VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarda...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarda... VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarla ilgili açıklama yapıldı. Yüz binlerce müşteriyi kapsıyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre toplam mevduatlar yıllık yüzde 43 arttı. Vadesiz mevduatlar ise yıllık bazda yüzde 81 oranında artırarak 146 milyar TL seviyesine yükseldi. Nakdi ve gayrı nakdi kredilerini bir önceki yıla göre yüzde 46 oranında artıran VakıfBank, 2021 yılında ulaştığı 5 milyar 296 milyon TL brüt karından 1 milyar 120 milyon TL vergi karşılığı ayırarak, 4 milyar 175 milyon TL net kar elde etti.
15.02.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması... VakıfBank resmen duyurdu. Kredi ve mevduat hesapları ile ilgili açıklama yapıldı. Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamada nakdi ve gayrı nakdi krediler yoluyla ülke ekonomisine sağlanan finansman desteğinin yıllık bazda yüzde 21 artarak 614 milyar TL’yi aştığı bildirildi. Öte yandan banka 2021 yılının 9 aylık döneminde 2 milyar 178 milyon TL net kâr elde etti. Mevduat hesapları ile ilgili de yapılan diğer bir açıklamada, müşteriler için uygun mevduat ürünleri geliştirildiği belirtilerek günlük mevduat ürünü Arı hesabı, Sky Mevduat Hesabı ve dijital kanallardan sunulan kampanyalar sayesinde toplam tasarruf mevduatının yüzde 31 arttığı belirtildi.
5.11.2021 Ekonomi
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve...
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve... VakıfBank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubelere gönderildi. Kredi açıklaması geldi. Hepsi tek çatı altında toplandı. VakıfBank, yaptığı açıklamada sürdürülebilirlik atağına geçtiğini, bu kapsamda çalışmalarını tek çatı altında toplayarak, 81 ildeki şubelerine "Sürdürülebilir Bankacılık" logosunu ulaştırdığını duyurdu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, sürdürülebilir temalı kredilerin her yıl artırmanın amaçlandığını belirtti. Kredi tahsis süreçlerinde ise çevresel ve sosyal risklerin ölçülmesi için kurulan özel birimle çalışmaların yürütüldüğünü vurguladı.
22.10.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olan herkes...
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olan herkes... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. 30 Haziran'a kadar geçerli. Dev banka fırsatı tüm müşterilere açıkladı. VakıfBank, alışveriş kampanyası başlattı; farklı günlerde yapılan 10 alışverişten tutarı en düşük olan hediye ediliyor. Kart sahipleri 20 liradan 100 liraya kadar alışverişte ödediği en düşük tutarlı parayı geri alabilecek. 20 Temmuz'da paralar kartlara yüklenecek. İşte VakıfBank kampanyasının detayları...
18.06.2021 Ekonomi