Vampir

Vampir

Son dakika vampir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vampir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vampir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vampir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vampir gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 vampir haberi bulunmuştur. Tüm vampir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor?
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Magazin
Artan sıcaklıklar ile yeniden ortaya çıktı! 'Ciddi derecede zarar veriyor'
Artan sıcaklıklar ile yeniden ortaya çıktı! 'Ciddi derecede zarar veriyor' Doğu Karadeniz Bölgesi'nde tarım arazilerinde ilk kez 2008 yılında görülen bitkilerin özsuyunu emdiği için 'Vampir Kelebek' olarak adlandırılan Ricania Simulans son 2 yıldır bahçelerde gözükmemesinin ardından bu yaz sıcaklıkların artması ile yeniden kendini göstermeye başladı.
30.08.2023 Yaşam
Günde 111 hap içiyor: 'Sonsuza kadar yaşamanın mümkün olduğuna inanıyorum'
Günde 111 hap içiyor: 'Sonsuza kadar yaşamanın mümkün olduğuna inanıyorum' Gençlik takıntılı milyoner Bryan Johnson, günlük 111 tane hap içtiğini belirterek, 'Sonsuza kadar yaşamanın kesinlikle mümkün olduğunu düşünüyorum' dedi.
10.08.2023 Dünya
Haluk Bayraktar: Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak
Haluk Bayraktar: Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak Kızılelma'ya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Haluk Bayraktar, "Kızılelma, Türkiye’yi bir üst lige taşıyacak; ses hızına yakın ve üstüne çıkabilecek varyantlarda olan çok kritik seviyede önemli, stratejik bir proje" dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Elektrik faturası neden yüksek gelir? Elektrik faturası nasıl düşürülür? Uzmanlardan “vampir güç” uyarısı!
Elektrik faturası neden yüksek gelir? Elektrik faturası nasıl düşürülür? Uzmanlardan “vampir güç” uyarısı! Kış ayının gelmesi ile birlikte gerek elektrikli cihazların kullanımındaki artış, gerekse elektrikli soba veya kombi gibi ürünlerin sürekli çalışması elektrik faturalarında gözle görülen bir artışa neden oluyor. Hal böyle olunca bir çok tüketici de elektrik faturalarını düşürmenin yollarını arıyor. Uzmanlar düzenli olarak çalışan cihazlardan ziyade elektrik faturalarının artışında kullanılmayan cihazların yani ‘standby’ yani hazır modda bekleyen araçların olduğunu söylüyor. Peki, Elektrik faturası nasıl düşürülür? Elektrik faturası neden yüksek gelir? Uzmanların “vampir güç” uyarısı!
12.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal danışmanını al da Baykar'a git, SİHA'ları gör
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal danışmanını al da Baykar'a git, SİHA'ları gör Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun’da düzenlenen "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programında konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı gezilerine tepki göstererek, "Eğer samimiysen görmek istiyorsan yanındaki ithal danışmanları da al onlar da gelsinler. Bakalım bu ithal elemanlar ne kadar beyinleri çalışıyor gelsinler orada görsünler. Baykar'a git Baykar'ı görsünler. Şimdi de birisi geliyor ve inşallah KIZILELMA'yı görsünler. Bir ay içerisinde KIZILELMA da havalanırsa zaten olay çok daha farklı bir yere gitmiş olacak. Kendini tanımayan kendini bilmeyen dünyaya kendini tanıtabilir mi? Tanıtamaz. İngiltere'ye gitmiş oradan parayı alıp gelecekmiş” ifadelerini kullandı.
10.12.2022 Siyaset
Vampirin yüzü DNA teknolojisiyle ortaya çıkarıldı! İşte ölüm sebebi
Vampirin yüzü DNA teknolojisiyle ortaya çıkarıldı! İşte ölüm sebebi 1990 yılında bulunan kemikler üzerinde yapılan incelemede, ortaya çıkan bulgularda şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı. 19'uncu yüzyılın başlarında yaşadığı düşünülen vampirin, yeni geliştirilen bir DNA teknolojisiyle yüzü belirlendi. İsmi dahi tespit edilen vampirin ölüm sebebi ise şaşırttı.
4.11.2022 Dünya
'Vampir' uyarısı yapan rektör istifa etti
'Vampir' uyarısı yapan rektör istifa etti Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, tepki çeken 'vampir' uyarısının ardından istifa etti.
9.10.2022 Gündem
Kadın vampir keşfi! Defin şekilleri dehşete düşürdü: Ayağa kalkmaya çalışırsa orak boğazını kesiyormuş
Kadın vampir keşfi! Defin şekilleri dehşete düşürdü: Ayağa kalkmaya çalışırsa orak boğazını kesiyormuş Polonya'nın Pien köyündeki 17. yüzyıldan kalma bir mezarlıkta yapılan arkeolojik çalışmalar sırasında bir 'kadın vampir' kalıntısı bulundu. 'Ölülerin geri dönüşüne karşı korunmak', İtalyan vampirler ve cadıların mezardan çıkıp insanları yemesini önlemek için boynuna orak yerleştirildiği, ayağına da asma kilit takıldığı görüldü.
3.09.2022 Dünya
Heidi Klum'un genç kalmanın sırrını açıkladı! "Kocamın genç kanını emiyorum"
Heidi Klum'un genç kalmanın sırrını açıkladı! "Kocamın genç kanını emiyorum" 49 yaşındaki dünyaca ünlü model Heidi Klum, Tom Kaulitz'le evliliğiyle ilgili konuştu.90’lı yılların ünlü modeli Heidi Klum, gençlik sırrını da açıkladı. Klum, "Kocam Tom Kaulitz'in genç kanını emiyorum. Tıpkı bir vampir gibi!" diyerek espri yaptı.
12.08.2022 Magazin
Tarıma büyük tehdit! Vampir kelebek ve Drakula’dan sonra şimdi de Katil Salyangoz alarmı verildi
Tarıma büyük tehdit! Vampir kelebek ve Drakula’dan sonra şimdi de Katil Salyangoz alarmı verildi Trabzon’da tarım ürünlerinde ’Vampir kelebek’ ve ’Drakula’nın ardından ’katil salyangoz’ ya da ’İspanyol salyangozu’ olarak bilinen Arion Vulgaris türü istilası yaşanıyor. Özellikle Düzköy ilçesindeki her mahallede varlığını gösteren katil salyangoz tarım ürünlerini tehdit ediyor. Güneşten kaçan, yağmurda ise adeta saldırıya geçen salyangoz özellikle patates, fasülye ve lahana gibi ürünlere zarar veriyor. Yaklaşık 4 yıldır ilçede etkisini gösteren salyangoz türü ile mücadele etmeye çalışan yöre sakinleri yetkililerden yardım istiyor. Dünyada tarım ürünlerinde en tehlikeli ve zararlı canlı olarak bilinen İspanyol salyangozu bir seferde yaklaşık 400 yumurta bırakıyor.
13.07.2022 Ekonomi
'Katil salyangoz'lar tarım ürünlerini tehdit ediyor
'Katil salyangoz'lar tarım ürünlerini tehdit ediyor Trabzon’da ’Vampir kelebek’ ve ’Drakula’nın ardından ’Katil Salyangoz" tarım ürünlerini tehdit ediyor.
13.07.2022 Galeri
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalar değişiyor, ay sonunda...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Faturalar değişiyor, ay sonunda... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Faturalar değişiyor. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarında büyük indirim sağlıyor. Elektrik faturasında aylık 270 lira tasarruf yapmak mümkün. Durdukları yerde, kapalı olsalar dahi elektrik harcayan elektronik cihazlardan birçoğumuzun haberi yok. Bunun içinse sadece fişte takılı durumda unutulmaları yetiyor. Kapalıyken bekleme moduna geçerek elektrik tüketen bu cihazlar, uzmanlar tarafından 'vampir' olarak nitelendiriliyor. Yapılan araştırmalara göre ortalama olarak bir evde harcanan elektriğin yüzde 10'u 'vampir cihazlar'a ait. Bu küçük gibi görünse de aslında hesaplandığında yıllık fatura maliyetini yükseltebiliyor. Peki hangi cihazlar, ne kadar elektrik harcıyor? İşte elektrik faturalarında tasarruf sağlayacak yöntemler...
13.05.2022 Ekonomi
Elektrik faturasında büyük indirim! Aylık 270 lira...
Elektrik faturasında büyük indirim! Aylık 270 lira... Elektrik faturasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Elektrik faturalarında büyük indirim sağlıyor. Elektrik faturasında aylık 270 lira tasarruf yapmak mümkün. Durdukları yerde, kapalı olsalar dahi elektrik harcayan elektronik cihazlardan birçoğumuzun haberi yok. Bunun içinse sadece fişte takılı durumda unutulmaları yetiyor. Kapalıyken bekleme moduna geçerek elektrik tüketen bu cihazlar, uzmanlar tarafından 'vampir' olarak nitelendiriliyor. Yapılan araştırmalara göre ortalama olarak bir evde harcanan elektriğin yüzde 10'u 'vampir cihazlar'a ait. Bu küçük gibi görünse de aslında hesaplandığında yıllık fatura maliyetini yükseltebiliyor. Peki hangi cihazlar, ne kadar elektrik harcıyor? İşte elektrik faturalarında tasarruf sağlayacak yöntemler...
13.05.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özel'e dava
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özel'e dava Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Doç. Dr. Hüseyin Aydın, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in 26 Nisan Salı günü Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı basın açıklamasına istinaden Özel aleyhinde 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açıldığını duyurdu.
29.04.2022 Gündem
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi…
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi… Ramazana özel olan pek çok popüler ve izlemesi zevkli olan diziler bulunmaktadır. İşte Ramazan'da izleyeceğiniz en popüler en güzel 10 dizi...
1.04.2022 Ramazan
Asya Kaplan Sivrisineği'ne karşı biyolojik mücadele çalışmaları başladı
Asya Kaplan Sivrisineği'ne karşı biyolojik mücadele çalışmaları başladı Son yıllarda Türkiye’de de görülmeye başlanan ve sarı humma, zika, Batı Nil virüsü enfeksiyonu gibi çok sayıda hastalığı taşıyabilen Asya Kaplan Sivrisineği’ne karşı, Boğaziçi Üniversitesi tarafından biyopestitit çalışmaları başladı. Çalışmalar sonucunda kimyasal ilaçlara karşı direnç kazanan Asya Kaplan Sivirisineği’ne biyolojik yöntemlerle çözüm aranacak.
5.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu?
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu? ABD’li oyuncu Sandra Bullock’un geçtiğimiz yıllarda yüzüne enjekte ettirdiği ’çocuk derisi’ sayesinde genç kaldığı yönündeki açıklaması yeniden gündeme geldi.
26.06.2020 Dünya
FETÖ'de "sistematik örgüt içi dolandırıcılık" kıtaları aştı! Vampir gibi emiyorlar...
FETÖ'de "sistematik örgüt içi dolandırıcılık" kıtaları aştı! Vampir gibi emiyorlar... Yurt dışına kaçanların paraları, güvendikleri örgüt üyeleri tarafından ortak bulma, iş kurma ve yatırım yapma gibi vaatlerle ellerinden alındı. Parasını kaptıran New York'taki bir örgüt üyesi, "dolandırıcı"nın halen FETÖ elebaşının yaşadığı Pensilvanya'daki örgüt merkezine "elini kolunu sallaya sallaya girdiğini" ve "hatta aziz misafir muamelesi gördüğünü" belirtti. Bir esnaf, örgüt içi dolandırıcılığı "vampir"e benzetti.
7.02.2020 Gündem
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da 'Survivor'a katılacak bir isim daha belli oldu. Masterchef Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cem Can Canseven'in ardından oyuncu Tuğba Melis Türk de 'Survivor' kadrosuna dahil oldu.
5.02.2020 Magazin
'Vampir kelebek' ile mücadele için yerli ilaç geliştirildi
'Vampir kelebek' ile mücadele için yerli ilaç geliştirildi Türkiye'de özellikle Karadeniz sahil şeridindeki illerde yoğun görülen bitki zararlısı "ricania japonica" ile mücadele için yerel iki mantar türünden ilaç hazırlandı.
20.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! Vampir aydınlar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! Vampir aydınlar... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurasında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Nobel'in, ödülü Handke denilen bu vampir aydınlar grubunun temsilcisine vermesi, bir vampirler topluluğunun oluştuğunu ortaya koymaktadır." diye konuştu. Şehit Astsubay Esma Çevik ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Komutanlarımızın ve İçişleri Bakanımızın tespitleri çok ilginç, bomba imha olayında onun kadar cesuru çok azdı. Rabbim mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.
11.12.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı! 25 bin 149 kişi tespit edildi
İçişleri Bakanı Soylu açıkladı! 25 bin 149 kişi tespit edildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2019 yılında ByLock konusunda yaptığımız çalışmalarla, daha önce kullanıcısı tespit edilememiş 25 bin 149 ID'nin kullanıcısı tespit edilmiş, 1387'si kamuda aktif görevde olan 7 bin 694 şahıs belirlenmiş ve ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına bildirilmiştir" dedi.
30.11.2019 Siyaset
Şimdi de ‘Drakula böceği’ tehlikesi
Şimdi de ‘Drakula böceği’ tehlikesi İstanbul, Antalya, Sakarya ve Trabzon’da görülen ‘Turunçgil Uzun Antenli Böceği’ özellikle Karadeniz’deki fındık ağaçlarına büyük zarar veriyor.
24.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vampir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vampir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.