Yade

Yade

Son dakika Yade haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yade ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yade haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yade

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yade gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 yade haberi bulunmuştur. Tüm yade haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Hatayspor'u Zümrüdüanka Kuşu gibi hayata döndüreceğiz"
"Hatayspor'u Zümrüdüanka Kuşu gibi hayata döndüreceğiz" Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel 2.5 ay aradan sonra ilk kez konuştu. Depreme bizzat şahit olan, Hatay'daki çalışmalarıyla gönüllere taht kuran Volkan Demirel yaşadıklarını anlattı.
27.04.2023 Süper Lig
Volkan ve Zeynep Demirel'in gururlu günü!
Volkan ve Zeynep Demirel'in gururlu günü! Mutlu evlilikleri süren Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in kızları Yade bugün karne aldı. Ünlü çift bu özel günde kızlarının mutluluğunu paylaştı.
8.06.2022 Magazin
Zeynep Sever Demirel ve çocuklarının maceralı tatili!
Zeynep Sever Demirel ve çocuklarının maceralı tatili! Teknik direktör Volkan Demirel ile 12 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Zeynep Sever Demirel, çocukları Yade ve Yeda ile geçtiğimiz cumartesi günü maceralı bir yolculuğa çıkmıştı.
28.01.2022 Magazin
Küçük kızına yüzmeyi öğretti
Küçük kızına yüzmeyi öğretti Fenerbahçeli Volkan Demirel’in eşi, 2009 Miss Belçika Güzeli Zeynep Sever Demirel, kızlarıyla tatilde. Demirel, Yade'den sonra küçük kızı Yeda'ya da yüzme öğretti.
8.07.2020 Magazin
Gırtlağı alınan annenin tek isteği...
Gırtlağı alınan annenin tek isteği... Antalya'nın Finike ilçesinde oturan Dilek Demir'in (30), 2 yıl önce geniz kanseri nedeniyle gırtlağı ve yutağının yarısı alındı. Konuşma yetisini kaybeden, ağız yoluyla beslenemeyen Demir, yazarak kendini ifade ediyor. Bir an önce sağlığına kavuşup kızı 5 yaşındaki Yade ile yeniden konuşmak isteyen Demir'in bir arzusu da su içebilmek.
28.07.2019 Yaşam
Ailesiyle moral buldu
Ailesiyle moral buldu Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel, kızları Yade ve Yeda ile önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
6.10.2018 Magazin
Fırtına kaçışı!
Fırtına kaçışı! Milli kaleci Volkan Demirel, teknesinde ailesi ile Bodrum’daki fırtınaya yakılandı. Demirel, eşi ve kızlarını botla karaya gönderirken kendisi ise tekneyi tek etmedi
27.06.2018 Magazin
Paylaşımı tepki topladı!
Paylaşımı tepki topladı! Volkan Demirel sürat motorunun direksiyonunu 4 yaşındaki kızı Yade'ye emanet etti
24.06.2018 Magazin
Boşanır boşanmaz Bodrum’a
Boşanır boşanmaz Bodrum’a TRABZONSPORLU Burak Yılmaz, eşi İstem Atilla’yla boşanmasının ertesi soluğu Bodrum’da aldı.
10.06.2018 Magazin
Volkan Demirel: Beşiktaş'ın bu tavrı...
Volkan Demirel: Beşiktaş'ın bu tavrı... Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, sağlığı el verdiği sürece sarı lacivertli formayı giymek istediğini söyledi. Demirel, Beşiktaş maçıyla ilgili flaş sözler de sarf etti.
30.04.2018 Fenerbahçe
Addams ailesi gibi!
Addams ailesi gibi! Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, ressam Ali Elmacı’ya ‘mutlu aile’ tablosu sipariş etti.
16.01.2018 Magazin
Rutin kontrol
Rutin kontrol Kaleci Volkan Demirel, eşi Zeynep, kızı Yade ve yeni doğan ikinci kızı Yeda ile Amerikan Hastanesi’ne giriş yaparken görüntülendi.
5.12.2017 Magazin
Nereden geliyor bu isim? İşte 'Yeda'nın sırrı...
Nereden geliyor bu isim? İşte 'Yeda'nın sırrı... Volkan Demirel, 2. kez baba oldu. Demirel ailesi çocuklarına Yeda ismini verince herkes "Anlamı ne?" sorusunu sormadan edemedi.
2.09.2017 Magazin
Zeynep Demirel'den flaş karar!
Zeynep Demirel'den flaş karar! Fenebahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel flaş bir karar aldı.
15.08.2017 Magazin
Yade sıkıldı
Yade sıkıldı Zeynep Demirel önceki gün kızı Yade ile Bodrum Flamm Beach’teki alışveriş şenliğine katıldı.
13.07.2017 Magazin
Mutlu aile tablosu
Mutlu aile tablosu Volkan Demirel’in 8 aylık hamile eşi Zeynep Demirel, Marmaris tatilinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
28.06.2017 Magazin
Aykut Kocaman ve Volkan Demirel Bodrum'da tatilde
Aykut Kocaman ve Volkan Demirel Bodrum'da tatilde Fenerbahçe teknik direktörü olan Aykut Kocaman'la sarı lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel, Bodrum'da tatil yapmaya başladı.
20.06.2017 Fenerbahçe
Karnı burnunda tatil
Karnı burnunda tatil Volkan Demirel ve Zeynep Demirel tatilde! Kaleci Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel bol bol güneşlendi.
19.06.2017 Fenerbahçe
Kiraz aşerdi
Kiraz aşerdi Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel, 7 aylık hamile eşi Zeynep Demirel, kızları Yade ile Bodrum tatiline devam ediyor.
18.06.2017 Magazin
Baba-kız keyfi
Baba-kız keyfi Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel kızı Yade ile Türkbükü’nde tatil sezonunu açtı.
17.06.2017 Magazin
Volkan kadar alışamadım
Volkan kadar alışamadım Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in 4,5 aylık hamile eşi Zeynep Demirel, önceki gün minik kızı Yade ile Akmerkez’deydi
10.04.2017 Magazin
Fenerbahçe'de kaptan dümene geçti!
Fenerbahçe'de kaptan dümene geçti! Bugünkü kritik Akhisar Belediyespor maçında kalede olacak tecrübeli file bekçisi takım arkadaşlarına seslendi: “Başakşehir ile G.Saray’ın karşılaştığı haftada kayıp yaşama lüksümüz yok.”
9.04.2017 Fenerbahçe
Demirel çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Demirel çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu Volkan-Zeynep Demirel çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
17.03.2017 Fenerbahçe
'Hazal’ evlenme teklifini kabul etti!
'Hazal’ evlenme teklifini kabul etti! ‘Paramparça’ dizisinin 6 Mart'ta yayınlanan 94’üncü bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.
8.03.2017 Televizyon
Nee yine mi hamileyim!
Nee yine mi hamileyim! Fenerbahçe’nin file bekçisi Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel ikinci kez anne oluyor
13.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yade ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yade haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.