Vatani Görev

Vatani Görev

Son dakika vatani görev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vatani görev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vatani görev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatani Görev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatani görev gelişmeleri de dahil olmak üzere 516 vatani görev haberi bulunmuştur. Tüm vatani görev haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmi Azam Duası nasıl okunur? İşte Türkçe okunuşu...
İsmi Azam Duası nasıl okunur? İşte Türkçe okunuşu... Tüm kapıları açan dua diye bilinen İsmi Azam duası Allah'ın en büyük ismi anlamına gelirken en çok okunan dualar arasında. Peki, İsmi Azam duası nasıl okunur ve Türkçe anlamı nedir?
1.04.2022 Ramazan
FETÖ'cü işkenceci general Metin Alpcan’a milyonluk ceza
FETÖ'cü işkenceci general Metin Alpcan’a milyonluk ceza 15 Temmuz darbe girişiminde rol aldığı için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü eski tuğgeneral Metin Alpcan’ın 9 yıl önce işkencesine maruz kalan er Ferdi Geyik, açtığı davayı kazandı. Mahkeme ere 1 milyon 371 bin TL tazminat ödenmesine hükmetti
19.06.2021 Yaşam
44 yıl sonra şehit sayıldı
44 yıl sonra şehit sayıldı İstanbul'da 1977 yılında vatani görevini yaparken, trafik kazasında hayatını kaybeden Ömer Dalmaz, 44 yıl sonra ailesinin başvurusu üzerine şehit kabul edildi. Dalmaz'ın Hakkari'nin Boybeyi köyünde yaşayan eşi, oğlu ve 2 kızı, verilen kararla büyük mutluluk yaşadı.
7.05.2021 Yaşam
HDP önündeki eylemde 62'nci gün
HDP önündeki eylemde 62'nci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 62'nci günde de sürdürdü. Eylemdeki anneler, Mehmetçik ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için atkı örmeye başladığını söyledi. Atkı ören annelerden Songül Altındaş, "Mehmetçiğimiz bizim için savaşıyor. Üşümesin, bizim de bir katkımız olsun" dedi.
3.11.2019 Gündem
Can Yaman'dan öyle bir şey istediler ki...
Can Yaman'dan öyle bir şey istediler ki... Can Yaman 21 günlük vatani görevini yapmak üzere Ocak 2020'de İzmir'e gidecek.
12.05.2019 Magazin
‘Yaz tatili’nde vatani görev!
‘Yaz tatili’nde vatani görev! Bakan Akar, her meslek grubuna uygun askerlik sistemi üzerinde çalışma yapıldığını açıkladı, “Yurt dışındaki akademisyenler, öğretmenler, sporcular için askerlik hizmetini yaz tatillerine denk getirelim diyoruz” diye de örnek verdi
24.10.2018 Gündem
'Açık giyinen kadına tecavüz vatani görevdir' dedi şimdi ise...
'Açık giyinen kadına tecavüz vatani görevdir' dedi şimdi ise... Mısır'da açık giyinen kadına tecavüz etmenin vatani görev olduğunu savunan avukat hapis cezasına çarptırıldı. Mısırlı avukat üç yıl hapse mahkum edildi.
4.12.2017 Dünya
Savaşçı dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı!
Savaşçı dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Yıllardır süre gelen terör belası ve yıllardır canları pahasına mücadele veren Türk askerleri. Bizler onların kahramanca mücadele verdiğini ve bu uğurda şehit düştüklerini görürken; bundan daha fazlası olduğunu hep bilirdik. Savaşçı dizisi ile kahraman askerlerimizin yaşadığı zor hayat ve yaşam mücadelesi ekranlar geliyor. Savaşçı dizisi Fox Tv ekranlarının yeni dizilerinden. Yeni bir dizi olmasına rağmen izlenme sayıları da oldukça yüksek bir dizi. Yayınlanan son bölümün ardından yapımcılar Savaşçı dizisinin 5. Bölüm fragmanını da yayınladı.
29.09.2021 Gündem
“Vatani görev gibi görüyoruz”
“Vatani görev gibi görüyoruz” Murat Cemcir ve Ahmet Kural, Çalgı Çengi İkimiz filmini “Bugüne kadar rol aldığımız en komik film” iddiası ile vizyona soktu. Cemcir, “İnsanları neşelendirmek vatani görevimiz oldu” dedi
4.01.2017 Magazin
‘Asker arkanı dön’ sürpriz var!
‘Asker arkanı dön’ sürpriz var! SAHİL Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, Anneler Günü nedeniyle Mersin’de vatani görevini yapan 6 askeri, anneleriyle buluşturdu.
29.09.2021 Gündem
Asker olmak için başvurdular
Asker olmak için başvurdular BBP Malatya İl Teşkilatı üyeleri, terör olaylarının ardından askere alınmaları için ilçedeki askerlik şubesine başvurdu...
29.09.2021 Gündem
Bedelli Askerlik şartları belli oldu!
Bedelli Askerlik şartları belli oldu! Bedelli askerliğe öncelikle Türkiye sınırları içinde ya da dışında yaşayan genç vatandaşların yapılan ankette sonuçlarına göre 6.304 kişinin ihtiyacı var. Gözler Genelkurmay Başkanlığı'na odaklanırken Bedelli Askerlik şartları belli oldu!
29.09.2021 Gündem
Bedelli askerlikte para ve yaş sınırı belli oldu
Bedelli askerlikte para ve yaş sınırı belli oldu Bedelli askerlik kapsamında yaş sınırının 28 olacağı, bedel olarak da en az 20 bin TL'lik bir meblağın gündemde olduğu ifade ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Yoğun bakımdan sandık başına
Yoğun bakımdan sandık başına Antalya’da akciğer kanseri tedavisi gören ve dün akşam saatlerinde yoğun bakımdan çıkan 62 yaşındaki Murat Kamil Atmaca, cumhurbaşkanlığı seçimi için göğsündeki hortumla oyunu kullanmaya gitti...
10.08.2014 Yaşam
O uygulama başlıyor!
O uygulama başlıyor! 25 bin asker ailesine...
26.06.2013 Ekonomi
'Bu kadar ucuz mu?'
'Bu kadar ucuz mu?' O komutana öyle bir ceza verildi ki...
8.05.2013 Yaşam
Asker ocağında 2 intihar!
Asker ocağında 2 intihar! Terhisine 3.5 ay kalmıştı ama...
29.09.2021 Gündem
Dehşet veren görüntü!
Dehşet veren görüntü! Asker kamyonun altına girdi
12.10.2012 Yaşam
Peki ya Er Sevag?
Peki ya Er Sevag? Bahçeli'nin "Bir kişinin şehit olması için Müslüman olması gerekir" açıklamasına tepki geldi...
29.09.2021 Gündem
Albay Güney böyle isyan etti
Albay Güney böyle isyan etti Albay Hüseyin Onur Güney: Kızıma, '34 kişiyi bombalatan albayın kızı' diyorlarmış
29.09.2021 Gündem
Bedelsiz müjde
Bedelsiz müjde 30 bin lira ödeyenlere tezkere veren bedelliden sonra şimdi mecburi askerlikte iki seçenek masaya yatırıldı
29.09.2021 Gündem
Bedelli transfer!
Bedelli transfer! Askerliğini 21 gün yapmayı hedefleyen tecrübeli futbolcu, Avrupa'ya açılacak.
14.11.2009 Futbol
‘4 maçta 12 puan alırız’
‘4 maçta 12 puan alırız’ Kritik bir viraja giren A Milliler kalan 4 maç için iddialı konuştular
1.09.2009 Futbol
Oğlundan ağlatan mektup
Oğlundan ağlatan mektup Usta oyuncu Kemal Sunal mezarı başında anıldı
4.07.2009 Yaşam
DTP'li gence ilginç ceza!
DTP'li gence ilginç ceza! PKK'yı övücü şarkı ve slogana 'alkışlayarak ve zıplayarak' eşlik etmekten yargılanan genç, mahkûm oldu. Karara bir hâkim muhalefet şerhi koydu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vatani Görev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatani görev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.