çeken Birce Akalay, yaz sezonunu arkadaşlarıyla birlikte açtı. Birce Akalay ilk olarak makyajsız halini ardından ise bikinili karesini yayınladı.
27.06.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda!
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda! Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, cumartesi gecesi çapkınlık turuna çıktı. İki yakın arkadaş, sabaha karşı saat 05.00’te Etiler trafiğinde objektife yansıdı.
17.04.2023 Magazin
Genç kızın gizemli sonu! Çıplak ayakla sokakta kameraya yakalandı, şarj aleti detayı
Genç kızın gizemli sonu! Çıplak ayakla sokakta kameraya yakalandı, şarj aleti detayı Karabük'te Filyos Çayı'nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümündeki sır perdesi henüz aralanmadı. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, Dinabongho’nun son görüntüleri ortaya çıktı. Evinin olduğu sokaktaki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Dinabongho’nun gece saatlerinde çıplak ayak, sokakta koştuğu görüldü. İşte haberin detayları...
4.04.2023 Gündem
Jorge Jesus Mertens'in kankasını transfer ediyor! Piyasa değeri tam 30 milyon euro
Jorge Jesus Mertens'in kankasını transfer ediyor! Piyasa değeri tam 30 milyon euro Devre arası transfer döneminde 3 futbolcuyu (Emre Demir, Oosterwolde, Samet Akaydın) renklerine bağlayan Fenerbahçe'de çalışmalar tam gaz devam ediyor. Hücum hattını zenginleştirmek için kolları sıvayan Sarı Lacivertli yönetim piyasa değeri 30 milyon euro olan yıldızı gözüne kestirirken, oyuncunun milli takımdan Mertens ve Batshuayi gibi isimlerle yakın arkadaş olması dikkatlerden kaçmıyor.
27.02.2023 Fenerbahçe
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı!
Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel'i hedef aldı! Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak 11 Mayıs 2022'de Burcu Kıratlı'dan boşanan Sinan Akçıl ile single çıkarmıştı. Kalaycıoğlu, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Aleyna, Survivor'da küstüğü Ayşe Yüksel hakkında "O kıza katlanmak çok daha zor" dedi. Kalaycıoğlu, "Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.
18.01.2023 Magazin
Hadise'den ayna karşısında poz!
Hadise'den ayna karşısında poz! Şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemdeydi. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü popçu, İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek kafa dağıtmıştı. Hadise son olarak sosyal medya hesabından aynı karşısında verdiği pozu paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Hadise ve Mertens çifti buluştu! Kulüpte sabaha kadar eğlendiler
Hadise ve Mertens çifti buluştu! Kulüpte sabaha kadar eğlendiler Kameralar karşısında genelde sessiz kalıp, koşar adım aracına binmeyi tercih eden Hadise, bu kez oldukça neşeli bir şekilde objektiflere yansıdı. Yakın arkadaş olan ünlü şarkıcı ve Mertens çifti, önce Etiler, ardından Gayrettepe'de bir mekanda gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler. Hadise, mekanda bir beyefendi ile eğlendiği iddialarına ise gülerek yanıt verdi.
7.01.2023 Magazin
Erden Timur Burak Yılmaz'ın kankasını Galatasaray'a getiriyor! Hem 20 milyon euro hem bedava
Erden Timur Burak Yılmaz'ın kankasını Galatasaray'a getiriyor! Hem 20 milyon euro hem bedava Sezon sonunda Kerem Aktürkoğlu, Rashica gibi yıldız futbolcularıyla yolları ayırma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Erden Timur'un 26 yaşındaki Fransız yetenekle görüşmelere başladığı bildirildi. Lig 1 ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan ve piyasa değeri 20 milyon euro gözüken kanat forvetin Sarı Kırmızılı kulüple görüşmelere başladığı anlaşılırken, oyuncunun Burak Yılmaz'la yakın arkadaş olması ise Galatasaray cephesinde ilgi uyandırdı.
3.01.2023 Galatasaray
Sular durulmuyor! Kubilay Aka arkadaşını arayıp bakın ne dedi!
Sular durulmuyor! Kubilay Aka arkadaşını arayıp bakın ne dedi! "Yalı Çapkını" dizisinde başrolleri canlandıran Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, son dönemde gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir partide samimi tavırlar sergileyen partnerler Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka'yı rahatsız etti. Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'le dostu için kavga etti. İddiaya göre Demir'in Afra Saraçoğlu'na hareketlerinden rahatsız olan Aka, daha sonra arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nu arayarak bakın ne dedi.
18.12.2022 Magazin
Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu! Magazin gündemine damga vurmuştu
Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu! Magazin gündemine damga vurmuştu Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla yakın dost olan Kubilay Aka'nın, güzel oyuncunun başrolde yer aldığı dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le kavga ettiği dedikodusu günlerdir konuşulmaya devam ediyor. Olaya dahil olduğu iddia edilen Demir'in arkadaşı ve dizideki rol arkadaşı Ersin Arıcı'ya, "Orada neler oldu?" sorusu yöneltildi.
17.12.2022 Magazin
Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka birbirine girdi!
Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka birbirine girdi! Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir'in, meslektaşı Kubilay Aka ile kavga ettiği iddia edildi. 'Yalı Çapkını' dizisinde başrolleri canlandıran Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, son dönemde gündemden düşmüyor. Geçen günlerde yapılan bir partide samimi tavırlar sergileyen partnerler Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka'yı rahatsız etti. Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'le dostu için kavga etti. İşte detaylar...
15.12.2022 Magazin
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.
14.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
12 yaşındaki kızı kaçırdı, ailesi ile ilişki yaşadı! 'Uzaylı' yalanıyla kabus yıllar sürdü
12 yaşındaki kızı kaçırdı, ailesi ile ilişki yaşadı! 'Uzaylı' yalanıyla kabus yıllar sürdü 38 yaşındaki Robert Berchtold, 12 yaşındaki Jan Broberg'i saplantı haline getirdi. Jan'ın annesi ve babasıyla da ilişki yaşadı. Kızı kaçırıp bayılttı. Uyandıktan sonra kasetçalardaki kayıttan çıkan o ses, 12 yaşındaki kız için yıllarca yaşanacak bir kabusun başlangıcıydı. Ses ona 'Görevin 16 yaşına kadar Robert'tan bir çocuk sahibi olmak' diyordu. Kızın beynini yıkayan adamın yaptıkları kan dondurdu...
7.12.2022 Dünya
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah paylaşımı!
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah paylaşımı! Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karışmıştı. Yakın arkadaş olduklarını iddia eden ikiliden Evirgen, Abdullah ile çekilen siyah-beyaz karesini yayınlayarak; sosyal medyanın gündemine oturdu.
28.11.2022 Magazin
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sahil paylaşımı!
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sahil paylaşımı! Kuş Uçuşu dizisindeki cesur sahneleri çok konuşulan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol uzun süre aşk iddialarıyla gündemde kaldı. Yakın arkadaş olan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu 2. sezon çekimlerinden bazı set görüntülerini paylaşınca yine olay oldu.
27.11.2022 Magazin
Takım içinde gruplaşma! Josef de Souza çok rahatsız
Takım içinde gruplaşma! Josef de Souza çok rahatsız Süper Lig'in 13.haftasında Galatasaray'a 2-1 kaybeden Beşiktaş'ta bazı futbolcuların takım içindeki gruplaşmalardan çok rahatsız olduğu belirtildi.
8.11.2022 Beşiktaş
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karıştı. Geçtiğimiz haftalarda sabaha kadar birlikte eğlenen ve sonrasında Evirgen'in evine giden ikili, yakın arkadaş olduklarını ifade etmişti. Ardından aynı konserden peş peşe paylaşımlar yapan ünlü çiftten Umut Evirgen, yakın arkadaşlarıyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. O masada Abdullah'ın da olması dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Magazin
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı...
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı... İngiltere'de yaşayan 10 yaşlarındaki Holly Wells ve Jessica Chapman birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar, tüm vakitlerini birlikte geçiriyorlardı. O gün ailelerine haber vermeden evden çıktılar. Sokakta yürürken başlarına geleceklerden habersizdiler. Ülkeyi sarsan olayda kilit ipucunu yakalayan kişi ise dikkatli bir gazete okuruydu.
3.08.2022 Dünya
Ömer Faruk Çavuş, Seversin’e konuk oluyor…
Ömer Faruk Çavuş, Seversin’e konuk oluyor… Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Seversin, dinamik hikayesi ile olduğu kadar konuk oyuncuları ile de adından söz ettiriyor.
25.07.2022 Televizyon
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk'
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk' Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin
Gülşen ile Edis'ten kutlama pozu!
Gülşen ile Edis'ten kutlama pozu! Gülşen ve Edis'in 'Nirvana' adlı düeti 2020 yılına damga vurmuştu. İki yakın arkadaş olan Edis ile Gülşen, Barcelona'da bir araya geldi. Ünlü şarkıcılar kutlama pozu verdi.
7.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yakın Arkadaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakın arkadaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.