Warner Bros

Warner Bros

Son dakika Warner Bros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Warner Bros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Warner Bros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Warner Bros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan warner bros gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 warner bros haberi bulunmuştur. Tüm warner bros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Warner Bros’tan depremzedelere 1 milyon dolarlık yardım
Warner Bros’tan depremzedelere 1 milyon dolarlık yardım Küresel yapım ve eğlence şirketi Warner Bros, depremzedeler için 1 milyon dolar bağışladığını açıkladı.
16.02.2023 Ekonomi
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi?
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, Britanyalı yazar J.K. Rowling’le anlaşabilirlerse yeni bir Harry Potter filmi çekmek istediklerini söyledi.
5.11.2022 Kültür Sanat
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi! Joker filminin devamı olan Joker 2 ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor. Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran Joker 2’nin oyuncu kadrosu netleşiyor. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'lı 'Joker' devam filmi 'Joker: Folie à Deux' kadrosuna Emmy ödüllü, Bafta ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brendan Gleeson katıldı. Peki, Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? Joker 2 konusu ne? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
4.09.2022 Kültür Sanat
Rüşdi saldırısını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling tehdit edildi
Rüşdi saldırısını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling tehdit edildi İngiliz yazar Salman Rüşdi'nin ABD’de bıçaklı saldırıya uğramasını eleştiren İngiliz yazar JK Rowling ölümle tehdit edildi.
14.08.2022 Dünya
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek?
Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, ne zaman, Friends nereden izlenecek? David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor. Peki, Friends Netflix kaldırıldı mı? Friends Netflix Türkiye’den neden kaldırılacak, Friends nereden izlenecek?
31.05.2022 Televizyon
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak?
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak? Harry Potter dizisi ne zaman başlayacak, oyuncuları kim? Harry Potter dizisinin ön gösterimi yayınlandı. Büyücülük Dünyası’nın film kolunu başlatan “Harry Potter ve Felsefe Taşı” Kasım 2001’de vizyona girdi ve özel yapım serinin 20. yıldönümünü anacak.
29.12.2021 Televizyon
Harry Potter 20. yılında!  Türkiye’de Harry Potter kutlamaları ne zaman?
Harry Potter 20. yılında! Türkiye’de Harry Potter kutlamaları ne zaman? Kitaplarla başlayan Harry Potter fırtınası yirmi yıl önce ilk kez beyazperdeye taşındı ve o günden beri yediden yetmişe herkesi büyülemeyi sürdürüyor. Şimdi de tüm dünyayla eş zamanlı olarak "Harry Potter ve Felsefe Taşı" filmine özel, bütün gün sürecek bir şenlik Türkiye’de de gerçekleştirilecek. Peki, Türkiye’de Harry Potter kutlamaları ne zaman başlıyor? İşte Harry Potter’ın 20. Yıl etkinlikleri…
11.12.2021 Kültür Sanat
Harry Potter dizi mi oluyor? HBO Harry Potter dizisi için harekete geçildi!
Harry Potter dizi mi oluyor? HBO Harry Potter dizisi için harekete geçildi! Harry Potter dizi mi oluyor? Harry Potter adlı kitaptan sinemaya uyarlanan Harry Potter film serisi dizi oluyor. HBO Max ve Warner Bros. Harry Potter'ın dizisi için harekete geçti.
26.01.2021 Gündem
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Bezos, Los Angeles'ta rekor fiyata malikane satın aldı
Bezos, Los Angeles'ta rekor fiyata malikane satın aldı E-ticaret ve bulut bilişim şirketi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills semtinde 165 milyon dolara bir malikane satın aldığı bildirildi.
13.02.2020 Dünya
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Microsoft'tan 'yüzlerce yıl dayanabilecek' veri depolama teknolojisi
Microsoft'tan 'yüzlerce yıl dayanabilecek' veri depolama teknolojisi Amerikan teknoloji devi Microsoft, ultra hızlı lazer optik ve yapay zeka teknolojisiyle kuvars cama dijital kayıt yapan ve yüzlerce yıl dayanabileceği söylenen bir veri depolama sistemi geliştirdi.
5.11.2019 Bilim ve Teknoloji
'Joker' izleyici rekoru kırdı
'Joker' izleyici rekoru kırdı Türkiye'de 4 Ekim'de vizyona giren "Joker", sinemaseverlerden büyük ilgi gördü.
8.10.2019 Magazin
Rol alabilmek için ilişkiye girmiş!
Rol alabilmek için ilişkiye girmiş! 26 yaşındaki oyuncu Charlotte Kirk'ün, 2013 yılında henüz 19 yaşındayken Hollywood filmlerinde rol alabilmek için Warner Bros'un patronu Kevin Tsujihara ile ilişkiye girdiği ortaya çıktı.
14.03.2019 Magazin
ŞOK! 'Eğer konuşursa biterim!' Oyuncuyu cinsel ilişkiye...
ŞOK! 'Eğer konuşursa biterim!' Oyuncuyu cinsel ilişkiye... ABD medyasının en güçlü isimlerinden, CBS'in eski CEO'su Les Moonves'in cinsel saldırılarına maruz kalan Bobbie Phillips konuştu.
29.11.2018 Dünya
46 yıl önce çekilen film ilk kez izleyiciyle buluşacak
46 yıl önce çekilen film ilk kez izleyiciyle buluşacak 'Soul müziğin kraliçesi' olarak tanımlanan ve geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Aretha Franklin'le ilgili 46 yıl önce çekilen filmin prömiyeri ABD'nin New York kentinde yapılacak.
6.11.2018 Dünya
THY'den legolu reklam filmi
THY'den legolu reklam filmi Türk Hava Yolları’nın dünyaca ünlü Lego figürlerinin rol aldığı yeni uçak içi emniyet filmi yayınlanmaya başladı.
2.08.2018 Ekonomi
En şık oturuş
En şık oturuş DC Comics ve Warner Bros. Pictures ortak yapımı ABD süper kahraman filmi Aquaman’in tanıtımı önceki gün San Diego’da gerçekleşen Comic-Con’da yapıldı.
22.07.2018 Magazin
ABD'de dev birleşme temyize taşındı! 500 milyon dolar ceza...
ABD'de dev birleşme temyize taşındı! 500 milyon dolar ceza... ABD Adalet Bakanlığı, telekomünikasyon devi AT&T ile televizyon, sinema ve eğlence sektörü şirketi Time Warner'ın birleşmesini temyize taşıdı
12.07.2018 Dünya
Dünyaca ünlü isim Bob Givens hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü isim Bob Givens hayatını kaybetti! Ünlü çizgi film karakteri Bugs Bunny'nin animatörü 99 yaşında Bob Givens, yaşamını yitirdi.
25.12.2017 Magazin
Tahtın ‘mobil’ oyunları
Tahtın ‘mobil’ oyunları Dünyada izlenme rekorları kıran ‘Game of Thrones’ hayranlarına müjdeli haber...
6.09.2017 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Warner Bros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki warner bros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.