Varil

Varil

Son dakika varil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan varil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını varil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Varil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan varil gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.670 varil haberi bulunmuştur. Tüm varil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti.
11.04.2024 Gündem
Gabar petrolünde yeni rekor! Bakan Bayraktar müjdeyi açıkladı
Gabar petrolünde yeni rekor! Bakan Bayraktar müjdeyi açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminde günlük 40 bin varilin üzerine çıkıldığını bildirdi. "Hedefimiz 100 bin varile çıkabilmek. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
11.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Petrol fiyatında dikkat çeken yükseliş tahmini!
Petrol fiyatında dikkat çeken yükseliş tahmini! ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel petrol stoklarındaki düşüşü gerekçe göstererek bu yıla ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.
14.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi Kızıldeniz'deki gerilim Husilerin yeni bir saldırısıyla tırmanırken petrol fiyatları son üç ayın en yüksek seviyesi yakınında sabit kaldı. Ham petrol, zayıf talep ve jeopolitik gerilimler gibi çelişkili faktörler nedeniyle dar bir aralıkta işlem görüyor. Yatırımcılar için bir sonraki odak noktası, üretim kesintilerini görüşmek üzere Mart ayında yapılacak OPEC+ toplantısı.
20.02.2024 Ekonomi
TPAO'dan yeni rekor! 35 bin varile çıktı
TPAO'dan yeni rekor! 35 bin varile çıktı TPAO, Gabar'da günlük petrol üretiminde 35 bin varilin üzerine çıkarak rekor kırdı.
26.01.2024 Ekonomi
Petrolde yükseliş sürüyor! Orta Doğu'daki hareketlilik fiyatları vurdu
Petrolde yükseliş sürüyor! Orta Doğu'daki hareketlilik fiyatları vurdu Libya'daki Şerare petrol sahasındaki üretimin durması nedeniyle petrol fiyatlarında yükseliş yaşanmaya başladı.
4.01.2024 Ekonomi
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti
Kızıldeniz gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti Kızıldeniz'deki artan gerginlik petrol fiyatlarına da yansıdı. İran'ın bölgeye savaş gemisi gönderme kararı ardından brent petrolün varil fiyatı 78 doları aştı.
2.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak
Bakan Bayraktar: Şırnak’ta 2024’te hedef, üretimi 100 bin varile çıkarmak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Şırnak’ta, Cumhuriyet tarihinin karadaki en büyük keşfini yaptık. 2021 yılında ve çok kısa bir süre içerisinde buradaki üretimi, bugün itibari ile 30 bin varile çıkardık. Çok kısa bir süre içerisinde, 3 ay içerisinde Şırnak, Türkiye’nin en çok petrol üreten ili haline gelecek. 2024 yılında 100 bin varil hedefimize ulaştığımızda da, açık ara Türkiye’nin en iyi ili olacak” dedi.
31.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Gabar'da 2022 yılında keşfini yaptığımız sahalarda petrol üretmeye başladık. Bugün itibari ile 30 bin varil üzerinde bir petrol üretimimiz var. 100 bin varillik petrol üretimine 2024 yılı sonunda ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Petrolde Kızıldeniz etkisi! Yükselişe geçti...
Petrolde Kızıldeniz etkisi! Yükselişe geçti... Petrol fiyatları, Kızıldeniz'deki saldırılar ve Orta Doğu'daki gerilimin etkisiyle yükselişini sürdürüyor.
22.12.2023 Ekonomi
Angola, OPEC’ten ayrılma kararı kaldı
Angola, OPEC’ten ayrılma kararı kaldı   Angola Maden Kaynakları, Petrol ve Doğal Gaz Bakanı Diamantino Azevedo, Angola'nın çıkarlarına hizmet etmediği gerekçesiyle Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nden (OPEC) ayrılma kararı aldıklarını açıkladı.
21.12.2023 Dünya
Petrol fiyatlarıyla ilgili çarpıcı tahmin
Petrol fiyatlarıyla ilgili çarpıcı tahmin Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için fiyat beklentisini varil başına 10 dolar düşürdü.
18.12.2023 Ekonomi
Petrol keşifleri sonrası Şırnak'tan müjdeli haber: Günlük tam 30 bin varil petrol
Petrol keşifleri sonrası Şırnak'tan müjdeli haber: Günlük tam 30 bin varil petrol Şırnak’ın dağlarında sağlanan huzur ve güven ortamıyla birlikte petrol keşifleri de hızlandı. Bölgede yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonrasında günlük 30 bin varil petrol üretimine ulaşıldı.
16.12.2023 Ekonomi
Yaz saati uygulaması devam edecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Yaz saati uygulaması devam edecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaz saati uygulamasına yönelik eleştirilere karşılık, güneşin İstanbul’da saat 08.20’de, Paris’te 08.34’te, Berlin’de 08.30’da ağardığını belirterek, “Oralarda problem olmuyor, bizde neden problem oluyor?” dedi. Bayraktar, yaz saati uygulamasına devam edileceğini açıkladı.
15.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Gabar Dağı'nda petrol üretim kapasitesi 30 bin varile ulaştı
Gabar Dağı'nda petrol üretim kapasitesi 30 bin varile ulaştı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Gabar Dağı'ndaki petrol sahasında günlük üretim kapasitesinin 30 bin varile ulaştığını duyurdu.
11.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı
Motorine indirim geldi mi, mazot fiyatlarına indirim var mı? Brent petrolde düşüş devam ediyor: 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı Motorine (mazota) indirim geldi mi, motorin fiyatlarına indirim var mı? Brent petrol 2018'den bu yana en uzun haftalık kayıp serisine doğru ilerliyor. Araç sahipleri brent petroldeki kaybın pompaya yansıyıp yansımadığını merak ediyor. Motorin fiyatları ard arda gelen indirimlerle gerileyerek 35 TL seviyelerine inerken, benzin fiyatı için de indirim geldi. Peki, 9 Aralık 2023 güncel mazot fiyatı ne kadar, motorin fiyatı kaç TL?
9.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Varil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki varil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.