Vize Kararı

Vize Kararı

Son dakika vize kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vize kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vize kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vize Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vize kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 762 vize kararı haberi bulunmuştur. Tüm vize kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalnız yaşayan adam yangında ağır yaralandı
Yalnız yaşayan adam yangında ağır yaralandı Bursa’da akşam saatlerinde yalnız yaşayan bir şahsın yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında talihsiz adam feci şekilde yandı. Ağır yaralanan emekli memur olduğu öğrenilen şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
19.05.2022 Yaşam
Türkiye'den flaş vize kararı! Süre uzatıldı
Türkiye'den flaş vize kararı! Süre uzatıldı Letonya Cumhuriyeti umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları seyehatlerde, 6 aylık bir dönemde toplam 30 gün olan vizesiz kalış süresinin, her 180 gün içinde 90 güne çıkarıldığına lişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.05.2022 Gündem
Rusya'dan vize kararı! Putin imzayı attı, kısıtlama getirildi
Rusya'dan vize kararı! Putin imzayı attı, kısıtlama getirildi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin "dost olmayan" ülkelere karşı vize kısıtlama kararını imzaladı.
4.04.2022 Dünya
Türkiye ve Azerbaycan'dan vize kararı
Türkiye ve Azerbaycan'dan vize kararı Türkiye ve Azerbaycan, imzalanan anlaşma kapsamında karşılıklı olarak vize uygulamasını kaldırdı.
3.06.2020 Gündem
Rusya'dan sürpriz vize kararı...
Rusya'dan sürpriz vize kararı... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, FIFA Dünya Kupası için Rusya’ya gelen taraftarlara yıl sonuna kadar Rusya’ya girişte vize uygulanmayacağını duyurdu.
16.07.2018 Dünya
ABD'nin vize açıklamasıyla gerileyen dolar 3.77 liraya indi
ABD'nin vize açıklamasıyla gerileyen dolar 3.77 liraya indi ABD'nin Türkiye'deki vize hizmetlerinin yeniden başlatılacağına ilişkin açıklamasıyla gerileyen dolar 3.77 liraya kadar inerken, euro 4.50 liranın üzerinde tutundu.
29.12.2017 Ekonomi
Schengen ülkeleri iddiaları yalanlandı
Schengen ülkeleri iddiaları yalanlandı Dışişleri kaynakları, ABD’nin vize kararı sonrası bazı Schengen ülkelerinin de benzer uygulamaya geçtiği iddialarını yalanladı.
29.09.2021 Gündem
ABD'den son dakika vize kararı!
ABD'den son dakika vize kararı! ABD, Türk vatandaşlarına kaldırdığı vizelerin acil tıbbi ve insani durumlarda verilmeye devam edeceğini açıkladı.
16.10.2017 Dünya
ABD Dışişleri'nden 'vize' açıklaması
ABD Dışişleri'nden 'vize' açıklaması ABD Dışişleri Sözcüsü: Elçilik çalışanının tutuklanması hayal kırıklığı yarattı. Kararı büyükelçimiz tek başına vermedi. Karar, Dışişleri ve Beyaz Saray'la koordineli şekilde alındı. İlişkilerin düzelmesi Türkiye'nin tavrına bağlı.
10.10.2017 Dünya
Başbakan: Beyefendilerden izin mi alacağız?
Başbakan: Beyefendilerden izin mi alacağız? AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Yıldırım, "FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Ne olmuş? Türkiye bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi alacağız, onların icazetini mi alacağız?" dedi.
29.09.2021 Gündem
Vize değil FETÖ krizi!
Vize değil FETÖ krizi! FETÖ’cülerle irtibatı nedeniyle bir ABD İstanbul Konsolosluğu çalışanının tutuklanmasının ardından ABD’nin Türkiye vizelerini durdurmasına aynı şekilde karşılık verildi. Dün konsolosluktan bir kişinin daha ifadesi alınmak istendi
29.09.2021 Gündem
10 bin öğrenciyi etkileyecek!
10 bin öğrenciyi etkileyecek! ABD’yle vizelerin durdurulması, Work And Travel için öğrenci toplama dönemine denk geldi. Bu yolla Türkiye’den ortalama 6 bin öğrenci ABD’ye gidiyor. Dil eğitiminde ABD’yi seçen öğrenci sayısı ise yaklaşık 4 bin
29.09.2021 Gündem
İlker Başbuğ ABD gezisini iptal etti
İlker Başbuğ ABD gezisini iptal etti Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ABD'nin vize kararını protesto etmek için ABD gezisini iptal etti
9.10.2017 Siyaset
AK Parti'den ABD'nin vize kararına ilişkin ilk açıklama
AK Parti'den ABD'nin vize kararına ilişkin ilk açıklama AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, TRT Haber'de ABD'nin vize kararına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün sayın Cumhurbaşkanımız da gerekli açıklamaları yapacak. Amerikan Büyükelçiliği açıklamalar yaptı, muhatabı bizim Washington Büyükelçiliğimizdir. Onlar da açıklama yaptılar. Süreci takip ediyoruz" dedi.
9.10.2017 Siyaset
Vize kararı kimleri etkileyecek?
Vize kararı kimleri etkileyecek? ABD ve Türkiye, karşılıklı olarak vize başvurularını durdurdu. Peki bu karardan kimler etkilenecek?
9.10.2017 Ekonomi
Dolar ne kadar oldu?
Dolar ne kadar oldu? Amerika'nın Türkiye'den yapılan vize başvurularını askıya almasının ardından, dolar/TL uluslararası piyasada (Asya) 3.65'e fırladı.
9.10.2017 Ekonomi
AB vize kararı! Muafiyet rötar yedi
AB vize kararı! Muafiyet rötar yedi AB içişleri bakanlarının Lüksemburg’daki toplantısı Türkiye’ye vize muafiyetinin gecikeceğini kesinleştirdi
29.09.2021 Gündem
AP Türkiye Raportörü: Temmuzda vize serbestisi zor
AP Türkiye Raportörü: Temmuzda vize serbestisi zor Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına temmuzda Schengen bölgesinde vize serbestisi verilmesinin düşük bir ihtimal olduğunu söyledi.
5.05.2016 Dünya
Türkiye'den flaş vize kararı
Türkiye'den flaş vize kararı Türkiye, 8 Ocak'tan itibaren deniz ve hava yoluyla ülkeye giriş yapacak olan Suriye vatandaşlarına vize uygulamaya başlayacağını duyurdu...
29.09.2021 Gündem
AB'den çok kritik 'Türkiye' kararı
AB'den çok kritik 'Türkiye' kararı AB Komisyon Başkanı Jean Claude Juncker, vize serbestisini hızlandırma konusunda Türkiye ile anlaştıklarını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Adaletsiz vize kararı!
Adaletsiz vize kararı! AB Adalet Divanı Demirkan davasında kararını verdi
29.09.2021 Gündem
Tatilcilere kötü haber!
Tatilcilere kötü haber! Vize uygulamasını resmen başlattı
1.04.2013 Yaşam
AB ülkesinden kritik vize kararı!
AB ülkesinden kritik vize kararı! Türkiye'den AB ülkelerine vizesiz seyahat için ilk ciddi adım atıldı
29.09.2021 Gündem
Yunanistan'dan flaş vize kararı!
Yunanistan'dan flaş vize kararı! Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras Yunanistan'a vizesiz seyahatin başlayacağı müjdesini Twitter'dan verdi
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan vize kararı!
Almanya'dan vize kararı! Almanyada hizmet alımı için vize gerekmediğini tasdik amacıyla mahkemeye başvuran Gül ve Kahraman'a ret.
16.04.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vize Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vize kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.