Vatan Haini

Vatan Haini

Son dakika Vatan Haini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vatan Haini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vatan Haini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatan Haini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatan haini gelişmeleri de dahil olmak üzere 618 vatan haini haberi bulunmuştur. Tüm vatan haini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
‘Uyuşturucu satanların alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunmuştu üçüncü kez uyuşturucuyla yakalandı
‘Uyuşturucu satanların alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunmuştu üçüncü kez uyuşturucuyla yakalandı Kütahya'da sosyal medyada uyuşturucu satıcılarına tepki gösterip, ‘Uyuşturucu satan ne kadar şerefsiz varsa, alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunan Şenol K., jandarma ekiplerinin takibiyle yakalandı, aracında 140 gram metamfetamin ve likit kokain ele geçirildi. Paylaşımlarının ardından üçüncü kez uyuşturucuyla yakalanan Şenol K., tutuklandı.
15.02.2024 Gündem
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün...
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün... Balık fiyatlarındaki farklar balıkçılar ile esnafı karşı karşıya getirdi. İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Gündem
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş Yüz Yıllık Mucize 5 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor. Süreyya Harika'ya, "O adam benim hayatımda gördüğüm en berbat en alçak adam" diyerek uyardı. Uzun süredir gizlenen sır da ifşa oldu.
14.04.2023 Televizyon
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu Bursa'da yaşayan Yağız Kaan Erdoğmuş (11), 6 yaşında anaokulunda tanışıp hayatının merkezine koyduğu satrançta, 8 yaşında 'Avrupa Şampiyonu', 10 yaşında 'Dünya Şampiyonu' oldu. 75 madalya ve 40 kupasıyla 'Dünyanın En Genç Uluslararası Ustası' unvanını taşıyan Yağız Kaan, babasının kırtasiyeden aldığı 18 liralık takımla satranca başladı. 'Dünyanın En Genç Büyük Ustası' unvanını hedefleyen Yağız Kaan'a, Almanya ve birçok ülkenin satranç federasyonlarından, kendi ülkeleri adına yarışması için vatandaşlık teklifi geliyor. Yağız ve ailesi ise şampiyonlukların Türk bayrağı altında gelmesini istiyor.
14.01.2023 Yaşam
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri…
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri… Mirabal Kardeşler diktatörlüğe karşı mücadele ettikleri için 25 Kasım 1960’da vahşice öldürüldü. 1981’de yapılan Birinci Latin Amerika ve Karayip Kadınlar Kurultayı’nda 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü" olarak kabul edildi. O günden bu yana 25 Kasım’da tüm kadınlar sokaklarda kadına yönelik şiddeti protesto ediyor. Peki, Mirabel Kardeşler kimdir?
25.11.2022 Gündem
Cumhuriyetin kaçıncı yılı, cumhuriyet ne zaman ilan edildi? Cumhuriyetin 100. yılı ne zaman?
Cumhuriyetin kaçıncı yılı, cumhuriyet ne zaman ilan edildi? Cumhuriyetin 100. yılı ne zaman? Cumhuriyetin 100. yılı ne zaman, cumhuriyetin kaçıncı yılı 2022? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları devam ediyor. Meclis 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet'i ilan etti. Bu yıl Cumhuriyet Bayramı cumartesi gününe denk geliyor. Peki, cumhuriyet ne zaman ilan edildi?
27.10.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne?
Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne? İsviçre'nin Lozan şehrinde 99 yıl önce imzalanan Lozan antlaşması, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu belgesi kabul ediliyor. Türkiye'nin bağımsız ve egemen bir devlet olarak tanınmasını sağlayan Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının üzerinden 99 yıl geçti. Etkilerini bugüne dek devam ettiren Lozan Antlaşması’nın yıldönümü nedeniyle pek çok kişi maddelerini ve anlaşmanın öndemini araştırıyor. Peki, Lozan antlaşması nedir? Lozan nerede, kim tarafından imzalandı? Lozan antlaşması neden imzalandı? Lozan antlaşması ne zaman bitiyor? Lozan antlaşması süresi ne? Lozan anlaşması tarihi ne? Lozan antlaşması maddeleri ve önemi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
24.07.2022 Gündem
Akşener: 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı
Akşener: 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Enflasyon son 20 yılın zirvesini gördü. 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı. Milletimiz, ekmek ve yağ kuyruğunda bekliyor. Domatesi biberi taneyle alıyor" dedi
20.04.2022 Siyaset
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Zakkumcu Ziya hayatını kaybetti
Zakkumcu Ziya hayatını kaybetti 80’li ve 90’lı yıllarda zakkum çiçeğinden ürettiği ilacın kanser tedavisinde kullanılabileceğine ilişkin açıklamalarıyla gündeme gelen Op. Dr. Ziya Özel, haziran ayında ABD’deki evinde hayatını kaybetti. Araştırmaları ve açıklamalarıyla bazı kesimler tarafından sertçe eleştirilen ve adı ‘Zakkumcu Ziya’ya çıkan Dr. Özel, hayatının sonuna kadar kanser hastalarının tedavisi için bilimsel çalışmalar yapmaktan hiç vazgeçmedi.
14.08.2021 Yaşam
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Erman Toroğlu hakkında suç duyurusu
Erman Toroğlu hakkında suç duyurusu Bazı Roman sivil toplum kuruluşları, futbol yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu'nun bir televizyon programında Roman vatandaşları ilgilendiren sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
11.01.2021 Gündem
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza!
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Akit TV’nin 'Derin Kutu' programına konuk olarak katılan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun 'fuhuş evi' benzetmesi nedeniyle idari para cezası verilmesine karar verdi. Öte yandan Prof. Dr. Bingür Sönmez'in de katıldığı televizyon programında, 'Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan haini' sözünün eleştiri sınırlarını aştığı gerekçesiyle, kanala idari para cezası müeyyidesi uyguladı.
30.12.2020 Gündem
Prof. Dr. Yılmaz'dan çok sert açıklama! 'Vatan hainleri...'
Prof. Dr. Yılmaz'dan çok sert açıklama! 'Vatan hainleri...' Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Murat Yılmaz, "Koronavirüsle mücadelede kurallara uymayan, vatan haini olarak adlandırdığım bir grup var. Biz cephede 24 saat savaşırken onlar villalarda parti veriyor. Siz istediğiniz kadar cephede savaşın, arkada vatan hainleri bu tutumlarına devam ederse bizim bu işin üstesinden gelmemiz çok zor" dedi.
28.12.2020 Gündem
Nejat İşler’e ihbar üzerine soruşturma açıldı
Nejat İşler’e ihbar üzerine soruşturma açıldı Ünlü oyuncu Nejat İşler hakkında 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili attığı bir tweet nedeniyle “suçu ve suçluyu övme” suçundan soruşturma başlatıldı.
17.10.2020 Gündem
Barış Atay'a saldırı: 3 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi
Barış Atay'a saldırı: 3 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi İstanbul Kadıköy'de Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay'a saldırdıkları gerekçesi ile tutuklanan bir şüpheli hakkında, "Kamu görevlisini kasten yaralama" ve "Kamu görevlisine alenen hakaret etmek" suçlarından 3 yıl 10 aya, diğer iki şüpheli hakkında ise, "Kamu görevlisini yaralama" suçundan 1 buçuk yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
16.10.2020 Gündem
Lozan Antlaşması maddeleri nelerdir? Lozan Antlaşması süresi ne kadar? Lozan Antlaşması tarihi önemi…
Lozan Antlaşması maddeleri nelerdir? Lozan Antlaşması süresi ne kadar? Lozan Antlaşması tarihi önemi… Ayasofya Camii, Lozan Antlaşması'nın 97. yıl dönümünde yeniden ibadete açılıyor. 1934 yılında müze olmasının ardından 86 yıl sonra yeniden cami olan Ayasofya Camii bugün yeniden ibadete açılıyor. İlk namaz için 24 Temmuz tarihinin seçilmesinin nedeni ise bugün Türkiye'nin bağımsızlığını ilan ettiği Lozan Antlaşması'nın 97. yıl dönümü. Peki, Lozan Antlaşması maddeleri nelerdir? Lozan Antlaşması süresi ne kadar? Lozan Antlaşması tarihi önemi…
24.07.2020 Gündem
"Uykusuz geceler geçirdim"
"Uykusuz geceler geçirdim" Oyuncu Beren Saat, Ayşegül Doğan’ın YouTube kanalındaki ‘Soruyor’ programına konuk oldu.
21.07.2020 Magazin
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
FETÖ'cü Zekeriya Öz'e yumruk! 'O vatan hainini görsek senden önce biz hallederiz'
FETÖ'cü Zekeriya Öz'e yumruk! 'O vatan hainini görsek senden önce biz hallederiz' Hakkında tutuklama kararı çıkacağını önceden haber alıp 10 Ağustos 2015’te gece yarısı kayıplara karışan firari FETÖ’cü eski savcı Zekeriya Öz Almanya’nın birçok kentinde görüldü. Ancak nerede saklandığı bir türlü tam aydınlık kazanmadı. Almanya şimdi firari Öz’le ilgili yeni bir olayla çalkalanıyor.
28.06.2020 Gündem
İBB Meclisi'nde “Engin Özkoç” kavgası!
İBB Meclisi'nde “Engin Özkoç” kavgası! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mart ayı olağan meclisinde AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’nun konuşmasında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözlerine tepki göstermesi üzerine İYİ Parti ve CHP grubunun meclis üyeleri AK Parti grubu meclis üyelerinin üzerine yürüdü.
9.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık tazminat dava açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık tazminat dava açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısındaki açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
13.02.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Vatan Haini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatan haini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.