Wba

Wba

Son dakika WBA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WBA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WBA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wba gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 wba haberi bulunmuştur. Tüm wba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okay Yokuşlu sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor
Okay Yokuşlu sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor Orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş, WBA forması giyen Okay Yokuşlu transferi için atağa geçti.
30.01.2023 Beşiktaş
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Şampiy10
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti
ultrAslan sosyal medya hesabından duyurdu! Şampiyon boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti WBC Başkan şampiyonluğu bulunan boksör Yavuz Ertürk hayatını kaybetti. Genç boksörün ölümünü ise ultrAslan grubu sosyal medya hesabından duyurdu.
14.03.2022 Diğer Sporlar
Mbaye Diagne bombası! Geri istiyorlar
Mbaye Diagne bombası! Geri istiyorlar Galatasaray'da sözleşmesi feshedilen Mbaye Diagne İngiliz ekibi WBA tarafından transfer edilmek isteniyor.
20.02.2022 Galatasaray
Resmen açıklandı! F.Bahçe - WBA derken Iglı Tare Vedat Muriç'in yeni adresini açıkladı
Resmen açıklandı! F.Bahçe - WBA derken Iglı Tare Vedat Muriç'in yeni adresini açıkladı Adı sık sık Fenerbahçe ve İngiliz ekibi WBA ile anılan Vedat Muriç'in yeni adresi hemen hemen belli oldu. Lazio Sportif Direktörü Iglı Tare'nin açıklamasına göre Kosovalı golcünün bir sonraki durağı...
16.01.2022 Fenerbahçe
İngilizler Diagne için çıldırıyor! 'Bize gel'
İngilizler Diagne için çıldırıyor! 'Bize gel' WBA taraftarlarının Diagne çılgınlığı dikkat çekti. İngilizler tecrübeli golcüyü takımlarında görmek istiyorlar...
31.10.2021 Galatasaray
Fury Wilder 3 ne zaman? Wilder - Fury maçı TSİ kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak, canlı mı?
Fury Wilder 3 ne zaman? Wilder - Fury maçı TSİ kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak, canlı mı? Tyson Fury ve Deontay Wilder 3. maçı ne zaman, hangi kanalda? ABD'li Deontay Wilder ile Büyük Britanyalı Tyson Fury, Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri bir araya geliyor. Üçüncü maçlarına çıkacak olan ikilinin maç saati ve yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Los Angeles’ya düzenlenecek Wilder Fury 3. maçı ne zaman?
9.10.2021 Gündem
Okay Yokuşlu yeni adresini açıkladı!
Okay Yokuşlu yeni adresini açıkladı! WBA'da kiralık olarak oynayan Okay Yokuşlu, kariyerine Premier Lig'de devam etmek istiyor.
30.05.2021 İngiltere
Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama! 'Morali çok bozuk'
Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama! 'Morali çok bozuk' Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş; Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu ve diğer oyuncuları hakkında açıklamalarda bulundu.
21.05.2021 Futbol
Galatasaray'a 6 milyon euro! Diagne piyangosu
Galatasaray'a 6 milyon euro! Diagne piyangosu Premier Lig'de WBA formasıyla dikkat çekici bir performans ortaya koyan Diagne Galatasaray'a 6 milyon euro kazandıracak.
19.05.2021 Galatasaray
Diagne resmen açıkladı! Gelecek sezon oynayacağım yer...
Diagne resmen açıkladı! Gelecek sezon oynayacağım yer... Galatasaray'dan WBA'ya kiralık olarak giden Diagne Premier Lig'de oynamak istiyor...
18.05.2021 Galatasaray
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Okay Yokuşlu savaşı
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Okay Yokuşlu savaşı WBA'nın küme düşmesiyle beraber Celta Vigo'ya geri dönecek olan Okay Yokuşlu için Fenerbahçe ve Galatasaray devreye girdi.
11.05.2021 Galatasaray
WBA dün Arsenal'e kaybetti ligden düştü! Diagne ve Okay...
WBA dün Arsenal'e kaybetti ligden düştü! Diagne ve Okay... Dün akşam deplasmanda Arsenal'e kaybeden WBA kümeye düştü.
10.05.2021 İngiltere
Beşiktaş yönetimi açıkladı! 'Larin için teklif aldık'
Beşiktaş yönetimi açıkladı! 'Larin için teklif aldık' Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Larin için WBA'nın teklif yaptığı öğrenildi.
12.03.2021 Beşiktaş
Uğurcan Çakır için 4 dev Trabzon'a geliyor
Uğurcan Çakır için 4 dev Trabzon'a geliyor Trabzonspor'un yetenekli kalecisi Uğurcan Çakır için Leipzig, Brighton, WBA ve Sevilla kolları sıvadı.
12.03.2021 Trabzonspor
"Buradaki maçların zorluğu çok hoşuma gitti"
"Buradaki maçların zorluğu çok hoşuma gitti" Galatasaray'dan WBA'ya kiralık olarak giden Diagne "Buradaki maçların zorluğu çok hoşuma gitti" dedi.
3.03.2021 Galatasaray
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı!
Adriana Lima'dan Nusret Gökçe paylaşımı! Eski Victoria Secret modeli Adriana Lima ile Nusret Gökçe, Miami'de karşılaştı. Güzel model Lima, Nusret Gökçe ile verdiği pozu sosyal medyadan paylaştı.
1.03.2021 Magazin
Larin için yarışa girdiler! İki İngiliz kulübü...
Larin için yarışa girdiler! İki İngiliz kulübü... Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Larin için West Ham ve WBA devreye girdi.
1.03.2021 Beşiktaş
Tarihi maç... Avni Yıldırım, Canelo Alvarez’le karşılaştı! Kazanan...
Tarihi maç... Avni Yıldırım, Canelo Alvarez’le karşılaştı! Kazanan... ABD’de düzenlenen Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta siklet şampiyonluk maçında Profesyonel Türk boksör Avni Yıldırım, WBA ve WBC süper orta siklet kemerlerinin sahibi Meksikalı Saul Alvarez'e mağlup oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avni Yıldırım boks maçı ne zaman saat kaçta? Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı hangi kanalda?
Avni Yıldırım boks maçı ne zaman saat kaçta? Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı hangi kanalda? Avni Yıldırım maçı ne zaman 2021? sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Nefesler tutuldu, Türk boksör Avni Yıldırım ve Meksikalı Canelo Alvarez, Amerika'nın Miami kentindeki Hard Rock Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Peki, Avni Yıldırım maçı hangi kanalda? Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı saat kaçta?
27.02.2021 Gündem
Ahmet Nur Çebi'den inanılmaz açıklama! 'Diagne için...'
Ahmet Nur Çebi'den inanılmaz açıklama! 'Diagne için...' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, İngiliz ekibi WBA'nın Diagne'den önce Larin'i istediğini duyurdu.
17.02.2021 Beşiktaş
M.United Mbaye Diagne'yi durduramadı
M.United Mbaye Diagne'yi durduramadı Galatasaray'dan WBA'ya kiralık olarak giden Diagne, bugün Premier Lig'de ilk golle tanıştı.
14.02.2021 İngiltere
Mbaye Diagne 2 tane attı goller sayılmadı
Mbaye Diagne 2 tane attı goller sayılmadı Tottenham - WBA maçında Diagne'nin attığı 2 gol tabelaya yansımadı.
7.02.2021 İngiltere
Uğurcan Çakır'a 2 talip birden
Uğurcan Çakır'a 2 talip birden Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'a West Bromwich ve Brighton talip oldu.
7.02.2021 Trabzonspor
Sosyal medyayı sallamıştı! Galatasaray'dan Benteke bombası iddiası
Sosyal medyayı sallamıştı! Galatasaray'dan Benteke bombası iddiası Dün akşam adı Galatasaray'la anılan Benteke'nin menajerinden açıklama geldi.
1.02.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Wba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.