Wimbledon Tenis Turnuvası

Wimbledon Tenis Turnuvası

Son dakika wimbledon tenis turnuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wimbledon tenis turnuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wimbledon tenis turnuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wimbledon Tenis Turnuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wimbledon tenis turnuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 wimbledon tenis turnuvası haberi bulunmuştur. Tüm wimbledon tenis turnuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Wimbledon 2023 hangi kanalda? Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır, ödülü ne kadar?
Wimbledon 2023 hangi kanalda? Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır, ödülü ne kadar? Wimbledon 2023 hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1877 yılından bu yana All England Lawn Tennis ve Croquet Club tarafından düzenlenen Wimbledon tenis turnuvası 5 Temmuz 2023'te düzenlenecek. Dünyanın en ünlü organizasyonlarından olan Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır? Wimbledon ödülü ne kadar? İşte detaylar...
30.06.2023 Gündem
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Roger Federer Tokyo 2020'ye katılamayacak!
Roger Federer Tokyo 2020'ye katılamayacak! Kariyerinde 20 grand slam şampiyonluğu bulunan dünyaca ünlü İsviçreli tenisçi Roger Federer, dizindeki sakatlık nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılamayacağını duyurdu. Federer, "Bunun için büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel Wimbledon'da tekler şampiyonluğunu hedefliyor
Yankı Erel Wimbledon'da tekler şampiyonluğunu hedefliyor Wimbledon Tenis Turnuvası'nda genç çiftlerde şampiyon olan Yankı Erel, "Bundan sonra hedefim Wimbledon teklerde kupayı ülkeme getirmek" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı'dan teniste bir ilk daha
Yankı'dan teniste bir ilk daha Wimbledon Tenis Turnuvası genç çiftlerde şampiyonluk yaşayan ilk Türk tenisçi olan Yankı Erel, 2018 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları’na katılarak bir ilk daha gerçekleştirecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wimbledon'da şampiyon Djokovic!
Wimbledon'da şampiyon Djokovic! Wimbledon Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde Güney Afrikalı Kevin Anderson'ı 3-0 yenen Sırp Novak Djokovic, şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal çeyrek finalde
Rafael Nadal çeyrek finalde Wimbledon Tenis Turnuvası'nın yedinci gününde tek erkeklerde dünya 1 numarası Rafael Nadal, Jiri Vesely'i mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal set vermeden 3'üncü turda
Nadal set vermeden 3'üncü turda Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 4'üncü gününde tek erkeklerde dünya 1 numarası Rafael Nadal, Mikhail Kukushin'i mağlup ederek bir üst tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer, Wimbledon'da 3'üncü tura yükseldi
Federer, Wimbledon'da 3'üncü tura yükseldi İsviçreli tenisçi Roger Federer, Wimbledon Tenis Turnuvası'nın ikinci turunda Lukas Lacko'yu set vermeden yenerek bir üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, zorlanmadan ikinci tura yükseldi
Nadal, zorlanmadan ikinci tura yükseldi Dünyanın en iyi tenisçileri sıralamasında ikinci sırada yer alan Rafael Nadal, baştan sona kontrol altında tuttuğu maçta rakibi Dudi Sela'yı set kaybetmeden mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Wimbledon'da finalin adı belli oldu: Federer-Cilic
Wimbledon'da finalin adı belli oldu: Federer-Cilic İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası tek erkeklerde, 3 numaralı seribaşı Roger Federer, Tomas Berdych'i 7-6, 7-6 ve 6-4'lük skorlarla 3-0 mağlup ederek, Wimbledon'da 11. kez finale yükseldi. Roger Federer finalde Hırvat tenisçi Marin Cilic'in rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Venus Williams, finalde Muguruza'nın rakibi oldu
Venus Williams, finalde Muguruza'nın rakibi oldu Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 10'uncu gününde tek kadınlarda 10 numaralı seribaşı Venus Williams, Britanyalı Johanna Konta'yı mağlup ederek Wimbledon'da 9. kez finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Novak Djokovic sahadan çekildi
Novak Djokovic sahadan çekildi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda oynanan tek erkekler çeyrek final maçında sakatlanan Novak Djokovic sahadan çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray çeyrek finalde
Murray çeyrek finalde Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 7. gününde tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Andy Murray, Benoit Paire'yi mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal bir üst tura yükseldi
Rafael Nadal bir üst tura yükseldi Sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 5'inci gününde tek erkeklerde, 4 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Karen Khachanoc'u 6-1, 6-4 ve 7-6'lık setlerle 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu elendi
İpek Soylu elendi Dünyanın en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ülkemizi temsil eden tek tenisçi olan İpek Soylu ikinci turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu: Gördüğüm ilgiye inanamadım
İpek Soylu: Gördüğüm ilgiye inanamadım Dünyanın en prestijli turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ikinci tura yükselen Wimbeldon'da ülkemizi temsil eden tek tenisçi olan İpek Soylu "Gördüğüm ilgiye inanamadım" dedi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer rekora imza attı
Federer rekora imza attı Sezonun üçüncü Grand Slam'ı Wimbledon Tenis Turnuvası'nın 2'nci gününde, tek erkeklerde 3 numaralı seribaşı Roger Federer, Alexandr Dolgopolov'u mağlup ederek, bir üst tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu
Basın toplantısında gözyaşlarına boğuldu Dünyaca ünlü eski Wimbledon şampiyonu tenisçi Venus Williams, basın toplantısında gözyaşlarına boğularak salonu terketti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Andy ve Venus tur atladı
Nadal, Andy ve Venus tur atladı Sezonun üçüncü Grand Slam'ı olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ilk gün maçları tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Boris Becker iflas etti
Boris Becker iflas etti Borcunu ödemediği gerekçesiyle açılan ve iki yıldır devam eden davada, mahkeme eski Alman tenisçi Becker'in ek süre talebini reddetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova wild card istemiyor!
Sharapova wild card istemiyor! Kadınlar dünya sıralamasının eski bir numarası Maria Sharapova, grand slam tenis turnuvası Wimbledon'a özel davetiye (wild card) ile ana tablodan katılmak için başvuru yapmayacağını belirtti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova, Birmingham'da korta çıkacak
Sharapova, Birmingham'da korta çıkacak Rus tenisçi, üst üste 2 yıl İngiltere'nin Birmingham kentindeki turnuvada mücadele edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İpek Soylu: Hayalim Wimbledon şampiyonluğu
İpek Soylu: Hayalim Wimbledon şampiyonluğu Wimbledon Tenis Turnuvası'nda teklerde ana tabloda oynayan ilk Türk kadın tenisçi olarak tarihe geçen ve Eylül 2014'te Amerika Açık'ta junior çiftlerde Türkiye’ye ilk grand slam zaferini yaşatan isim olan İpek Soylu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Wimbledon Tenis Turnuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wimbledon tenis turnuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.