Vedat Muriç

Vedat Muriç

Son dakika Vedat Muriç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vedat Muriç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vedat Muriç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vedat Muriç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vedat muriç gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 vedat muriç haberi bulunmuştur. Tüm vedat muriç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek'ten Dzeko transferine misilleme! Rashica ayrıntısı tozu dumanı birbirine kattı
Dursun Özbek'ten Dzeko transferine misilleme! Rashica ayrıntısı tozu dumanı birbirine kattı Transferde KAP'a henüz yıldız bir futbolcu açıklayamayan Galatasaray'da iki futbolcunun kampa yetiştirileceği ortaya çıktı. Mostafa Mohamed, Gomis, İcardi'yle yollarını ayıran Cimbom'un 29 yaşındaki golcü için masaya oturduğu belirtilirken, Okan Buruk'un eski öğrencisi için şimdiden geri sayıma geçtiği bildirildi.
3.07.2023 Galatasaray
Okan Buruk eski öğrencilerini Galatasaray'a çağırdı! Biri forvet diğeri orta saha
Okan Buruk eski öğrencilerini Galatasaray'a çağırdı! Biri forvet diğeri orta saha Galatasaray'da transfer çalışmalarına devam ediliyor... Okan Buruk'un verdiği rapora göre hareket eden ve bazı futbolcularla görüşmelere başlayan Dursun Özbek'in Vedat Muriç ve Berkay Özcan'ı göz hapsine aldığı öğrenilirken, her iki futbolcunun Şampiyonlar Ligi sebebiyle Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtildi.
18.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yönetimine yapılan eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Ali Koç'un konuşması sık sık salondan gelen tepkilerle kesildi. Yaşanan olaylar sonrası Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Koç, yeni teknik direktör için "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Futbol
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı Yakından tanıdığımız ünlü golcü Vedat Muriç'in 9 yıl alt yapısında oynadığı 93 yıllık kulüp FC Liria'nın şampiyonluğu hem Kosova'da hem de Türkiye'de büyük dikkat çekti.
6.06.2023 Futbol
2018'den beri peşindeydi! Okan Buruk'un rüyası gerçek oluyor
2018'den beri peşindeydi! Okan Buruk'un rüyası gerçek oluyor Golcü arayışlarına devam eden ve her ne kadar Mostafa Mohamed'i geri çağırsa da İcardi'nin bonservis problemini göz önünde bulunduran Okan Buruk'un eski öğrencisini Galatasaray'a davet ettiği öğrenildi.. Ç.Rizespor'da birlikte çalıştığı oyuncusunu isteyen başarılı teknik adam görüşmelere başlarken, Sarı Kırmızılı yönetimin Mirsad Türkcan'la temasa geçtiği ifade edildi.
16.05.2023 Galatasaray
10 maçta 0 gol 0 asist! Ali Koç'un yeni forveti çok tartışma yaratacak
10 maçta 0 gol 0 asist! Ali Koç'un yeni forveti çok tartışma yaratacak Başkanlık döneminde Vedat Muriç haricinde hatır sayılı bir golcü transferi yapamayan Ali Koç'un gündemine gelen Nijeryalı forvet camiada tartışma konusu oldu. Tıpkı Samatta gibi Genk'te şov yapıp Premier Lig yolunu tutan 28 yaşındaki pivotun Sarı Lacivertli yönetim tarafından takibe alınması homurdanmalara yol açarken 2.01'lik santraforun Southampton'da gol ve asist yapamaması '2.Samatta vakası olur' söylentilerini de beraberinde getirdi.
13.05.2023 Fenerbahçe
AS Gazetesi yazdı! Sevilla 6-1'lik yenilgiyi Fenerbahçe maçında telafi etmek istiyor
AS Gazetesi yazdı! Sevilla 6-1'lik yenilgiyi Fenerbahçe maçında telafi etmek istiyor UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol devi Sevilla ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de hazırlıklara devam edilirken, AS Gazetesi'nin 'Sevilla 6-1lik mağlubiyetin telafisini Fenerbahçe maçında yapmak istiyor' ifadeleri oldukça dikkat çekti.
6.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
131 km/hızla gol atmıştı! Bonservis bedeli belli oldu
131 km/hızla gol atmıştı! Bonservis bedeli belli oldu Kayserispor maçında yine kendisine güvenenleri yanıltmayan ve attığı golle ayakta alkışlanan Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe yönetimi 20 milyon euro'luk bonservis bedeli belirledi.
6.03.2023 Fenerbahçe
Vedat Muriç'ten sonra Fenerbahçe'den Lazio'ya bir yıldız daha ama bu sefer bedavaya
Vedat Muriç'ten sonra Fenerbahçe'den Lazio'ya bir yıldız daha ama bu sefer bedavaya Daha önce Fenerbahçe'den yıldız golcü Vedat Muriç'i transfer eden Lazio bu sefer bir başka Sarı Lacivertli oyuncu için harekete geçti. Trabzonspor ile Beşiktaş'ın da peşinde olduğu milli orta saha için elini çabuk tutmak isteyen Sarri, Ali Koç'un bir türlü imza attıramadığı futbolcuyu istediği anlaşılırken, Sportif Direktör Iglı Tare'nin görüşmelere başladığı bildirildi.
26.02.2023 Fenerbahçe
Vedat Muriç'ten 300 bin TL bağış
Vedat Muriç'ten 300 bin TL bağış Fenerbahçe'de Lazio'ya, oradan Mallorca'ya transfer olan Kosovalı yıldız Vedat Muriç, depremzedelere 300 bin TL'lik bağışta bulundu.
13.02.2023 İspanya
Ali Koç'un 5 seneden beri yapamadığını Alex de Souza yapacak! İcardi'yi unutturacak transfer bombası
Ali Koç'un 5 seneden beri yapamadığını Alex de Souza yapacak! İcardi'yi unutturacak transfer bombası Vedat Muriç haricinde göreve geldiği süre içerisinde Fenerbahçe taraftarlarının kalbinde taht kuracak forvet transferini bir türlü gerçekleştiremeyen Ali Koç'a Alex de Souza'dan büyük bir transfer kıyağı gelecek. Premier Lig devinde gözden çıkarılan ve kendisine yeni bir kulüp bakan Brezilyalı yıldızın Sarı Lacivertli takımın gündemine geldiği öğrenilirken, Alex de Souza'nın da gereken adımları atacağı bildirildi.
14.01.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk yeni Vedat Muriç'ini buldu bile! Fenerbahçe'yi şok eden transfer
Okan Buruk yeni Vedat Muriç'ini buldu bile! Fenerbahçe'yi şok eden transfer Akhisarspor'da Seleznov, Göztepe'de Jahovic, Ç.Rizespor'da Vedat Muriç gibi isimleri yıldız yapan ve genelde oyun sistemi olarak pivot forvetlerden vazgeçemeyen Okan Buruk'un Galatasaray'da da aynı geleneğini devam ettireceği bildirildi. Seferovic'ten beklenen verimi alamayan başarılı teknik adamın Fenerbahçe'nin listesinde bulunduğu golcüye talip olduğu bildirilirken, transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi.
2.01.2023 Galatasaray
Vedat Muriç elden kaçtı ama bu kaçmayacak! Galatasaray'dan flaş tansfer
Vedat Muriç elden kaçtı ama bu kaçmayacak! Galatasaray'dan flaş tansfer Kosovalı golcü Vedat Muriç'i ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray Haris Seferovic'in yerini doldurmak için harekete geçti. Dün İstanbulspor'u evinde 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Sarı Kırmızılılarda transfer çalışmalarına start verilirken, Okan Buruk ve Dursun Özbek'in Roma'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayan 27 yaşındaki yıldız oyuncuyla görüşmelere başladığı bildirildi.
26.12.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'nin 4 yıldızına flaş teklif! '15 milyon euro'yu görelim beyler'
Fenerbahçe'nin 4 yıldızına flaş teklif! '15 milyon euro'yu görelim beyler' Daha önce Elif Elmas, Vedat Muriç ve Kim Min Jae gibi yıldız futbolcularını Napoli'ye gönderen Fenerbahçe; Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo ve Miha Zajc için gardını almış durumda.
21.11.2022 Fenerbahçe
Sadece Arda Güler mi? Tam 7 futbolcu Avrupa devlerinin göz hapsinde
Sadece Arda Güler mi? Tam 7 futbolcu Avrupa devlerinin göz hapsinde Daha önce Eljif Elmas, Vedat Muriç ve Kim Min Jae gibi yıldızların satışından 60 milyon euro gelir elde eden Fenerbahçe'de Arda Güler haricinde 7 futbolcu daha Avrupa devleri tarafından göz hapsinde.
20.11.2022 Fenerbahçe
12 maçta 8 gol attı Vedat Muriç için 2 İspanya devi yarışa başladı
12 maçta 8 gol attı Vedat Muriç için 2 İspanya devi yarışa başladı Mallorca formasıyla 12 maçta 8 gol atan ve kalitesini bir kez daha ispatlayan Vedat Muriç için iki İspanya devi devreye girdi.
11.11.2022 İspanya
Ronaldo değil Pelkas, Bakasetas, Vedat Muriç fırtınası
Ronaldo değil Pelkas, Bakasetas, Vedat Muriç fırtınası UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan 9 karşılaşmada toplam 25 gol atılırken, Yunanistan - Kuzey İrlanda maçında Pelkas ve Bakasetas'ın performansları adeta parmak ısırttı.
28.09.2022 Futbol
12 maçta '0' çeken golcüyü tercih etti gönderdiği forvet takımına hayat öpücüğü verdi
12 maçta '0' çeken golcüyü tercih etti gönderdiği forvet takımına hayat öpücüğü verdi Transfer sezonunda gerek bonservis bedelleriyle gerekse kiralık olarak Avrupa macerasına adım atan yıldız futbolcular gittikleri takımlarda resmen şov yapıyorlar. Fenerbahçe'den Lazio'ya oradan Mallorca'ya giden Kosovalı santrafor Vedat Muriç Real Madrid maçında attığı golle dikkat çekerken, Cengiz Ünder ve Merih Demiral da başarılı performanslarıyla taraftarlarından tam not aldılar...
14.09.2022 Fenerbahçe
5 senedir forvet bulamıyordu! Ali Koç işi bitirdi! Lukaku'nun partneri Fenerbahçe'de
5 senedir forvet bulamıyordu! Ali Koç işi bitirdi! Lukaku'nun partneri Fenerbahçe'de Fenerbahçe transfer haberleri... 5 senedir transfer ettiği forvetlerden sadece Vedat Muriç'ten katkı alan Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu. Sörloth, Dembele, Maxi Gomez'le masaya oturan Ali Koç'un Belçikalı yıldızla anlaşmaya vardığı öğrenilirken, tecrübeli futbolcunun önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği belirtildi.
14.08.2022 Fenerbahçe
Forvet transferinde son nokta! 1 gol atamayan 2 futbolcu transfer etti
Forvet transferinde son nokta! 1 gol atamayan 2 futbolcu transfer etti Yaklaşık 5 yıllık görev süreci içerisinde forvet transferlerinin hemen hemen hepsinde hüsran yaşayan Ali Koç'un Batshuayi'ye talip olması Sarı Lacivertli camiayı oldukça kızdırdı.
13.08.2022 Fenerbahçe
Forvet krizi nihayet bitti! 35 milyon euro'luk golcü geliyor! 'Yeni Vedat Muriç' yolda...
Forvet krizi nihayet bitti! 35 milyon euro'luk golcü geliyor! 'Yeni Vedat Muriç' yolda... Samatta- Berisha- Rossi- Joshua King gibi alternatifleri bulunmasına rağmen kalitesi tartışılmayacak bir golcü arayan Fenerbahçe aradığı forveti buldu. 2019'un Ocak ayında 35 milyon euro'ya Milan'a transfer olan dünyaca ünlü futbolcu için girişimlere başlayan Sarı Lacivertli yönetim Serie A deviyle görüşmelere başlarken, Jorge Jesus'un 27 yaşındaki oyuncuya onay verdiği bildirildi.
10.08.2022 Fenerbahçe
Dinamo Kiev hezimetinden sonra ilk kriz patlak verdi! 'Hala oraya bir transfer yapamadık'
Dinamo Kiev hezimetinden sonra ilk kriz patlak verdi! 'Hala oraya bir transfer yapamadık' Fenerbahçe transfer haberleri... Dinamo Kiev mağlubiyetinden sonra elinde kadronun detaylı analizini yapan ve Ali Koç'tan mutlak transfer bekleyen Jorge Jesus'un beklemeye koyulduğu öğrenildi. Başkanlık süresi boyunca ileri uca 15'in üzerinde transfer yapmasına rağmen sadece Vedat Muriç'ten beklenen verimi alan Fenerbahçe şu anda bir tek Enner Valencia'nın eline kalmış durumda.
30.07.2022 Fenerbahçe
Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar! 2 yıl sonra 100 milyon pound'a...
Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar! 2 yıl sonra 100 milyon pound'a... Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde forma şansı bulan ve kalitesiyle sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da konuşulan Arda Güler'in Hull City maçında attığı gol '100 milyon pound' yakıştırmalarını da beraberinde getirdi. Süper Lig'in tanınmış menajerleri yetenekli oyuncu için La Liga'yı adres gösterirken Serdar Aziz, Vedat Muriç gibi futbolcuların temsilciğini üstlenen Haluk Canatar'ın "Arda Turan mı, Sergen Yaçın mı? Ama Arda Güler’den sonra bu konu tartışmaya kapanmıştır." sözleri büyük dikkat topladı.
12.07.2022 Galatasaray
Lazio'da temiz Brugge'da sorunlu çıktı Vedat Muriç transferi FIFA'lık olmaya...
Lazio'da temiz Brugge'da sorunlu çıktı Vedat Muriç transferi FIFA'lık olmaya... Belçika devi Club Brugge'un sağlık sorunları var diyerek transferini yarıda kestiği Vedat Muriç için Lazio'nun karşı atağa geçtiği ve durumu FIFA'ya taşıyacağı bildirildi.
12.07.2022 İtalya
Larin ve Vedat Muriç'i bitirdi sıra Jorge Jesus'un yıldızına geldi! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık
Larin ve Vedat Muriç'i bitirdi sıra Jorge Jesus'un yıldızına geldi! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık Daha önce Cyle Larin ve Vedat Muriç'i renklerine bağlayan Belçika devi Club Brugge şimdi de Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düştü. 6 numara arayışlarına devam eden Jorge Jesus transfer gelmediği sürece elindeki oyuncuyu bırakmak istemezken, başarılı teknik adamı Carl Hoefkens'in 28 yaşındaki futbolcunun peşini bırakmadığı bildirildi.
8.07.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Vedat Muriç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vedat muriç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.