Gazete Vatan Logo
İspanya Vedat Muriç'ten 300 bin TL bağış

Vedat Muriç'ten 300 bin TL bağış

Fenerbahçe'de Lazio'ya, oradan Mallorca'ya transfer olan Kosovalı yıldız Vedat Muriç, depremzedelere 300 bin TL'lik bağışta bulundu.

Vedat Muriç'ten 300 bin TL bağış

Çaykur Rizespor formasıyla başarılı bir performans sergiledikten sonra Fenerbahçe'nin yolunu tutan, Sarı-Lacivertliler'den de İtalyan ekibi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, kariyerine La Liga ekibi Mallorca'da devam ediyor.

Serie A'da geçen kötü döneminin ardından İspanya Ligi'nde adeta kendini bulan Muriqi, Mallorca ile bu sezon başarılı bir performansa imza atıyor. Vedat Muriqi, bu sezon La Liga'da 19 maçta 8 gol 1 asist, Kral Kupası'nda da 2 maçta 1 gol 1 asist üretti. Şu ana kadar toplamda 9 gol 2 asistlik katkı yapan Muriqi, kariyerinde yeniden yükselişe geçtiği dönemde Türkiye'deki depremzedeleri unutmadı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi derinden sarsan deprem sonrası Muriqi, "Yaşadığımız acı tarifsiz. Dualarım, kalbim, depremden etkilenen herkesle. Herkese çok geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı.

Kosova Ordusu'ndan Türkiye'deki deprem bölgesine gelen askerlerin bulunduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan, ayrıca Türkiye Madrid Büyükelçiliği'nin ülkemize yardım toplamak için paylaştığı banka bilgilerini de takipçilerine ileten Vedat Muriqi, bunun yanı sıra ekonomik olarak da depremzedelere destek vermeyi ihmal etmedi.

Takvim'in haberine göre; 28 yaşındaki golcü futbolcu deprem bölgesinde zarar gören aileler için 15 bin Euro (300 bin TL) bağış yaptı. Ayrıca oyuncunun Türkiye'den birçok arkadaşını arayıp geçmiş olsun dileğini ilettiği öğrenildi.

Haberin Devamı