Samimi Açıklama

Samimi Açıklama

Son dakika samimi açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samimi açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samimi açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samimi Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samimi açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.027 samimi açıklama haberi bulunmuştur. Tüm samimi açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Arslan'dan samimi açıklama: Aşk bence merak ve huzurdur
Buse Arslan'dan samimi açıklama: Aşk bence merak ve huzurdur Şimdilerde tek kişilik “Schrödinger’in Öteki Kedisi” isimli tiyatro oyununu sahneleyen Buse Arslan, MAG dergisine konuştu.
11.02.2024 Magazin
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
22.01.2024 Magazin
Teoman'dan samimi açıklama: Ben fırlamayım
Teoman'dan samimi açıklama: Ben fırlamayım Teoman önceki gün Bebek’te bir mekândan çıkarken görüntülendi. Arkadaş ortamlarında söylediği “After parti var mı?” sözünün eğlence amaçlı olduğunu vurgulayan şarkıcı, açıklamasıyla dikkat çekti.
14.01.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yılbaşında verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seki, "Birçok ünlü ismin biyografi filmi yapılıyor, size böyle bir teklif geldi mi?" sorusuna yanıt verdi.
1.01.2024 Magazin
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim Boğaç Aksoy, 2021'de lenfomaya yakalanmıştı. Kemoterapi sonrası kök hücre tedavisi de gören oyuncu, Eylül 2022'de kanseri yendiğini açıklamıştı. Tedavi gördüğü dönemde usta sanatçı Halil Ergün ile bir filmde rol alan Boğaç Aksoy, gösterim sonrası duygularını dile getirdi.
21.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi 'Bihter' filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği iddia edilmişti. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.
22.10.2023 Magazin
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı Selahattin Taşdöğen’in Hamas-İsrail savaşı hakkındaki sözleri tartışma yarattı.
22.10.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan samimi açıklama:  Türkiye'de babasız büyümek zor
Pelin Karahan'dan samimi açıklama: Türkiye'de babasız büyümek zor Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Karahan samimi açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Magazin
Serkan Kaya'dan boşanma iddialarının ardından samimi açıklama
Serkan Kaya'dan boşanma iddialarının ardından samimi açıklama Eşi Ayşegül Kaya ile boşanacakları öne sürülen, ancak bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan şarkıcı Serkan Kaya, önceki akşan Kıbrıs'ta sahne aldı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ünlü isim, bu yaz ailesini yalnız bıraktığını açıkladı.
9.10.2023 Magazin
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz ağustos ayında işketmeci Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu. Son günlerde Aydın'ın 'montaj' olduğunu iddia ettiği videolar nedeniyle gündemde olan çift, 2. Sayfa programına konuk oldu. Muhammet Aydın ile ilişkisini anlatan Tuğçe Tayfur "Evlenene kadar elimi dahi tutmadı" dedi.
26.09.2023 Magazin
Gamze Erçel'den samimi açıklama: Aşırı tepkisizim
Gamze Erçel'den samimi açıklama: Aşırı tepkisizim Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel, Hello dergisine röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan fenomen isim, Caner Yıldırım ile evliliğini anlattı.
1.06.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melisa Berberoğlu'ndan samimi açıklamalar!
Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melisa Berberoğlu'ndan samimi açıklamalar! Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in Derya'sı Melis Berberoğlu Kanal D ekibine diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
11.04.2023 Televizyon
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez konuştu! 'Yaşanabilecek en büyük acılardan biri'
Ece Erken eşi öldükten sonra ilk kez konuştu! 'Yaşanabilecek en büyük acılardan biri' Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Yeşilköy'de bir balıkçıda silahlı saldırı sonucu kaybeden sunucu Ece Erken eşinin vefatından sonra ilk kez olay yaratan açıklamalarda bulundu. Evlilik fikrine sıcak bakmadığını söyleyen Erken, '"Şafak ile her şeyin daha çok başındayken onu kaybettim. Yaşanabilecek en büyük acılardan biri. Beni Şafak gibi sevecek birini bulmam zor' dedi.
10.04.2023 Magazin
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize
Cansu Tosun'dan samimi açıklama: Marsel gerçekten bir mucize 4 sene önce meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile nikâh masasına oturan, 2020'de Marsel' adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Cansu Tosun, Laurentius dergisine röportaj verdi. Sosyal medyayı eğlenmek için kullanmayı tercih ettiğini söyleyen 34 yaşındaki güzel oyuncu, oğlu ve eşi ile ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
20.10.2022 Magazin
Cansu Tosun'dan samimi açıklamalar: Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı
Cansu Tosun'dan samimi açıklamalar: Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı 4 yıldır Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren, bir çocuk annesi Cansu Tosun, önceki haftalarda kolundaki yara izi hakkında konuşarak, "Ben bu kusurlarımla varım" ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen ünlü isim; muhabirlerin soruları üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, "Güzellik kavramı tek tip olmaya başladı" dedi.
20.09.2022 Magazin
'Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan samimi açıklama: Gülmekten bazen set duruyordu
'Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan samimi açıklama: Gülmekten bazen set duruyordu Kanal D’deki ‘Üç Kız Kardeş’in ‘Türkan’ı Özgü Kaya BeStyle dergisinin kapağında yer aldı. Güzel oyuncu samimi itiraflarda bulundu. Özgü Kaya gülmekten bazen setin durduğunu söyledi. Kaya “Çok gülen biriyim. Yoğun çalıştığımız günlerde gülme krizine giriyorum. Gülmenin bulaşıcılığından bazen bir bakıyorum bütün ekip dağılmış. Sonra toparlanıp sahneye devam ediyoruz. İşimizi eğlenerek yapıyoruz” dedi.
4.09.2022 Magazin
Usta oyuncu Reha Özcan’dan  'Üç Kız Kardeş' üzerine samimi açıklamalar!
Usta oyuncu Reha Özcan’dan 'Üç Kız Kardeş' üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, yeni dizisi Üç Kız Kardeş 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek.
16.02.2022 Televizyon
Aslıhan Malbora : Soyadımdan çok çektim
Aslıhan Malbora : Soyadımdan çok çektim Ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, Üç Kuruş isimli Show TV dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduruyor. Hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarını mest eden oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.
13.12.2021 Magazin
Kanatlar seksi gelmemiş!
Kanatlar seksi gelmemiş! Vogue’s Fashion Festival kapsamında Paris’te bulunan ünlü model Bella Hadid, samimi açıklamalar yaptı.
17.11.2019 Magazin
Ünlü oyuncudan samimi açıklama: Güçlü kadınlar sayesinde...
Ünlü oyuncudan samimi açıklama: Güçlü kadınlar sayesinde... Brand Week Istanbul kapsamında konuşma yapan Engin Altan Düzyatan samimi açıklamalarda bulundu
10.11.2018 Magazin
Çağla Şikel, Alişan'a kız beğendiremedi
Çağla Şikel, Alişan'a kız beğendiremedi Ünlü sunucu Çağla Şıkel'den Alişan'la ilgili samimi açıklama
15.08.2016 Magazin
Seba sezonuna yakışır davranış
Seba sezonuna yakışır davranış Slaven Biliç’in Balıkesir maçı sonrasında Ersan’ın Sercan’ı düşürdüğü pozisyona ‘kesin kırmızı’ demesini yazarlarımıza sorduk:
6.10.2014 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Samimi Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samimi açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.