Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
22.01.2024 Magazin
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez konuştu! 'Yaşanabilecek en büyük acılardan biri'
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez konuştu! 'Yaşanabilecek en büyük acılardan biri' Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Yeşilköy'de bir balıkçıda silahlı saldırı sonucu kaybeden sunucu Ece Erken eşinin vefatından sonra ilk kez olay yaratan açıklamalarda bulundu. Evlilik fikrine sıcak bakmadığını söyleyen Erken, '"Şafak ile her şeyin daha çok başındayken onu kaybettim. Yaşanabilecek en büyük acılardan biri. Beni Şafak gibi sevecek birini bulmam zor' dedi.
10.04.2023 Magazin
Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı!
Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında mezarı başında anıldı! Geçirdiği kalp krizi sonucu, 3 Temmuz 2000 yılında 55 yaşında vefat eden Kemal Sunal, ölümünün 22'nci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
3.07.2022 Magazin
Zerrin Özer: Benim adımdan kimsenin faydalanmasını istemiyorum!
Zerrin Özer: Benim adımdan kimsenin faydalanmasını istemiyorum! Usta sanatçı Zerrin Özer, Magazin D programında vasiyetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Özer, "Benim adımdan kimsenin faydalanmasını istemiyorum" dedi.
29.03.2022 Magazin