Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi

Son dakika Valiler Kararnamesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Valiler Kararnamesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Valiler Kararnamesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Valiler Kararnamesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan valiler kararnamesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 valiler kararnamesi haberi bulunmuştur. Tüm valiler kararnamesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon'un Yeni Valisi Aziz Yıldırım sosyal medyada gündem oldu: Fenerbahçe başkanlığından sonra Valilik yakışmış!
Trabzon'un Yeni Valisi Aziz Yıldırım sosyal medyada gündem oldu: Fenerbahçe başkanlığından sonra Valilik yakışmış! Tekirdağ Valiliği görevini yürüten Aziz Yıldırım, Trabzon'a vali olarak atandı. Trabzon'un yeni valisinin, isminin eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile aynı olması goygoycuları işbaşına geçirdi. İsim benzerliği sosyal medyada gündem oldu, yorumlar güldürdü.
10.08.2023 Gündem
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi… Tunceli Valisi değişti mi, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Bülent Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu. Peki, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir, nereli? İşte Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
10.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Mülkiye Başmüfettişi ile Vali arasındaki fark nedir, Mülkiye Müfettişi Validen üstün mü? Mülkiye Müfettişi kimdir, ne iş yapar, nasıl olunur?
Mülkiye Başmüfettişi ile Vali arasındaki fark nedir, Mülkiye Müfettişi Validen üstün mü? Mülkiye Müfettişi kimdir, ne iş yapar, nasıl olunur? Vali mi üstün mülkiye başmüfettişi mi, Mülkiye Müfettişi Validen üstün mü? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 16 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. Söz konusu değişiklik sonrası Vali ile Mülkiye başmüfettişi arasındaki fark merak konusu oldu. Peki, Vali mi üstün mülkiye başmüfettişi mi? Mülkiye başmüfettişi nedir, görevleri neler? Mülkiye başmüfettişi ne iş yapar?
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi…
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi… AFAD Başkanı Yunus Sezer, Edirne Valisi olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile yeni vali ataması yapılırken, AFAD Başkanı Yunus Sezer de Edirne Valisi olarak görevlendirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir, ne mezunu, kaç yaşında ve nereli? İşte Yeni Edirne Valisi Yunus Sezer hakkında merak edilenler…
10.08.2023 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! 57 ile yeni vali atandı
Resmi Gazete'de yayımlandı! 57 ile yeni vali atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 57 ile yeni vali ataması yapıldı. Adana Valiliğine Yavuz Selim Köşger, Kilis Valiliğine Tahir Şahin, Sakarya Valiliğine Yaşar Karadeniz, Trabzon Valiliğine ise Aziz Yıldırım atandı. İşte tüm atamalar...
9.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de! 2022 Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı? Cumhurbaşkanlığı kararı ile bazı valilerin görev yerleri değişti. Atama kararnamasi ile 10 ilin valisi görevden alınırken; 9 ile yeni vali atandı. Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararda 20 ilin valisi de değişti. Peki, Yeni Valilik Kararnamesine göre hangi illerin valilileri değişti, hangi valililer görevden alındı?
12.05.2022 Siyaset
Hüseyin Avni Coş öldü mü? Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli, neden öldü?
Hüseyin Avni Coş öldü mü? Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli, neden öldü? Hüseyin Avni Coş öldü mü, neden? Aksaray, Kırklareli, Aydın, Adana ve Sakarya Valiliği görevlerinde bulunan Hüseyin Avni Coş, evine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Hüseyin Avni Coş kimdir, nereli?
31.07.2021 Gündem
'Vali' yalanıyla 1 milyon lira vurgun yapan çete çökertildi
'Vali' yalanıyla 1 milyon lira vurgun yapan çete çökertildi Konya merkezli 3 ilde, kendilerini 'vali' olarak tanıtarak, tekerlekli sandalye yardımı bahanesiyle aralarında büyükşehir ve ilçe belediyelerinin de olduğu kurumlar ile hayırseverleri yaklaşık 1 milyon lira dolandırdığı iddia edilen 16 kişilik çete operasyonla yakalandı. Şebeke lideri olduğu önü sürülen, 'Vali' kod adlı Halit A., adliyeye sevk edildiği sırada gazetecileri görünce ''Çekeceğinizi bilseydik tıraş olur, üstümüzü giyerdik" dedi. Halit A., gazetecilerin, "Kendinizi 'vali' olarak tanıttığınız kişiler size inandı mı?" sorusuna "Mecbur inanacaklar. Yine çıksam yine yaparım" karşılığını verdi.
28.08.2020 Gündem
Vali anlattı: 'Rüşveti belediye kasasına koymuşlar'
Vali anlattı: 'Rüşveti belediye kasasına koymuşlar' Iğdır Belediyesi'ne kayyum olarak atandıktan sonra Valiler Kararnamesi ile Giresun'a görevlendirilen Vali Enver Ünlü, veda toplantısında, HDP'li belediyenin yaptığı yolsuzlukları anlattı. Ünlü, "Belediyenin 500 milyon lira borcu ve 350 kamu çalışanı var. Oturduğu yerde 10 bin lira maaş alan var" dedi.
18.06.2020 Gündem
Hamza Aydoğdu Aksaray valisi oldu! Hamza Aydoğdu nereli? Hamza Aydoğdu hayatı
Hamza Aydoğdu Aksaray valisi oldu! Hamza Aydoğdu nereli? Hamza Aydoğdu hayatı Hamza Aydoğdu’nun hayatı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Aksaray Valisi olarak atanmasının ardından merak konusu oldu. MEB Personel Genel Müdürü olarak görev yapan Hamza Aydoğdu, Aksaray Valisi olunca Aksaraylılar tarafından araştırılmaya başlandı.
10.06.2020 Gündem
Kararnamedeki tek kadın vali İnci Sezer Becel konuştu
Kararnamedeki tek kadın vali İnci Sezer Becel konuştu Valiler Kararnamesi çerçevesinde Çatalca Kaymakamı'yken Nevşehir Valisi olarak görevlendirilen İnci Sezer Becel, "Tabii kadınların bu tür görevlerde özellikle yönetim kademelerinde olması da son derece önemli. Bu da üzerimizdeki yükümlülüğü ve sorumluluğu biraz daha artırıyor. Kız çocuklarımıza, kadınlarımıza daha yakın olmak, rol model olmak, geleceklerinin şekillenmesinde örnek olma noktasında bir sorumluluk yüklüyor" dedi.
10.06.2020 Gündem
Vahdettin Özkan kimdir? Vali Vahdettin Özkan nereli, kaç yaşında, evli mi? Vahdettin Özkan Konya yeni valisi oldu!
Vahdettin Özkan kimdir? Vali Vahdettin Özkan nereli, kaç yaşında, evli mi? Vahdettin Özkan Konya yeni valisi oldu! Vali Vahdettin Özkan kimdir, sorusu Özkan’ın Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kahramanmaraş Valiliğinden Konya Valiliğine atanmasının ardından merak konusu oldu. Valiler Kararnamesiyle 41 ilde Vali değişikliği yapıldı. Son kararnameyle yeri değiştirilen isimlerden biri de Vahdettin Özkan oldu. Kahramanmaraş Valiliği görevini yürüten Vahdettin Özkan yayımlanan son kararname ile Konya Valiliğine atandı. Peki Vahdettin Özkan kimdir? Vahdettin Özkan nereli? İşte Vali Vahdettin Özkan hakkında merak edilenler…
10.06.2020 Gündem
Vali Mahmut Demirtaş kimdir? Yeni atanan Mardin Valisi Mahmut Demirtaş nereli?
Vali Mahmut Demirtaş kimdir? Yeni atanan Mardin Valisi Mahmut Demirtaş nereli? Mahmut Demirtaş kim, sorusuna Mardin Valisi olarak Mahmut Demirtaş’ın atanmasının ardından Mardinliler tarafından cevap aranıyor. Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Adana Valisi Mahmut Çuhadar Adıyaman Valisi olarak atandı. Peki, Mardin valisi Mahmut Demirtaş kimdir? Mahmut Demirtaş nereli, kaç yaşında?
10.06.2020 Gündem
Mahmut Çuhadar kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar nereli?Adıyaman Valisi
Mahmut Çuhadar kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar nereli?Adıyaman Valisi Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Mahmut Çuhadar Adıyaman Valisi olarak atandı. Mahmut Çuhadar’ın Adıyaman Valisi olarak atanmasının ardından Adıyamanlılar arama motorları üzerinden Mahmut Çuhadar hakkında araştırma yapmaya başladı. 10 Haziran 2020 Resmi Gazete yayımı ile Adıyaman Valiliğine atanan Mahmut Çuhadar, Aykut Pekmez'in görevini devraldı. Peki, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kimdir? Mahmut Çuhadar nereli, kaç yaşında, evli mi? İşte Mahmut Çuhadar biyografisi…
10.06.2020 Gündem
Erol Karaömeroğlu kimdir? Yeni Sinop Valilisi Erol Karaömerli nereli, evli mi?
Erol Karaömeroğlu kimdir? Yeni Sinop Valilisi Erol Karaömerli nereli, evli mi? Sinop Valiliğine Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Valiler Kararnamesi yayımladı ve 41 ilin valisi değişti. Valiler Kararnamesi 2020 Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Sinop Valiliğine aranan Erol Karaömeroğlu kimdir? Erol Karaömeroğli nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte Erol Karaömeroğlu hakkında merak edilenler…
10.06.2020 Gündem
Valiler kararnamesi Haziran 2020 -  Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler
Valiler kararnamesi Haziran 2020 - Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler Valiler Kararnamesi yayımladı, 41 ilin valisi değişti. VALİLER Kararnamesi 2020, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'nün bugünkü sayısında yer alan Valiller Kararnamesi ile Muğla Valisi Esengül Civelek Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı'na atanırken toplam 41 ilin valisi değişti. 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 23 ilin valisi yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illere vali olarak atandı. Valiler Kararnamesi 2020 hakkındaki detaylar...
10.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre birçok ilin valisi değişti. Kararnameye göre; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Valisi olurken; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de İzmir Valisi oldu. Muğla Valisi Esengül Civelek ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı. Sağlık çalışanlarıyla ilgili sözleri gündeme gelen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da merkeze çekilen valiler arasında yer aldı.
10.06.2020 Gündem
Vali Vasip Şahin'den açıklama! 'Genel Emir' yayımlandı, bundan sonra...
Vali Vasip Şahin'den açıklama! 'Genel Emir' yayımlandı, bundan sonra... İstanbul Valisi Vasip Şahin, düğün, nişan, eğlence ve benzeri organizasyonlar sırasında, ateşli silahla havaya ve çevreye ateş edilmemesinin önem arz ettiğini belirterek, "Aksine davranan kişiler hakkında, durumlarına uyan adli veya idari işlemler derhal tesis edilecektir." dedi
1.11.2018 Gündem
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı
Valiler kararnamesi yayımlandı! 21 ilin valisi görevden alındı Valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 21 ilin valisi görevden alındı. Görevden alınan valiler Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı
27.10.2018 Gündem
Büyükelçiler ve valiler kararnamesi bayram sonu
Büyükelçiler ve valiler kararnamesi bayram sonu 24 Haziran seçimlerinin ardından kabinesini oluşturup, bakan yardımcılarının atamalarını da yapan Başkan Erdoğan, yeni sistemin ilk ‘büyükelçileri ile valileri’ atama yapmaya hazırlanıyor.
23.08.2018 Siyaset
Valiler kararnamesi yayımlandı!
Valiler kararnamesi yayımlandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan karara göre, 2 ilin valisi merkeze alınırken, 4 ile yeni vali atandı.
18.05.2018 Siyaset
İki vali 11 yıldır görevi  birbirlerine devrediyor
İki vali 11 yıldır görevi birbirlerine devrediyor 20 vali merkeze alındı, 19 ilin valisi ise yer değiştirdi. Kocaeli’de görev yapan Güzeloğlu ile Diyarbakır’da görev yapan Aksoy yine birbirleriyle yer değiştirdi.
29.09.2021 Gündem
19 ilin valisi merkeze alındı! Merkeze alınan vali ne iş yapar?
19 ilin valisi merkeze alındı! Merkeze alınan vali ne iş yapar? Valilik Kararnamesinden sonra herkesin aklına "Merkeze çekilen vali ne iş yapar?" sorusu geldi. Valilere herhangi bir başka iş verilmez, özlük haklarını korurlar ve maaşlarını almaya devam ederler.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Valiler Kararnamesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki valiler kararnamesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.