Vize Krizi

Vize Krizi

Son dakika vize krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vize krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vize krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vize Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vize krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 vize krizi haberi bulunmuştur. Tüm vize krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD ve Rusya arasında vize krizi!
ABD ve Rusya arasında vize krizi! Rusya Federasyon Konseyi Uluslararası İşler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev,"Skandal bir durum, Dışişleri Bakanlığı üzerinden sert adımlar atılacak.Bu, açıklaması ve mazereti olmayan bir eylemdir. ABD'nin inisiyatifiyle oluşan bu durum, ikili ilişkilerimizi bozuyor" dedi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ise "Washington, uluslararası yükümlülüklerini doğrudan ihlal ediyor" iadelerini kullandı.
24.09.2019 Dünya
Yatırımlar serbest
Yatırımlar serbest Rahip Brunson’ın serbest kalmasıyla ABD’li şirketlerin Türkiye’de yatırımları için bekleme dönemi de bitti. TABA-AmCham Başkanı Akat, 15 ABD’li şirketin yatırım için harekete geçeceğini söyledi.
14.10.2018 Ekonomi
Yatırımlar serbest
Yatırımlar serbest Rahip Brunson’ın serbest kalmasıyla ABD’li şirketlerin Türkiye’de yatırımları için bekleme dönemi de bitti. TABA-AmCham Başkanı Akat, 15 ABD’li şirketin yatırım için harekete geçeceğini söyledi
14.10.2018 Ekonomi
Gözler ABD'li yatırımcılarda
Gözler ABD'li yatırımcılarda Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Başkanı Akat, "Duyumunu aldığım ve bildiğim en az 15 tane holding seviyesinde yüz milyarlarca dolar yatırım yapacak ABD firması var" dedi.
14.10.2018 Ekonomi
ABD'de Türkiye aleyhine gizli oturum!
ABD'de Türkiye aleyhine gizli oturum! Türkiye ile ABD arasında Suriye ihtilafını çözmek için kurulan komite öncesinde Kongre’de Türkiye aleyhine gizli bir oturum gerçekleştirildiği öne sürüldü.
9.03.2018 Dünya
Son dakika! ABD'den sinsi Türkiye planı! Gizli gizli...
Son dakika! ABD'den sinsi Türkiye planı! Gizli gizli... Türkiye ile ABD arasında Suriye ihtilafını çözmek için kurulan komite öncesinde Kongre’de Türkiye aleyhine gizli bir oturum gerçekleştirildiği ortaya çıktı.
9.03.2018 Dünya
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş ABD ile vize krizi yaşanmasına neden olan ve FETÖ ile bağlantılı olarak ajanlık yaptığı gerekçesiyle halen cezaevinde bulunan Metin Topuz soruşturmasında yeniden sorgulanan eski polis müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
29.01.2018 Gündem
Vize çözüldü turlar patladı
Vize çözüldü turlar patladı Vize krizinin çözülmesinin ardından ABD turlarına talep patlaması yaşanıyor. Pahalı tur olarak görülen ABD’ye satışlar % 30 arttı. Turizmciler, 2018’de de ilginin devam edeceğini belirtiyor
7.01.2018 Ekonomi
Bayilerin yeni talebi cruise ile Karayipler
Bayilerin yeni talebi cruise ile Karayipler Türk iş dünyasında başarılı bayileri ödüllendirmek bir gelenek. Şirketler önce bayilere nereye gitmek istediklerini soruyor, sonra organizasyonu yapıyor. Bugüne kadar Uzakdoğu, Rusya ve Avrupa ağırlıklı olan talep, son dönemde hızla Karayipler’deki gemi turlarına kaydı.
6.01.2018 Ekonomi
Son dakika... Haberler geldi! ABD ile kriz...
Son dakika... Haberler geldi! ABD ile kriz... ABD ile vize krizi çözüldü. Büyükelçilik randevu kısıtlamasını kaldırdı.
28.12.2017 Dünya
ABD köşeye sıkıştı!
ABD köşeye sıkıştı! Kudüs konusunda köşeye sıkışan ve BM’de yalnız kalan ABD, vize şantajına sarıldı. Büyükelçilik, Türk vatandaşlarının Ocak 2019’dan itibaren randevu alabileceğini duyurdu.
20.12.2017 Ekonomi
Hükümetten dolar açıklaması!
Hükümetten dolar açıklaması! Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sermaya Piyasaları Kongesinde, 'Spekülasyonlar Türkiye'de döviz kurunu vurdu. Normale döneceğiz' dedi.
15.11.2017 Ekonomi
Başbakan Yıldırım, Beyaz Saray'da Başkan Yardımcısı Pence ile görüştü
Başbakan Yıldırım, Beyaz Saray'da Başkan Yardımcısı Pence ile görüştü Başbakan Yıldırım ile ABD Başkan Yardımcısı Pence görüşmesi sona erdi. Yıldırım, yaklaşık 1 saat 20 dakika süren görüşmenin ardından Beyaz Saray'dan ayrıldı. Beyaz Saray'dan yapılan ilk açıklamada, "İki ülke arasında yeni sayfa açılacak" denildi. Başbakan Yıldırım ise görüşmede, "İlişkileri iyileştirme iradesi var. FETÖ konusunda somut adım atılmalı" dedi.
9.11.2017 Siyaset
ABD'nin verdiği sınırlı vizede öncelik bu beş grubun olacak
ABD'nin verdiği sınırlı vizede öncelik bu beş grubun olacak Türkiye ile ABD karşılıklı sınırlı da olsa vize başvurularını kabul etmeye başladı. Vize için herkes başvurabilecek ancak öncelik öğrencilere ve iş adamlarına verilecek.
29.09.2021 Gündem
ABD'den 20 Sikorsky helikopter alınacak
ABD'den 20 Sikorsky helikopter alınacak Orman ve Su İşleri Bakanlığı, yangınla mücadele kapsamında ABD’den 20 Sikorsky helikopter alacak
29.09.2021 Gündem
Kuleli’ye büyük müze
Kuleli’ye büyük müze Kültür Bakanı Kurtulmuş, darbe girişimi sonrası kapatılan Kuleli Askeri Lisesi’nin Türkiye’nin en büyük müzesine dönüştürüleceğini, bir kısmını ise Milli Savunma Üniversitesi’nin kullanacağını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım ABD'ye gidiyor
Başbakan Yıldırım ABD'ye gidiyor Başbakan Binali Yıldırım, 7-11 Kasım tarihleri arasında ABD'de olacak
31.10.2017 Siyaset
Vizesi olan iş adamları vize lobisine gidiyor
Vizesi olan iş adamları vize lobisine gidiyor Türk iş adamları vize gerilimini aşmak için ABD’ye gidiyor. TABA-AmCham Başkanı Akat, vizesi olan iş adamlarından oluşan heyetle 6-9 Kasım’da ABD’de lobi yapacaklarını söyledi
30.10.2017 Ekonomi
'ABD vize vermedi' iddialarına Adalet Bakanlığı'ndan açıklama
'ABD vize vermedi' iddialarına Adalet Bakanlığı'ndan açıklama Adalet Bakanlığı yetkilileri "ABD bakanlık heyetine vize vermedi" iddialarına ilişkin "Böyle bir talep yok" açıklamasında bulundu.
29.09.2021 Gündem
Gökçek devrinin sonu
Gökçek devrinin sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç belediye başkanı (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un) istifalarını vereceğini söyledi
19.10.2017 Siyaset
ABD'den vize açıklaması geldi
ABD'den vize açıklaması geldi ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri yaşanan vize krizinin ardından yeni bir açıklama yaptı
18.10.2017 Dünya
Vize krizi THY’yi etkilemedi
Vize krizi THY’yi etkilemedi Türk Hava Yolları ABD ile yaşanan vize krizi nedeniyle ettiği zararı, transit yolcu sayılarını artırarak kapattı. THY, Transit yolcu sayısını bir önceki yıla göre yüzde 111 artırarak, vize krizinden dolayı ettiği zararı buradan kapattı.
18.10.2017 Ekonomi
Dışişleri'nden vize krizi açıklaması
Dışişleri'nden vize krizi açıklaması ABD heyeti ile yapılan görüşmelerin ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan yetkililer, görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
ABD ile vize krizinde sıcak gelişme!
ABD ile vize krizinde sıcak gelişme! Vize krizi ile ilgili Türkiye'ye gelen ABD heyeti, Türk heyeti ile görüşüyor.ABD heyetinin bazı şartlar öne sürdüğü dile getiriliyordu. Türkiye'nin ise "Ön şart kabul etmiyoruz" dediği ve görüşmelerin ön şartsız başladığı duyuruldu.Vize krizi görüşmesi ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye dayatmalara karşı boyun eğmez. Kabul edemeyeceğimiz şartları başından reddederiz"dedi.
29.09.2021 Gündem
ABD'den vize krizinde dört şart
ABD'den vize krizinde dört şart Türkiye'ye gelen ABD heyeti vize krizi ile ilgili 4 şart öne sürdü.
18.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vize Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vize krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.