Vefa Salman

Vefa Salman

Son dakika vefa salman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vefa salman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vefa salman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vefa Salman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vefa salman gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 vefa salman haberi bulunmuştur. Tüm vefa salman haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'li 11 il belediye başkanı: Kılıçdaroğlu'na sonuna kadar güveniyoruz
CHP'li 11 il belediye başkanı: Kılıçdaroğlu'na sonuna kadar güveniyoruz CHP'li 11 il belediye başkanınca yapılan ortak açıklamada, "Umut dolu bu yolculukta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yürümekten gurur duyuyor ve kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Bu yolculuğun sonunda zafere ulaşacağımıza da yürekten inanıyoruz" denildi.
4.03.2023 Gündem
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında, Yalova 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sırasında mahkemeye yönelik sözleri nedeniyle, hakimlere alenen hakaret ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarından hazırlanan fezleke, TBMM’ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığı’na gönderildi.
10.11.2022 Siyaset
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında flaş gelişme
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında flaş gelişme Yalova Belediyesi’nin görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman'ın da aralarında bulunduğu 1’i tutuklu 18 sanığın 'zimmet ve resmi belgede sahtecilik' suçundan yargılandığı davaya devam edildi. Mahkeme heyeti, davanın tek Reşat Elgin’in tutukluk halinin devamına ve yeni bilirkişi raporu hazırlanmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
14.12.2021 Gündem
Vefa Salman'ın tutuklanması için yakalama kararı talebi
Vefa Salman'ın tutuklanması için yakalama kararı talebi Yalova Belediyesi'nde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturmasında tutuksuz olarak yargılanan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hakkında verilen tutuklama talebi bir süre önce mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Cumhuriyet Savcısı Ersin Selimefendigil, reddedilen bu kararın kaldırılıp Vefa Salman için tutuklamaya yönelik yakalama kararının çıkarılmasını talep etti.
11.09.2020 Gündem
Vefa Salman'ın tutuklanma talebi reddedildi
Vefa Salman'ın tutuklanma talebi reddedildi Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında görülen davanın üçüncü gününde yargılanan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hakkında verilen tutuklama talebi mahkeme heyeti tarafından reddedildi. Dava bitiminde ise adliye binası önünde sanıkların yakınları arasında yaşanan arbede sonucunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
5.09.2020 Gündem
Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman hakkında tutuklama talebi
Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman hakkında tutuklama talebi Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesi Savcısı, Yalova Belediyesi Eski Başkanı Vefa Salman’ın tutuklanmasını talep etti. CHP'li Yalova Belediyesi'nin kasasından 30 milyon lira kaçırılarak yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle başlatılan dava duruşması devam ediyor.
4.09.2020 Gündem
Yalova Belediyesi’ndeki ’zimmet’ davasında ikinci gün
Yalova Belediyesi’ndeki ’zimmet’ davasında ikinci gün Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturmasında görülen dava ikinci gününde de devam etti. 20 milyon 739 bin 664 lira 80 kuruşluk zimmet soruşturmasında tutuklu Eski eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleçin (48) şöförü A.Ş.I. şahit olduğu rüşvet olayı nedeniyle kendisine mobbing uygulandığını ileri sürdü.
3.09.2020 Gündem
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında flaş gelişme
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında flaş gelişme Yalova Belediyesinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen zimmet suçu ve resmi belgede sahtecilik soruşturmasında ilk duruşma bugün görüldü. 20 milyon 739 bin 664 lira 80 kuruşluk zimmet soruşturmasının ilk duruşmasına, koronavirüs tedbirleri kapsamında tutuklu sanıklar SEGBİS ile katıldı. Tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu. Tutuklu sanıklardan Yalova Belediye Eski Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Mali İşler Müdürlüğünde görevli Reşat Elgin, belediyedeki paraların aktarıldığı müteahhit Bekir Bilgi ve Halit Güleçin sekreteri Bahar Taşkömür, resmi belgede sahtecilik ve zimmet suçlamasıyla haklarında açılan davada savunma yaptı. 4 tutuklu sanığın savunması 11 saat sürdü.
2.09.2020 Gündem
Muharrem İnce hakkında flaş ihraç talebi iddiası!
Muharrem İnce hakkında flaş ihraç talebi iddiası! 'Memleket Hareketi'ni 4 Eylül'de Sivas'ta başlatacağını açıklayan Muharrem İnce'nin partiden ihracı için dilekçe verildiği edildi. CNN Türk Muhabiri Ünal Kaya canlı yayında CHP'li yetkililerin dilekçeyi doğruladığını söyledi.
2.09.2020 Siyaset
CHP'li belediyede vurgun! Belgeler ortaya çıktı
CHP'li belediyede vurgun! Belgeler ortaya çıktı CHP'li Yalova Belediyesi'nde gerçekleşen 30 milyon liralık yolsuzluğun belgeleri ortaya çıktı.
4.07.2020 Gündem
Vefa Salman yolsuzluk soruşturmasında şüpheli olarak ifade verdi
Vefa Salman yolsuzluk soruşturmasında şüpheli olarak ifade verdi ‘Resmi evrakta sahtecilik, kamuyu zarar uğratma ve zimmet’ soruşturması kapsamında Yalova Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Vefa Salman, savcılıkta şüpheli olarak ifade verdi.
28.05.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Parlamentoda kavga istemiyoruz
Kılıçdaroğlu: Parlamentoda kavga istemiyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz parlamentoda kavga istemiyoruz. İtibar sadece kişisel olay değildir, bulunduğunuz makamın da itibarını düşünmek zorundasınız. Biz itibarı kaybeden kişilerin, sözlerini tutamayan kişilerin memleketi konuşmasını doğru bulmuyoruz" dedi.
10.03.2020 Siyaset
Yalova Belediyesi'ndeki soruşturmada şoke eden iddialar! Savcıya 4 sayfalık mektup yazdı
Yalova Belediyesi'ndeki soruşturmada şoke eden iddialar! Savcıya 4 sayfalık mektup yazdı Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında 17 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında olan ve paraların aktarıldığı iddia edilen paravan şirketin sahibi müteahhit Bekir Bilgi, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına mektup yazdı. Mektupta, kendisine yatırılan paraların büyük bölümünü Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Elgin’e geri verdiğini öne süren Bilgi, bu işlemlerin hukuki zeminde olduğunu düşündüğü için yaptığını yazarak, "Hiçbir şüphem yok ki, bu işten Reşat Elgin’den başlayarak, silsile usulüyle en alttan en tepeye herkesin haberi ve bilgisi vardır" ifadelerini kullandı.
10.03.2020 Gündem
Muharrem İnce Yalova konusunda neden sessiz kaldı?
Muharrem İnce Yalova konusunda neden sessiz kaldı? Yalova Belediyesi bir süredir yolsuzluk iddialarıyla çalkalanıyor. Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanı Reşat E'nin muhasebe kayıtlarında usulsüzlük yaptığının belirlenmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Salman İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı. Tüm bu süreçler yaşanırken eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce neden sessiz kaldı?
8.03.2020 Siyaset
Yalova'da AK Parti sürprizi! Mustafa Tutuk Belediye Başkan Vekilliği'ne seçildi
Yalova'da AK Parti sürprizi! Mustafa Tutuk Belediye Başkan Vekilliği'ne seçildi Görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yerine Belediye Başkan Vekilliğine meclis üyesi Mustafa Tutuk seçildi.
6.03.2020 Gündem
Yalova AK Parti'ye geçebilir
Yalova AK Parti'ye geçebilir CHP, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırıldığı gün İdlib’de gerçekleştirilen saldırı nedeniyle ertelediği adımlarını bu hafta atacak. Bu kapsamda, ilk olarak kararın iptali istemiyle Danıştay’a başvurulacak.
2.03.2020 Siyaset
Yalova Belediyesindeki zimmet soruşturmasında 5 kişi daha gözaltına alındı
Yalova Belediyesindeki zimmet soruşturmasında 5 kişi daha gözaltına alındı Yalova Belediyesi'nde bir çalışanın zimmetine para geçirdiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 5 kişi daha gözaltına alındı.
28.02.2020 Gündem
Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturması! 3 tutuklama daha...
Yalova Belediyesi'nde 'zimmet' soruşturması! 3 tutuklama daha... Yalova Belediyesinde bir çalışanın zimmetine para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
28.02.2020 Gündem
Yalova Belediye Başkanı Salman görevinden uzaklaştırıldı
Yalova Belediye Başkanı Salman görevinden uzaklaştırıldı İçişleri Bakanlığı’nca, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve şu an tutuklu olan Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Anayasanın 127’nci maddesinin 4’ncü fıkrası ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 47’nci maddesi gereğince geçici olarak görevden uzaklaştırıldı.
27.02.2020 Siyaset
Yalova Belediye Başkanı Salman'dan "zimmet" açıklaması
Yalova Belediye Başkanı Salman'dan "zimmet" açıklaması Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, zimmetine para geçirdiği iddiasıyla tutuklanan belediye personeli Reşat E'nin, belediyeyi 1 milyon 428 bin lira dolandırdığının tespit edildiğini bildirdi.
14.02.2020 Gündem
Başkan Yardımcısı Halit Güleç tutuklandı!
Başkan Yardımcısı Halit Güleç tutuklandı! Yalova Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturması kapsamında Belediye Başkanı Yardımcısı Halit Güleç tutuklandı.
13.02.2020 Gündem
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında 3 şüpheli adliyede
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' soruşturmasında 3 şüpheli adliyede Yalova Belediyesi'nde yaşanan zimmet olayı, Mali İşler Müdürlüğü'nde çalışan, evli ve 2 çocuk babası R.E.'nin kayıplara karışmasıyla ortaya çıktı. Belediye kasasından yüklü miktarda parayı, belli aralıklarla paravan bir şirkete aktardığı ortaya çıkan R.E. hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
11.02.2020 Yaşam
Yalova Belediyesinde büyük vurgun!
Yalova Belediyesinde büyük vurgun! Yalova Belediyesi, zimmetine yüklü miktarda para geçirip ortadan kaybolduğu iddia edilen muhasebe görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.
7.02.2020 Gündem
17 Ağustos depreminin 20.yılı
17 Ağustos depreminin 20.yılı Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler, 17 Ağustos 1999'da yaşanan depremin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde saat 03.02'de saygı duruşuyla anıldı.
17.08.2019 Gündem
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, 8 ilde ilk iki sıradaki aday arasındaki fark bin oyun, 90 ilçede ise 100 oyun altında bulunuyor.
2.04.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Vefa Salman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vefa salman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.