Gazete Vatan Logo

Savaşçı dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yıllardır süre gelen terör belası ve yıllardır canları pahasına mücadele veren Türk askerleri. Bizler onların kahramanca mücadele verdiğini ve bu uğurda şehit düştüklerini görürken; bundan daha fazlası olduğunu hep bilirdik. Savaşçı dizisi ile kahraman askerlerimizin yaşadığı zor hayat ve yaşam mücadelesi ekranlar geliyor. Savaşçı dizisi Fox Tv ekranlarının yeni dizilerinden. Yeni bir dizi olmasına rağmen izlenme sayıları da oldukça yüksek bir dizi. Yayınlanan son bölümün ardından yapımcılar Savaşçı dizisinin 5. Bölüm fragmanını da yayınladı.

Savaşçı dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

Savaşçı son bölümünün ardından yayınlanan 5. Bölüm fragmanında ise Türk askerinin teröristlerle mücadelesi devam ediyor. Ülkesini her şartta ve her alanda korumak için namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş Kılıç Timi bir vatani görev olan sınır ötesindeki kardeşlerimizi korumak üzere girdiği çatışma hala devam ediyor. Çatışmaya hazırlıksız yakalanan Kılıç Timi ve Kağan Yüzbaşı her olumsuzluğa rağmen mücadeleye devam ediyor. Albay Kopuz ise tüm imkanları askerlerine yardım yetiştirmek için kullanıyor. Teröristler ise acımadan saldırmaya devam ediyor.

SAVAŞÇI BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Savaşçı 5. Bölümünde Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi sınır ötesinde bulunan kardeşlerimizi ülkeye sağ salim getirebilecek mi? Teröristlerle girilen çatışmadan sağ kurtulabilecekler mi? Tüm bu soruların cevaplarını 14. Mayıs Pazar günü saat 20:00 yayınlanacak olan Savaşçı 5. Bölümü ile Fox Tv ekranlarından öğreneceğiz.

SAVAŞÇI 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı 4. Bölümünde yaşananlar yine çok duygusaldı. Sınırda mahsur kalmış Türkmen kafile ve bu kafilenin lideri Yahya Batur Türkiye’ye güvenli bir şekilde geçmek istiyorlardı. Yüzbaşı Kağan ise Türkmenlerin ülkemizde güvenli bir şekilde geçişinden sorumlu olmak üzere emir aldı. Yüzbaşı Kağan ve komutasındaki Kılıç Timi bu grubu ülkemizde güvenli bir şekilde geçirmeye çalışırken teröristlerin saldırısı ile karşılaştı. Terör örgütü elamanları dört bir yandan Kılıç Timi ve Türkmen kafilenin etrafını sardı. Bir anda kendilerini bir ateş çemberinin içinde buldular. İki grup arasında çatışma çıktı. Bu çatışmada Kılıç Timi ve Türkmen kafile ölümle yüz yüze geldiler.

Haberin Devamı

Bu anlarda Albay Kopuzdan yardım isteyen Kılıç Timi; yardım gelene kadar göğüs göğüse savaştı. Albay Kopuz askerlerini kurtarmak için her şeyi yaptı. Buna hayatını tehlikeye atmak da dahil. Türk askeri bu sorun ile uğraşırken Tepegöz boş durmadı. Tepegöz çok büyük bir tehdit ile askerlerin karşısına geçmişti. Yüzbaşı Kağan ise ailesinin ne denli büyük bir tehlikede olduğundan habersiz teröristlere karşı mücadele verdi.

Haberin Devamı